Hirdetés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devid_81
félisten
Errol irkaltam tegnap, hogy felejtsuk mar el a 8K-t, talan a 4K mar hasznalhato lehet, erre se mernek megeskudni, ezzel a generacioval
De en voltam a kotsog azonnal amikor ezt irtam, meg negativ is voltam, meg a fene sem tudja meg mi

De mivel Te modi vagy Teged nem menrek ugyse bantani

-
warcat
veterán
Az FE kártyával ugyanúgy előjön, jelenleg szerintem fel van fújva és driver probléma.Developer driverre az írták megoldja, de nem olvastam tovább bővebben.
De mégegyszer: teljesen életszerűtlen, hhogy 30 szaros dollárért hozzányúljanak a PCBhez, a chipválogatás meg további idő és pénz.
-
keIdor
titán
Gigabyte RTX 3090 Water Cooled - Is It Worth It? [link]
-
arn
félisten
-
warcat
veterán
válasz
Zsombors97
üzenetére
Bővítsd ki a keresésed a non-oc modellre, totál életszerűtlen,hogy pénzt költöttek volna a TUFok különválogatására.Eredetileg kb 30 dollár lenne a különbség közöttük.
Strixnél elképzelhető de itt aligha. -
elite.cs11
senior tag
válasz
Zsombors97
üzenetére
Eloveszem a varazsgombom es megmondom
-
Zsombors97
tag
Mit gondoltok, október eleje-közepe tájékán már hozzá lehet majd jutni TUF OC 3080-hoz reális áron (320-330) vagy ne is reménykedjek ?
-
Andor22
aktív tag
aorus xtreme 3080 ról van valami infó ?

-
válasz
nyul105
üzenetére
Profilomon is kint van és jó páran tudják is már itt apron szóval azért nem is érdekelt azt kitakarni.

Btw remelem az egy hét utáni automatikus levél volt és valóban jovoheten kezdődik meg a Strixek kihordása...
De azért mostmár nézem az nvidia oldalát hátha le tudok csapni egy FE verzióra 699 euróért.

-
gabor0928
aktív tag
Én is kaptam levelet az AQUA-tól, de én TUF-ot rendeltem.
-
keIdor
titán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Én annyit csalódtam már az AMD-ben, hogy igen, sajnos figyelembe se veszem egy ideje őket.
Meg a G-Syncnek hála nem is rájuk rendezkedtem be, egyik kijelzőm se FreeSync-es.
Nem márkab*zi vagyok, csak az AMD egy évtizede a szerencsétlen szerepét tölti be.
R600, Fiji (Fury X), Vega mind akkora csalódás volt, mint ide Jakarta... mellette azok is tolták a marketinget ezerrel, csak mire?
Továbbá se a Hawaii, se a Polaris nem volt sokáig meggyőző. Ott is volt sok kapkodás, több, mint itt.
Szerintem is egyre szánalmasabb, amit az nVidia csinál, de az AMD-ben én többet és nagyobbat csalódtam már.
Sajnos ez az igazság, csak őszinte vagyok.
HD5870 és HD7970 volt az utolsó két széria, ahol nagyon jók voltak, azokból be is vásároltam régen.
Mellesleg ott is voltak hatalmas paper launchok.
Polaris sokáig beszerezhetetlen volt, mikor az RX-480-ak jöttek. Abból is csak a ref. volt sokáig, vagy az se.Nagyon gáz, ami az RTX-3080 készleteket illeti, de a másik oldalon ugyanez elképzelhető.
Megint csak azért, mert paper launchban ők is erősek szoktak lenni. -
válasz
Malibutomi
üzenetére
Még mindig nem tudjuk, hogy a szépen hangzó 80 CU mellé milyen backend kerül...
-
-
elite.cs11
senior tag
Vegulis en akartam update-et, de nem ezt

Mondjuk varhato volt, h a hataridot nem tudjak tartani
Szerk.: Elbasztam a kepet, de alattam levo kollegahoz hasonlo levelet kaptam enis
-
tbw
aktív tag
Mire vártunk? Kb semmi teljesítmény plussz dupla pénzért.
-
“Nem igazán lehet indokot felhozni amellett, hogy miért érheti meg bárkinek is RTX 3090-et vásárolni, azon kívül, hogy jelen pillanatban ez az elérhető legerősebb asztali GPU. De biztos vagyok benne, hogy ez utóbbi mondat azért pár embernek így is elegendő indok lesz a vásárláshoz.”
Ez szerintem is teljesen true és, ha 500 körül lenne én is azt vettem volna meg 5-10% miatt is.

-
arn
félisten
válasz
Malibutomi
üzenetére
Gondolod az amdnel azonnal minden bugmentesen, normal aron elso naptol elerheto lesz?
-
kevike576
senior tag
válasz
sittes79
üzenetére
"distill web monitor" még sipítozik is ha változik az oldal
https://www.reddit.com/r/nvidia/comments/iyqur4/how_to_get_notified_every_time_the_nvidia_page/
-
warcat
veterán
Na ipon is belekezdett egy szerény 720k MSI Ventus-al.
-
Alvin_ti4200
félisten
"if demand is even 1/10th of last weeks launch the chances of getting a 3090 for delivery tomorrow is incredibly slim to zero chance to be brutally honest."
"we do not expect good volumes on 3090 until November, so be warned."
-
Laja333
őstag
válasz
Malibutomi
üzenetére
GeForce RTX 3080 users report crashes while gaming
Még hamar. Mondanák itt páran, hogy biztos csak elszigetelt eset, de... az is elszigetelt eset, hogy valaki megkapta a terméket.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
szasanyi
félisten
válasz
Malibutomi
üzenetére
Csak jelenne már meg a qrva Big Navi, hogy legyen más alternatíva és esetleg vmiféle árveseny. De a balfék AMD hallgat mint a ki besz@rt..
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Malibutomi
üzenetére
Nem... A vicces az, hogy mindezek ellenére még mindig akkora a kereslet, amekkora. Látszólag senki sem lép hátra egyet, hogy megvárja mit lép a másik oldal.
-
Devid_81
félisten
válasz
Malibutomi
üzenetére
Ugyan igy erzek en is

Elegge elbaltazott az egesz.
Jo lett mindket kartya, de Alpha teszt van, userek csinaljak ingyen, sott sokan meg verekednenek is egy kartyaert.
Jol sikerult a konyhai video ismet, az emberek rakattantak rendesen, meg az sem szamit ha nem is egeszen azt kapjak amit igertek nekik, csak legyen mar valami.
Mintha integraltal toltak volna az elmult 4 evben es most vegre van valami
Amen!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
sittes79
addikt
Valaki nyomkodjon ki nekem is 3080at kurva élet nekem nincs időm nyomkodni, hol lehet ilyen botokat venni?
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Eleg vicces hogy ami oriasi hype-al indult a launch es NV diak utan, az minden teszttel es tovabbi infoval az Nvidia legrosszabb es legidiotabb termekinditasava valik.
Kapkodas, idiota marketing fogasok mint a fizetett videok, meg a 3090 teljesitmenyenek a kozlese egy nappal a tesztek megjelenese elott. Nem letezo keszlet a kartyakbol, bugos driverek.
Az egesz egy nagy elb**zott katyvasz, ossze vissza kapkodnak, mintha azt sem tudnak hova nyuljanak.
A krem az egesz tetejen meg az lenne ha a Navi tenyleg jo es meg ad egy tokonrugast a bordzsekisnek
-
Devid_81
félisten
-
Zorel
senior tag
válasz
ScomComputer
üzenetére
Mentek majd le, de közbe figyeltem. Ha nagyon terhelve van 4k game végig 100% megy a kártya, akkor 26fokos szobahő mellett zárt házba, ami most nem igazán szellőzik jól, mert épp venti csere beépítésre vár 76-77fokig melegszik.
-
Linem
senior tag
hát... Én egyelőre kiszálltam ebből a vásárlásdiból. 350-400ezret nekem nem ér a 3080. Az eredeti 250-260ezerig belefért volna, de nem hoz annyi pluszt, hogy felárat fizessek érte. Azért majd időnként ellenőrzöm az árakat, de szerintem mire ez a helyzet normalizálódik, addigra már inkább az AMD lesz újra a nyerő a pénztárcámnak.
Ezért vagyok már 6 éve AMD-s, mert az nvidia mindig túlárazott ár/értékben.
Nyilván a 2080 Ti árához képest még így is jobb vétel lenne, de ugye az is jócskán túl van árazva. -
arn
félisten
cyberportnal zsigabyte 779 eur.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
A hűtés brutalitásáról árulkodik, hogy a terhelés keezdete után majdnem 2 perc, mire elkezdi alapról felnyomni a ventik fordulatát.
-
warcat
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Nagyon jól ekézi Nvidiát, megéri megnézni mmm nyamm csöpög a vitrioltól megérdemelten

-
TESCO-Zsömle
titán
Ne értsetek félre, magam is berántanék egy 3090FE-t, ha lenne annyi fölös gempa, mert tényleg egy egyedi valamit alkotott az nVidia, ha másért nem, akkor a hűtésért. Emiatt van itt a gépben és lesz majd a falon/vitrinbe csere után a Vega64 Liquid Edition is.
-
GabeE3e
tag
Már várom a 3070-nél mekkora sh*tshow lesz

-
Albigator
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Hát nem tudom ki vesz ezek után ilyen kártyát csak játékra....

-
Jacek
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
-
válasz
Zsombors97
üzenetére
Azért ez már külföldön is szép összeg.

-
TESCO-Zsömle
titán
Sírok a röhögéstől...
Go, Steve, GO!
-
Puzzony
tag
válasz
Phoenixres
üzenetére
non-oc TUF csont ugyanaz mint mint az OC.
-
gabor0928
aktív tag
válasz
Zsombors97
üzenetére
Izlésesen visszafogott árral

-
Rison77
senior tag
Microcenter előtt éjszakázó vásárlókra kíváncsi lennék, hogy így a tesztek után már csak azért is kiadják érte a felárat, mert miért ne?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Jacek
veterán
Az kijelenthetjük hogy ez sem gyorsabb 2x mint a 2080

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest