Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=RelakS=-
veterán
-
elite.cs11
senior tag
Jaj, köszi mindenkinek. Lehet meggyőztetek, hogy elbasszak még 15k-t
-
válasz
elite.cs11
üzenetére
Oldalt kifér ahogy a képen is látszik!

Ez a Phanteks nagyon jó választás szerintem!
-
Tekmen
aktív tag
válasz
elite.cs11
üzenetére
Attol, hogy 2 slotos, van még ott hely kifelé, nekem is ilyen Phanteks mountom van.
-
szabeska
addikt
válasz
elite.cs11
üzenetére
En Phanteks vertical mount kit-et tettem feher 500dx hazba, a hofokok ugyanazok maradtak. Majd ha jon a 3080, teszek be kepet en is. Jo cucc amugy
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
elite.cs11
üzenetére
Nekem pont van egy elado wink wink
-
hadogabi1
senior tag
válasz
elite.cs11
üzenetére
Riser cable 4.0s vagy 3-s? A kartya mar 4 es elvileg megfelelo procival alaplappal. Tudom egyenlore szinte semmit nem hoz.
-
válasz
elite.cs11
üzenetére
Igen-igen, vezettem aztán elfelejtettem neked leírni.
Szóval a házhoz is lenne gyári, de az közel 100 euró lenne amennyit nem vagyok hajlandó érte adni szóval a [Phanteks] -től szereztem be egy ilyet. Szépen tartja a kártyát és eddig nem volt vele gondom egyiknél sem pedig megfordult már pár kártya a gépben!
-
Fentről lefelé fújja a levegőt és ott megy ki. Termodinamikával szembeszállva direkt fordítva vannak!
Amúgy így tettem be annó és már megszoktam és kedvem sem volt szét szedni őket... 
Ezt az egy játékot sikerült hirtelen elindítanom.
A Benchmark alatt 73° a legnagyobb érték úgy, hogy a ventikhez még nem nyúltam és minden alapon van a kártyán is.
Végig ment az összes Scene és utána amikor ismét havazni kezdett akkor állítottam meg.
Ultrára vettem a grafikát és az AA, MSAA, TSAA kivételével, ha jól láttam minden maxon van.
3440x1440p.
Csinálok majd még több játékról is!

-
hadogabi1
senior tag
Ipon egy vicc kategoria. Szeretnek nagyot szakitani. Bar van meg hasonlo bolt computer imperium.
-
Cthulhu Dawn
őstag
-
-
krisz166
csendes tag
Üdv mindenkinek. Lenne egy kérdésem amiben hátha segíteni tudtok. Július 26.-án füstölt el a gtx 1070-esem(szerencsére garanciás volt). Sajnos nem tudták javítani de a bolt felajanlotta(ipon) hogy levásárolhatom az összeget vagy visszaadják. Jelenleg én is egy rtx 3080-asra pályázok mint mindenki, lehetőleg egy asusra vagy evga-re. Szerintetek melyik lehetőség lenbe jobb számomra?
1. Kivárom hogy az egyik magyar boltban meg tudom venni valamelyiket..ki tudja mikor mivel nem ülök folyamatosan a boltok weblapján. Vagy
2. Veszek egy evga kártyát(amirol nem tudom hogy most mennyi idő beszerezni) amit majd regisztrálok és a step up programban ki tudom csereltetni később de addig is lesz végre kártyám.
Előre is köszönöm a segítséget.
-
hadogabi1
senior tag
válasz
Cthulhu Dawn
üzenetére
Hát én ma beszéltem ismerőssel nagykerből. 3 hétben sem nagyon hiszek. Ami jobban zavar hogy az aqua fogja e tartani ezt az árat. Nem kötelező tartania. Ha drágábban fogja megvenni akkor biztosan nem tartják. Reméljük a legjobbakat. Amúgy kb senki se tudja ma MO-gon hogy mikor lesz ebből itthon strix oc.
-
hadogabi1
senior tag
válasz
elite.cs11
üzenetére
Én is azt várom aquas strix oc-t
2 hdmi jól jönne.
-
hadogabi1
senior tag
Aki kapja marja . Raktáron átvétel szerdán.
Ventust nem akarok venni inkább kivárok.https://www.emag.hu/msi-nvidia-rtx-3080-ventus-3x-10g-oc-videokartya-10gb-gddr6x-geforce-rtx-3080-ventus-3x-10g-oc/pd/DGP022MBM/?utm_source=price_comparer&utm_medium=cpc_emag&utm_campaign=arukereso_new_2018&utm_content=arukereso_hu&cmpid=72648
-
hadogabi1
senior tag
válasz
ScomComputer
üzenetére
Akkor jol tudom hogy azon 4-2 aranyban van nem 5-1 mint a ventusokon.
-
Puzzony
tag
válasz
Albigator
üzenetére
Holnap meglátom az új táppal, ha esetleg gebasz van akkor downclock 4.5-re, aztán meglátjuk mit tartogat a zen3, itt van úgyis a sarkon. Ha nem bazári majom vakitás az a +17% IPC increase amit rebesgetnek akkor eljött az ideje a platformváltásnak jó eséllyel, ha meg nem akkor beruházok egy 9900k-ra.
-
Puma K
nagyúr
Korábban volt az Asus-nak egy olyan 2080 Ti-je amin egy 3 ventilátoros AIO volt.
"Legutolsó ismert ár (2020. 05. 28.): 629 910 Ft"
Ez most vajon mennyi lenne a 3080 vagy a 3090 esetén...?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ASUS GeForce RTX 2080 Ti ROG MATRIX INFINITY LOOP 11GB GDDR6 (ROG-MATRIX-RTX2080TI-P11G-GAMING)
A kép forrása: [link]
-
Albigator
őstag
válasz
Puzzony
üzenetére
Nem tudom milyen fesszel használtad, meg az intelekhez nem is nagyon értek de hallottam ott is simán degradálódásról, pont 8600K-nál 1.35V környékén...
(#3946) sylex1
Na grat hozzá.
-
-
Puzzony
tag
válasz
Albigator
üzenetére
Igen, amig a 1080Ti volt bent, stabilan ment 5 ghz-en, most már lassan két éve.
@Mumee jövőre nem fogok generációt váltani, hacsak nem hozzák a 4k 165 fps-t amit nagyon kétlek
Ezzel a kártyával meg DLSS-el az 1440p 165hz-es monitorom kb ki lesz használva, szóval jól lesz ez igy. -
Puzzony
tag
DDU után felraktam az új drivert, az egyetlen különbség amit látok az az hogy egy ócska szar curvet sikerült belőniük freq/voltage-re, a kártya 1815 és 1845 mhz között ugrál, és persze powerlimiten feszül mint Jézus a kereszten. Asszem maradok a saját curve-mnél ami 1845-ön tartja stabilon a kártyát és 25-30 wattal a powerlimit alatt.
Némi stresszteszt után szomorúan konstatáltam hogy bizony a CX750-es tápom kutyafing a 8600K+3080-nak, 4.7 ghz-en is crashel már a proci mert nincs elég szufla. Nem meglepő igazából mert kb kényszermegoldásként vettem anno, de eddig szót se szólt a 1080Ti mellett. Nem baj, berendeltem ma egy RM850x-et, holnap este meló után át is tudom venni itt a szomszéd Aquában.
-
Rison77
senior tag
(#3932) Laraxior:
Hát én ezeket az égbe kiáltó bejelentéseket ezek után már nagyon fenntartással fogom kezelni
Öreg vagyok én már ahhoz, hogy minden vonatra felpattanjak, már ezt is kezdem bánni, hogy beleugrottam az 1440p-be, de már nem tudnék visszamenni 1080p 60hz-re 
-
elite.cs11
senior tag
Gondolom az nagyon átmeneti megoldás, hogy 2 ghz alatt tartják a kártyákat.
Ezt ők se gondolhatják komolyan
-
-
szabeska
addikt
válasz
Albigator
üzenetére
Persze!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ezért is remélem, hogy nem esik kútba az aqua-s nem oc tuf rendelésem, szerintem az a legjobb vétel perpill... Bár úgy, hogy semmit sem lehet kapni, nincs legjobb vétel sem

Cshavez: én GT710-el nyomom 2080S helyett

Nem baj, jön a PS5 nemsokára!... Oh,..wait a minute...
-
törölt tag
Visszasírom a napot amikor eladtam a 2080ti-m
, holnaptól meg 980 ftw lesz egy jódarabig
. -
Rison77
senior tag
válasz
Cthulhu Dawn
üzenetére
Hát akkor részemről eléggé offos lesz azt hiszem ez a strix... most csináltam egy gyors linx--et, 9600k 5Ghz-en 135W-ot nyal be, nyilván evvel még okés is lenne a 750 gx, csak hát az lesz a kérdés 1440p 144hz-ben meddig vagy hogy,fogja bírni a proci.. Mert ennek függvényében akartam a későbbiekben fejleszteni 9900k-ra, vagy attól függően mit produkálnak majd az új genek mindkét oldalt. Azok a procik kisebb csíkszélességen csak nem lesznek már 250W TDP-sek.

-
AsakuraDave
őstag
[link] 3.5 éve jött ki kb nem? Kb most a 3080 is hasonló teljesítmény növekedést hozott.
Így én 3.5évvel, de legyen 3,számolok hogy elég lesz ez a kártya.
-
Laraxior
titán
Csak megjegyzem, hogy olvastam, hogy GTX1080-al is akadt probléma az új driverrel (nem tudom, hogy a mai, vagy az ezelőtti)
Szóval tényleg nem csak kondenzátor lesz ott a gond... -
MomoSinX
aktív tag
Megszülték az új drivert, eeeelvileg javítja a dolgot.
-
hadogabi1
senior tag
Asus rog strix psu tabla uj vga khoz es procikhoz.
-
elite.cs11
senior tag
válasz
Cthulhu Dawn
üzenetére
Asus product manager-nek nem a kártya kell, hanem a pénz

Az se rossz, hogy 80 fokba is belenyalt
Szerk.: és igen, gondolom ezért változtatta az asus az ajánlott tápot 850-re
-
Cthulhu Dawn
őstag
Na, valami cseh foszerhez is eljutott egy 3080 strix, 430-440 watt alap profillal
.Egyebkent vajo naz ilyen no name mediumokhoz hogy jut el ez a kartya amikor meg egy Asus product managernek sincs.
. -
ZsomacYT
újonc
Sziasztok!
Sajna lemaradtam a startról,most lehet/érdemes még valahonnan rendelni 3080-at? Vagy érdemesebb várni? Szinte sehol sem találom már... -
csibuka85
őstag
[link]
Vegyétek vigyétek !!! Csak 770K
-
Albigator
őstag
De minek?

"65W-os TDP-vel rendelkező procinál PPT: 88W TDC:60A EDC: 90A
95W-os TDP-vel rendelkező procinál PPT:128W TDC:80A EDC:125A
105W-os TDP-vel rendelkező procinál PPT:142W TDC:95A EDC:140A"Már egy CB alatt megfogja így is a PPT limit alaból a procit...
Amúgy már eladtam a 3700X-emet, Zen3ra fáj majd a fogam nekem is.
Majd meglátjuk milyen lesz...
Próbáltam visszaolvasni, jól láttam h ma sem lehetett kapni 3080-at egyébként sehol? FB-on jött szembe velem du. egy hirdetés, hogy tán Imperium-nál van TUF...
(Lehet régi volt a poszt?) 
-
törölt tag
Érdemes vásárlás elött elolvasni ezt a cikket: [link]
Lehet volt már ,de 25.-e óta volt vagy 1000 hsz.
-
Laraxior
titán
-
CHS-be újra 2-4 hét a Strix, és a TUF
-
Rison77
senior tag
Az Asus csak nem akarja publikálni a 3080-as strixet?

-
Tuskone
lelkes újonc
válasz
Albigator
üzenetére
Igen, ezért nem félek nagyon a tuftól, főleg most ezután kétlem hogy egy jó ideig lehet kapni majd 3080at, de főleg asusét, hogy 6MLCCvel adták ki mindenkinek arra fáj a foga. De majd megnézem, hogy +9999 core és +9999 memoryval crashel el és ha igen írok én is a forumokra, hogy hát bizony itt kondenzátor gond van asusnál is
17.én reggel már megrendeltem a tufot, úgyhogy örültem is hogy csak jó hírek jőnnek róla eddig
Strixet vettem volna, de csak 2x8 pinem van, osztani nem akarom se új tápot venni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mi az optikai internet és hogyan működik?
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
- 2026.01.02 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Amúgy így tettem be annó és már megszoktam és kedvem sem volt szét szedni őket...

.
Én egy Radeon LE-ről váltottam a 64 megás verzióra 2002 júniusában, innen az account név surprise-surprise
.