Hirdetés
- Yettel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Puzzony
tag
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
A sima TUF-nál volt csak Október 1, a másik kettőnél nem, lehet hogy csak bent maradt egy korábbi copypastából a description-ben.
@sylex1 kösz az infót, akkor remélhetőleg jövő héten már a gépben fog nekem is ülni
-
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Ennyit írtak, hogy aki le tudta adni annak valószínűleg jövőhét. Azért ott a valószínű, tehát nembiztos!

-
tyrael885
csendes tag
Én a FE-re utaztam Német Nvidia shop-ból. Kb 15.00-15.30 között volt egyszer hogy nem out of stockot irt hanem [BUY NOW] de tovább refresheltem véletlen, lassan kapcsoltam. Bár az is lehet hogy csak hallucináltam.
-
gabor0928
aktív tag
válasz
MomoSinX
üzenetére
Nem vagyok biztos benne hogy sokkal olcsóbb lesz. Hétfőig még sokminden történhet, de elég gyatra volt a felhozatal. A készletről már ne is beszéljünk.
Nekem az a kellemetlen, hogy elég gyorsan túladtam a 2080-asomon, így 1 hete már integrált karival élek, ami csak 4K/30hz-et tud
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Vagy játszanak prociba építettel XD
Igaz, GTX1070 night raid 3Dmark tesztben 300+ fps-t csinál, i5-9600K meg olyan 35-40-et (azt mondjuk nem tudom, hogy mennyi RAM-ot rendeltem hozzá, de szerintem keveset) -
Előrendelve!

Remélem jövőhéten már a gépbe csücsül.
-
Alvin_ti4200
félisten
UK-ban az összes IT webshop haldoklik rajt (helyi idő szerint délután 2 óra) óta, készlet sehol nincs, Amazonon még placeholder se. Founders Editionre rajt után negyed órával néztem rá, már akkor Out of stock volt, majd egy órával később kaptam az e-mailt NVIDIA-tól, hogy elérhető (nyilván nem volt az, csak addigra sikerült kiküldeni a levelet...). Nem irigylem azokat, akik roham tempóban szaré-húgyé eladták eBay-en a 2080Ti-t, most aztán nézhetik egy ideig a falat valószínűleg.
-
Chaser
legenda
magamnak van hsz megszegés ( :
az a szerencsés egy fórumba, hogy vissza lehet olvasni
nem látok az előző hsz-edben ~ jelet
amit látok:
"De egy Seasonic 550 Platinum táp többet fog érni mint egy 650 Bronz. Egy minőségi gyártótól kiadott GOld-Plat táp ami 550-es az 650-et is símán lead 0-24-be. " - ez zöldség, levezeted nekem, hogy mi az összefüggés a jobb hatásfok és nagyobb terhelhetőség mellett? pont az említett seasonicnak - is - van bronz tápja, amit ugyanúgy névleges érték felett lehet terhelni, nem csak gold/platinum példányokat
eléggé kimeríti a ferdítés fogamát"Jó tápmárkák: Seasonic, Corsair, FPS, Be Quiet, XFX, Antec, Super Flower, EVGA Supernova. Ezekből is inkább Gold. Itthon legjobb ár-érték arányban Alzánál Seasonic és Corsair. Itt megadja rá az Alza a 10 év garit."
ez is zöldség, a felsorolt összes gyártónak van hitvány tápja és jó tápja is
ha pedig a táp bírja a hétvégi játékot, bírni fogja a napi szintű 2-3 vagy akár sokkal több órás terhelést is, ha hétvégén nem sül le annyitól, többi napon sem fog
szerintem te értelmezd magadnak amiket leírtál
no de off end, nem írok többet ( : -
xthemax
csendes tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Ha esetleg tudod az inno3d x4 méretét ird be legyszi én sem találom..
-
MomoSinX
aktív tag
Ezt én sem értem hogy működik, de mivel a Caseking most nincs lehalva betudtam rakni egy Gigabyte Eagle OC-t a kosárba és csak 712 EUR lenne postával (edig egyértelműen Hungaryn van a cím)...szóval ebben biztos nincs a 27% csak a 16%.. Ami érdekes. Nem tudom megmerjem-e venni. De eddig ez lenne a legolcsóbb mindenestől.
-
Laraxior
titán
Ebayen már nyüzsögnek a sakálok.. 2000EUR-ért is lehet venni

-
Puzzony
tag
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Persze, de az valami eu-n belüli vám elmismásolós ár gondolom. Nyilván vannak szürkezónás olcsóbb megoldások.
-
Laraxior
titán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Onnan szippantottam be az enyémet... Meglátjuk hogy mennyire lesz pontos a delivery.
Addig mindenesetre nem hirdetem a 2070S-em
-
Puzzony
tag
válasz
Dare2Live
üzenetére
700 dodó az MSRP ami kb 213000 magyar pénz, erre jön a 27% áfa, azzal 270 kerekitve, erre valszeg még jön a vám is valszeg még (nem gondolom hogy az első batch eun belülről jön/jött). Trükközés, meg bemákolás nélküli vásárlásnál a nyers ár 290 körül lehet itthon, szóval 20 rongy profitjuk van rajta kb.
-
MomoSinX
aktív tag
Na Aqua meg kiürült...elvitték mind 300 felett is.
-
Kaci84
őstag
Mi az, hogy hsz megszegés rendőrfőnök úr?
Amúgy értelmezted amit leírtam, nem hiszem. Max 2-3x írtam ezt le annak aki rosszul tudja.
Nem tudom feltűnt-e, de amit leírsz pont az írtam én is. Azért írtam oda ~ jelet ha tudod mit jelent, mert nem volt kedvem pontosan számolgatni és nem is ez volt a lényeg. A srácnak írtam, hogy a hatékonyság a hálozatról felvett áram szempontjából számít és nem a gép felé leadott. Nem is értem mi a problémád. Milyen ferdítés amit kimatekozok? Ember csak egy nagyjábóli példa volt nem disszertáció. Édes Istenem ebbe belekötni. -
Laraxior
titán
Nah most akkor....
Kinek fog először megérkezni...
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Akkor fogok anyázni, ha lesz olcsóbban az Aquában
De ha így itt van Komoly Sámuel előtt, akkor kell -
- = Zk = -
félisten
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
nekem a 2080Ti az... pörfekt

-
Scorpl0l
csendes tag
https://www.techpowerup.com/gpu-specs/inno3d-ichill-rtx-3080-x4.b7925
Ennek a modellnek tudja valaki esetleg a pontos hosszát? (meshify C házam van ventilátorokkal, matekozni kell rendesen) Bárhol keresem, bárhogyan túrom az internetet egyszerűen nem találok sehol infót erről, pedig korábban nagyon meg voltam elégedve a gyártóval.
Köszi előre is
-
Chaser
legenda
még egy hsz megszegés ( :
kb századjára látom ezt a ferdítést ph-n amit kimatekozol
a hatásfoknak semmi köze nincs a leadott teljesítményhez
hatásfok=hasznos/felvett teljesítmény, ez a bonyolult képlet
ha 100w-ot kér a gép valósan veszteség nélkül, és 80% a hatásfok, akkor konnektorból 125w-ot vesz ki
90%-os hatékonyságnál 111w-ot, 95%-os hatékonyságnál már csak alig több mint 105w-ot, és a nem létező 100% hatékonyságnál 100w-ot venne ki konnektorból is
ennyit jelent a tápok hatásfoka, attól hogy egy táp gold, platinum, bármi, még nem azt jelenti hogy a névleges terhelhetőségre ráfejelhetsz x %-ot
seasonicok esetében úgy tapasztaltam 100w-tal fölé van méretezve az elektronika, tehát egy 550-es valójában 650-es, valószínűleg gondoltak a matek zsenikre ( : és hagytak benne bőven tartalékot, de a két dolog teljesen más történet
ha gyárin van minden boost miatt nagy kilengések lehetnek áram felvételben, ezért illik tartalékot hagyni, 550-es táp ilyen vga-val és 6-8 magos cpu-val akár el is zümmöghet, de az is biztos a piacon levő tápok 95%-a már helikopter üzemmódra kapcsolja a ventit ilyen terhelésnél
az majd gyakorlatban derül ki ez az új széria mit produkál, tesztelők zöme bőven overkill tápokkal nézi, ott nem derül ki kisebb tápoknál mi a helyzet
a felsorolt gyártóknál közt pedig mindnél van hitvány és jó modell is, olyan nincs h adott gyártó oszt' kész, adott gyártó pontos modellje van -
Kaci84
őstag
válasz
szabeska
üzenetére
Nem (mindig) számolják rá az extra Áfát. Valami olyasmit is véltem olvasni, hogy a cégek egy bizonyos határig számlázhatnak bla-bla így vagy úgy EU-n belül meg valami bal bla. Lányeg ha nem érik el az adott hónapba a külföldre küldött cuccok értékét akkor nem számláznak, ha túlépik ráteszik a +ÁFÁ-t. Technikai részét nem értem, de tapasztaltam. Persze ha már lezárt a rendelés nem lesz több mire ideér.
-
- = Zk = -
félisten
naggyon kiv leszek a 3070-re

-
szabeska
addikt
Casekingnél is csak annyi a plusz költség, amennyi az áfakülönbözet?
-
MomoSinX
aktív tag
Közben végigolvastam a Zotacos tesztet, sajnos egy kicsit FE alatt van teljesítményben és a max felvétele is 330W körül van az FE 370-hez képest. Nagyon kicsi OC mehet rá, és a hűtése nagyon tuti viszont. A szilikon lottó rosszabb végére esett szegény.
-
ansell
tag
MSI Ventus Alza [link]
el is fogyott
317e Ft volt -
GabeE3e
tag
Most jött az email NVIDIA-tól, hogy a ref kártya már vásárolható, 1 órával azután, hogy már kiírták nincs készleten, ez a karrier...
-
maross
nagyúr

-
GabeE3e
tag
EVGA RTX 3080 XC3 Black Gaming-et 713 euróért sikerült vásárolnom Casekingen.
Sajnos a deviza kártyát elutasította, de a HUF-ossal 258.984Ft-ot vontak le postával együtt. -
Kaci84
őstag
válasz
elite.cs11
üzenetére
Rendltem és nekem is automata. NE is reménykedj, ha a hatalmas német és angol webáruházaknak nincs, ne gondold, hogy az Aqua szállítja. Persze majd. Meg felteszik nagyobb áron, sokan kifizetik aztán amikor meg olcsóbban kapni már máshol is szívás van. Persze el lehet állni, de sok bolt olyankor kitalálja, hogy egyedi megrendelés volt...
-
elite.cs11
senior tag
Amúgy aki aqua-ról rendelt az kapott rendes visszaigazolást vagy csak az automatizált levelet? (nem fizettem ki előre, majd a boltban)
-
Laraxior
titán
Ehh, megvettem inkább az amazonos Zotacot. Hátha bejön.

-
Laraxior
titán
Csak Giga Gaming OC maradt a Casekingen... Gratulálok nekik..

-
MomoSinX
aktív tag
Na már 3 asus kártya van fent Aquan..úgy tűnik csöpögtetik őket fel csak lassan...szerintem még várok pár órát mielőtt meghúznám az amazonos ravaszt. hátha felraknak valamit 300 alatt.
-
FaTHI
őstag
Guru 3d-n az Asus TUF terhelés alatt 62 fok, a hires neves MSI Trio megy 73 fokoks?! Ez most hogyan is?
-
hun1997
csendes tag
Én behúztam egy TUF-ot aquaról
-
maross
nagyúr
[link] még egy asus, 310k
-
Puzzony
tag
ASUS TUF 310-ért Aquánál, rendeltem is egyet.
Persze október 1 a várható érkezés, mert balkánisztánba szamárháton jön minden. -
GabeE3e
tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
16% most a németeknél 19-ről, ez vmiféle gazdaságélénkítő program része, azt hiszem év végéig.
-
Laraxior
titán
699-ért betettem a kosárba az EVGA-t... mire másodszor eljutottam a kosárig, már 800EUR-t ír rá

Nesze neked 502
-
-
GabeE3e
tag
válasz
MomoSinX
üzenetére
nincs vám, posta van, ami 3-10 ezer forint is lehet, illetve az, hogy ha nem euró számláról fizetsz átváltásnál is egy kicsit leszednek, illetve, ha magyar címre veszed, akkor az ár is változik, mert a végén a 27%-os áfával fog számolni, és nem a feltüntetett 16%-al ami most van Németországban.
Verpackung & Versand:HUF 4.842,77
Wechselkursgarantie Gebühr: HUF 5.264,15
Ezek jönnek rá még rá a Zotacosra, meg a garancia lehet csak ez a 30 nap vagy mennyi, amit vállal az Amazon.
Legalább is nem látok erről további infót. -
Z.o.l.o. 19
tag
Valaki tudott már bárhonnan is rendelni? 😊😊
-
hun1997
csendes tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Akkor mi értelme a készletinformációnál 21-et írni? O.o
-
-
amazon.de zotac trinity 723€
(nekem nagy, de hátha valakinek)
-
hun1997
csendes tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Nálam 09.21-et ír
-
Kaci84
őstag
Amúgy nem lenne egyszerűbb lenyugodni a francba? Késő este már biztos jobban felszabadul az oldal és kényelmesen meg lehet rendelni. Amikor beérkezik a cucc úgyos a mai rendeléseket veszik sorra hogy csomagolják és egyaltalán nem biztos hogy óra szerinti idősorremdbe mennek, lehet ABC szerint vagy országok szerint vagy fene tudja. Biztos nem kapják meg (sokkal) később aki mondjuk 23-kor rendeli meg.
-
-
mihellers56
tag
Sikerűlt valakinek?
-
szabeska
addikt
válasz
üzenetére
Van itt MSI GeForce RTX 3080 Gaming X Trio teszt is. Ja, meg más is
-
Rison77
senior tag
Hopp Aqua-nál egy ROG 360-ért köszönjük skip

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 16 128 GB Plus White - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4145
- Samsung Galaxy S23 Ultra - Green - 8GB /256GB - Újszerű állapot!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

90-re