- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Gambito #7283 üzenetére
Erről szól a topik a megjelenés óta.
AMD -NV hitvitába itt ne keveredjünk mert értelmetlen. Merci szalonban megkérdezed, hogy a G merci jobb-e vagy az X6? Attól függ mivel játszol, mik a fontos fícsörök.
Elérhető kb minden webshopon, 550k-800k között.
Nincs ajánlott gyártó, a cw lutri. Hűtésben pedig sok jó van. TPU-n teszteltek rengeteget. -
Drizzt
nagyúr
Én itt a közhiedelemmel ellentétben teljes nyugalommal raknám be az adott gépbe a 4080 12, vagy 16GB-t. Hivalatosan előbbinek 700W táp, az utóbbinak meg 750W táp az ajánlott. A tranziens tüskéken meg állítólag sokat javítottak. Persze amíg nincs független teszt, addig minden csak marketing. Bár azért elég jól meg van pakolva a géped ventivel.
-
úgy tudom 40 szeria kevesebbet eszik majd mint 30, vagy rosszul informált vagyok ?
Rosszul tudod, többet fog enni. Nem véletlen van az új tápcsatlakozó sem, illetve a 4 slotos hűtések sem.
Ezt dobta pl a konfigodra a tápkalkulátor a BQ oldalán. VGA-nak a 3090-et adtam meg, annyit fog enni a 4080 is.
A Seasonic oldala meg a konfigodra 1300W-ost ajánl.
-
Hogy ne legyen kicentizve és esetleg a jövőre is tervezel akkor legalább egy minőségi (FSP, Corsair, EVGA, stb stb) 1000W-os nem ártana.
A fő gond nem is a konstans terheléssel van, hanem a pillanatnyi tüskékkel amik pár pillanatra drasztikusan megugorhatnak. Régebben igor´sLAB csinált ilyesmi teszteket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Villanyszerelés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OLED monitor topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nyaralás topik
- C# programozás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest