- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nálam tegnapig ez nem volt, pedig pár napja már kijött a driver.
Viszont mióta csak kijeleztettem az nvidia osd-t, azóta van.
Igaz, lejjebb azt írtam ok, valóban, 5 perc tétlenség után nálam extra takarékra kapcsol minden, meg is szűnt a kiolvasás.
Restart után megy... ez remek.
Mindenesetre tegnap délutánig nem volt gond vele.
Nem is lényeges ez, fagyi az rosszabb volt. Pár percet bírt.
Most megint tudtam jó másfél órát terhelni, kopp-kopp, np.
Sallang nem fog kelleni továbbra sem.Ez pedig 40xx, mégis kijut a "jóból" ennek a szériának is ahogy olvasom a fórumokat.
-
sixpak
nagyúr
Még 3090 user-nél is előjött a probléma.
Kevés szánalmasabb céget tudnék megnevezni, mint az NV, pedig erős a verseny.
De ez csak rosszabb lesz, ezt már évek óta látni, nem a gaming piac a priorítás, "ahogy sikerül" mentalitás lesz a jellemző, ebben a szegmensben.szabeska: szép
-
-
Exodion
senior tag
-
Exodion
senior tag
Ez oke, de nem az volt a kerdes hogy mi az elmeleti maximum amit egy 8tus pcie kabelen at tudsz preselni olvadas nelkul, hanem, hogy mi a max amit egy atx tapegyseg ezen leadhat
.
150w sustained, max 5.5A burst/szal (264w ha jol szamolok, 4szal*5.5A*12V, mivel ugye a tap oldalat nezzuk ahol 4db 12v es 4db fold).Na de igaz, ezzel mar eleget offoltunk, adjuk vissza a temat a 40-es szerianak
.
-
Exodion
senior tag
Te is leirtad... a vezetek maga sokkal tobbet bir mint amit a szabvany (amit a tapok gyartoinak lovetnie kell) megenged. Vagy nem ertem mire akarsz kilyukadni.
Hat, ket kulon szabvany van a PCI-E 6+2 es 12VHPWR-re (bar az utobbihoz nincs hozzaferesem).Oke akkor ezt meg is beszeltuk ne ragozzuk tul
-
Exodion
senior tag
Az hogy a vezetek mit bir irrelevans
(az messze sokkal tobbet). En a pci-sig szabvanybol ideztem. A megengedett maximalis aramfelvetel 1eren max 5.5A, ami 198W burst per csatlakozo. A12vhpwr csatlakozo nyilvan mas.
Vezetek szemszogebol, szabad elhelyezesben meg az .75mm2-es rez is booooven kiszolgal a maga megengedett 16A terhelgetosegevel. Sokkal kritikusabb a hoallosag,. Ezert hasznalnak pvc helyett inkabb szilikon szigetelesu vezetekeket. -
Nálam (60Hz + G sincs.) Bár keresem...
Maga a dlss ha nem natívban használom úgy is spórol nekem a villanyszámlán, aztán élesben még azt is lekavarom. Tesztnél azért nem vagyok nagyon boldog tőle. Nyílt terepen ahol meg egy bizonyos láthatatlan futurisztikus számolási műveletet végez a proci fogat csikorgatva mint pl az MS 2020 szimulátoránál ott szopás van mint észrevettem. Nem dolgozik se a proci se a vga igazán sőt a vga annyira sem és kb akár 30-40 fps -el is kevesebb jön adott helyen (New York felett) mint vidiben láttam az ott szereplő jóval izmosabb konfignál. Ott ahol annyira szeretnek tesztelni. A lényeg túl alacsonyra ne essen az fps mert
lezuhana repcsi meg az életkedvem.Ezen a kihasználtságon azért szoktam töprengeni, mikor úgy látom dolgozhatna jobban is, most ügye láttam egy rossz UV görbe is tud olyat produkálni, ami egy rossz beállítás vagy kompatibilitási probléma vga/szoftver oldalról. És ilyenkor nem a proci a hibás.
-
-
-
-
sheep
addikt
Én is így tudtam ahogy ti is írjátok, hogy a tápnál a leadott teljesítményt kell érteni, és még túl is lehet terhelni ha jobb minőségű, ezért is volt furcsa hogy ő meg az ellenkezőjét állította. Akkor majd legközelebb ha megint ezzel jön átirányítom ide és kezdődhet a villanyosmérnökök csatája
-
hackeeeee
Jómunkásember
Konzollal nincs ez, sem radeonnal, csak nvidia, vrr mellett.
Lehet van, csak nem vetted eszre, en 1 evig kb nem foglalkoztam vele, majd ezek utan kikapcsoltam a vrrt es megszunt a jelenseg.. Oled topic-ban is volt aki irta h ah nincs.. pedig volt.
[link] - de sok iras, video van errol.
-
KraX
őstag
Nem lehet 30 ala vinni azzal sem, probaltam.
#8061Busterftw
azzal is probaltam, ott is fixalta 30%-ra a ventiket.
Ket ut marad, bios csere (hatha) vagy fizikailag leoperalom vhogy a harom ventillatort es cserelem oket es ledugom az alaplapra a harom uj ventit, de ezt csak vegso esetben szeretnem megbuheralni, a kabelek befutnak a kartya burkolat ala, szoval szet kene szednim hogy hozzaferjek a csatlakozohoz, de mivel garis igy ezt nem szeretnem ha van szoftveres megoldas. -
BeZol
őstag
Direkt 3dMark Speed Way-el mérek, mert ez durva gpu-terhelés ami könnyen reprodukálható bárkinél, vagy mint esetemben, másik videókártyával x nap/hét/hónap elteltével.
Memória ugyanúgy 70 fokig ment mint a KFA2-nél, csak ott 1000rpm mellett és nem 1960-al.
Szimplán nem olyan hatékony a Gigabyte Gaming OC hűtése...
Ugye itt van Jacek mérése: [link]Nálam hozzá képest
+250 ventifordulat mellett
+5 fok gpu
+2 fok gpu hot spot
+10 fok memóriaSzobahőmérséklet nem tudom mennyi volt nála, de valszeg nem közel 25fok
(de igen, ezek alapján ez lehet h nincsen annyira jól összerakva)
Ahogy nézem neked sztem rosszabbak lehetnek a hőfokjaid ha fix 75%-al mértél és nem 0rpm-ről, egyedül a memória tűnik 8-10fokkal melegebbnek nálam, többi okéka.
Most is h itt gépelek és fogja magát néha felpörög 60%-ra (1300rpm) a full csendből, hát ez egy kaki
Mindjárt mérek egyet és lescreenelem, mert csak videóra vettem.
-
Rabbitf_24
addikt
-
GAbre
veterán
Ez nem így hirtelen kínai.
De ha megerőltetem magam,akkor felfogom,csak hosszú nap volt.
De megpróbáltam még1x.Ugyanúgy semmi.Bedugva az Új kábelt a gép halott!
Annyira,hogy ki se lehet kapcsolni.Csakis,ha áram off.
De viszont,ha be van dugva mellette 8pines tápba,akkor a gép elindul és megy.
1 tesztprogram is lefutott gond nélkül.
De sztem valami ág hiányzik neki,akkor így,azért nem megy csak az új kábellel.
Biztos,hogy elég kell legyen neki a 8pinből 4van behúzva? -
krepp
tag
Jovanakkooo hőkameràzzunk..
Nem publikálásra készült, úgyhogy nincsenek rajta a lényeges mérési pontok, de az látszik hogy a pcb nálam nem melegíti át a kábelt, igaz az én oldal lapom olyan mint egy szita, így a meleg levegő sem kavarog......vártam viszont egy kis melegedést a 4x8 as csatiknal de semmi. Ami azért meglepő mert sok 3000 nvidia és 7000 amd tapasztalható volt hogy a terhelés felvétel nem egyenletesen oszlik el a csatik között, így mindig volt egy, ami jobban melegedett..
-
KAMELOT
titán
Tehát egy rövid felsorolás a hardverről, HWInfoban érdemes lenne megmutatni a vga-ra vonatkozó értékeket, vagy mellé tenni egy GPU-Z ablakot ("Sensors" fül).
Ez a lényeg, de még mindig nem látunk semmit ebből csak ugyan az a kép levágva!
laychi: A lényeg ott van "gyengébbek kedvéért"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- GIGABYTE RTX 4070 Super Windforce OC 12GB - Garanciás
- 27% Számla! GIGABYTE RTX 4090 GAMING OC 24G GDDR6X Videokártya
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- ASUS TUF RTX 4060Ti OC 8GB /Újszerű /1,5 Év Garancia /8 tűs tápcsati /Azonnal átvehető/ Csomagküldés
- GAINWARD RTX 4070 Ti SUPER Phoenix 16GB GDDR6X - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest