Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Motorola Moto G04 - fapadot szépen
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
igen..
én a scan-től vásárolok.. vagyis kint még folyamat tőlük vettem... 18 font a posta" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Léc
tag
Zöld manós oldalon mínusz 2 típusú Gigabyte Videokártya. Kíváncsi vagyok 15:00-ig mennyi marad fent az oldalon
Ryzen 7900X3D, ARCTIC Liquid Freezer II 360, MSI GeForce RTX 3080 SUPRIM X 10G, Corsair 32GB KIT DDR5 6200MHz CL36 Vengeance Black, ASUS ROG STRIX X670E-F GAMING WIFI , iPhone XR 64GB, Playstation 5 Digital Edition (https://www.twitch.tv/hangyapajesz)
-
david_97
senior tag
Valakinek vannak sejtései mikortól lehet rendelni végre valamit? Vagy már el is fogytak azért nem tudok semmit találni?
-
faranus
aktív tag
Hát igen, pont ez az! Bár most már inkább a felé hajlok, hogy kell a nagyobb táp. Főleg ha cpu bottleneckes lesz. Most a gyári intel tb-n megy max 4.9 Ghz-en. Ha húzom egy kicsit, nem rest zabálni a juicyt.
Ha siketül megrendelni, és meg is érkezik, csinálok pár tesztet! A 650-es táppal meg a nagyobbal is. Ahogy tudok irok a tapasztalataimról!
tisztelettel faranus :R
-
Laraxior
titán
Mondjuk kicsit furcsállnám, ha legalább az OCUK, vagy a Caseking-nél ne lehetne belőle venni. Kb. Európa legnagyobb boltjai, de legalább a legismertebbek.
Ráadásul olyan árukészleteik vannak... még a 3000EUR-s házból is van raktáron.*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
hun1997
csendes tag
A zöld oldalon most kerültek "eliminálásra" a flagship kártyák az összes gyártótól. Feltételezhetően így azok nem lesznek elérhetőek egy darabig.
-
Colos1
őstag
Pont ez érdekelne engem is. Az nVidia honlapján az apróbetűs résznél írva vagyon, hogy I9-10900K -val tesztelték, az meg egy 10 magos 20 szálas CPU, míg a miénk 8/8 -as, ami kevesebbet fogyaszt. Így remélhetőleg elég lesz a 650 -es is.
Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...
-
Laraxior
titán
-
szasanyi
félisten
válasz boogie84 #266 üzenetére
Bizony, és azt is mondja: az NV 2x teljesítményt ígért RTX alatt! Plusz nagyon gáz, hogy PC-n játszani ennyibe kerül... Kell egy 750-es táp, egy jó AIO és jó szellős ház a nem éppen olcsó VGA mellé. Nálam a SS 550 GOLD cserés lenne, a ház Lian Li MESH jó, de a Fuma szintén nem ideális. H összeszámolom, már ezek cseréje sem jelentéktelen költség..
Nos, a "kihajcsa-e" kérdése a válasz nem, és úgy tűnik még 4K felbontásban sem mindig. [link]
-
csibuka85
senior tag
Nem rossz az Aorus de 1080Ti Ben volt jó az Aorus , ott fém volt nem pedig egy olcsó műanyag és az is gyagyi a 2080Ti esetében. Sajnos csalódással álltam el a vásárlástól 1 hét után , nem beszélve hogy 80 fokos volt a kártya egy 20 fokos légkondis lakásban. Az MSI Gaming X Trio ugyanúgy 20 fokban 58-60 fokos volt.
Z790 AORUS MASTER,I7 13700K+ARCTIC 420 RGB,G. PHANTOM 4090 GS,G SKILL TRIDENT Z5 RGB 32 GB 7200 CL34, SOUND B. Z,LOGITECH Z5500 THX 5.1,K. Renegade FURY 4 Tb M.2 ,34 TB HDD,EVGA G2 1300W,COSMOS C700P ,LOGITECH G7,G903,ASUS HORUS RGB,R.BLACKSHARK V2 7.1,L.G633 .1, AOC AGON 353UCG 200HZ HDR1000
-
Tengri
senior tag
válasz elite.cs11 #278 üzenetére
Eddig minden garanciáztatásom tökéletesen, gond nélkül ment az ALZA-nál (kopp-kopp).
Ezt nem mondhatom el az Ipon-ról. A PCX-ről meg egy közeli ismerősöm mesélt "szépeket".
DE, nem zárom ki azt sem, hogy valaki éppen a zöld manósokkal járt pórul."Aki tud és tudja, hogy tud, az veszélyes, attól óvakodjatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos azt tanítsátok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, azt hagyjátok békén..."
-
L4mie
veterán
válasz elite.cs11 #278 üzenetére
Pár éve én is így gondolkoztam volna,
De az alza az utóbbi időben a legmegbízhatóbb boltok között volt, személyes, szállítási és garanciális ügyéntézésekben szerzett tapasztalatok alapján....szembe a többivel.
A reklámot hagyjuk...persze megérdemelték a büntit sőt még kellett volna picit odapirítani mert elég hülyének nézik a mezei vásárlót...ők is.Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
Motyi
senior tag
válasz elite.cs11 #272 üzenetére
Én onnan tervezem megvenni aszonynak a 3080-at (Asus Strix OC) ha lehet még ma délután, és jövő héten a saját 3090-et is. Feltéve ha lesz...
[ Szerkesztve ]
-
faranus
aktív tag
Sziasztok.
Szerintetek, a jelenlegi NZXT E650 tápom elbirna egy MSI ventus 3080-val?
Dilemmázom, már pár napja, hogy mi legyen. Tudom monitorozni az NZXT CAM-en, a fogyasztást, és a jelenlegi configom (9700k + msi 2070 armor) full loadon kb 340-350 wattot fogyaszt. Elvileg a táp tud 12V-on 648 wattot. Szerintem elégnek kell lennie, de ti mit gondoltok? Megéri kockáztatni, vagy csapjak a rendelésemhez egy nagyobb tápot is? Mi a véleményetek?tisztelettel faranus :R
-
arpi6k
addikt
válasz elite.cs11 #272 üzenetére
Ha lesz valami értelmes áron, én megpróbálok leütni valamit. De kétlem hogy sikerülne...
Intel & ATI
-
Léc
tag
válasz mihellers56 #273 üzenetére
Én a Gigabyte Aorus RTX 3080 Xtreme-re akarok lecsapni. Most 1080Ti Aorus Xtreme van és szuper kis kártya még most is
[ Szerkesztve ]
Ryzen 7900X3D, ARCTIC Liquid Freezer II 360, MSI GeForce RTX 3080 SUPRIM X 10G, Corsair 32GB KIT DDR5 6200MHz CL36 Vengeance Black, ASUS ROG STRIX X670E-F GAMING WIFI , iPhone XR 64GB, Playstation 5 Digital Edition (https://www.twitch.tv/hangyapajesz)
-
Tengri
senior tag
válasz #98320896 #203 üzenetére
Most módosította a "Zöld Manós" cég a várható érkezést az MSI kártyáknál.
Már szeptember 25-e a RTX 3080-asok "a várható elérhetősége".
Felkészül: Gigabyte, Asus..."Aki tud és tudja, hogy tud, az veszélyes, attól óvakodjatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos azt tanítsátok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, azt hagyjátok békén..."
-
Laraxior
titán
válasz boogie84 #266 üzenetére
1080p-ben semmiképpen nem lesz elég a 3700X... de még az én 9900KS-em is kevés lesz.
de kit érdekel, majd állítok minden játékban a resolution skálán, 4K-ra oszt' kész.(#265) csibuka85: [link] Nem volt semmi baj ezzel. A 980Ti HoF-nál volt valami érintkezési gond a hűtőnél, az nagyon megszaladt, de levizeztem, aztán garanciáztatni kellett, ezt az 1080Ti-t küldték vissza.
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
ZozzHUN
addikt
válasz unrealnoise #220 üzenetére
Nekem volt 2080 Ti és 90% körül ette a CPU-t Breakpoint-ban 1080P full grafikán. Ugyanez sima 2070-el 60-70%. Szóval esélyes, hogy 3080 még inkább cpu bottleneck. Tesztekben is írták, hogy azért nem jön ki FullHD-ban a 3080 előnye, mert CPU limit van.
-
boogie84
veterán
válasz szasanyi #256 üzenetére
A srác majdnem elsírja magát mikor arról beszél h az egyik venti felfűti a cput, mert oda tolja a meleget. Szvsz az nV-nél elképzelhetőnek tartják h aki ilyen kártyát vesz annak telik 150$-os AiO-ra is. Ha még nincs a gépben.
Miért van olyan érzésem, hogy nem akarom azonnal lecserélni a 1080ti-t? (igen, egyenlőre 1080p-hez (60Hz) vagyok kötve, jönni fog a 1440p-s monitor (144Hz), akkor talán best buy lenne)
Másik kérdés amire majd a tesztek adnak választ: 3700x kihajcsa e a 3080-at?[ Szerkesztve ]
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
csibuka85
senior tag
válasz Laraxior #264 üzenetére
Nagyon Szép ez a 1080Ti HOF , volt nekem is egyszer. Nagyon olcsón tudtam megvenni itt PH-n de amikor hazavittem és betettem a gépbe és elkezdtem vele Witcher 3 al játszani akkor sajnos igencsak 92 fokos volt a kártya , de az a baj hogy másik játéknál is és 80% is ventivel. Aztán mérges lettem és eladtam , pedig nagyon tetszett !
Z790 AORUS MASTER,I7 13700K+ARCTIC 420 RGB,G. PHANTOM 4090 GS,G SKILL TRIDENT Z5 RGB 32 GB 7200 CL34, SOUND B. Z,LOGITECH Z5500 THX 5.1,K. Renegade FURY 4 Tb M.2 ,34 TB HDD,EVGA G2 1300W,COSMOS C700P ,LOGITECH G7,G903,ASUS HORUS RGB,R.BLACKSHARK V2 7.1,L.G633 .1, AOC AGON 353UCG 200HZ HDR1000
-
csibuka85
senior tag
válasz Dare2Live #260 üzenetére
SLI az sajnos már kicsit drága lenne. Még nem is az hogy drága hanem nincs értelme sajnos mert nagyon rosszul skálázódik és nagyon kevés játék támogatja az SLI-t. Így is olyan 600 körül lesz a 3090 és de lehet olcsóbb vagy drágább. Addig megy a gyűjtögetés rá
[ Szerkesztve ]
-
csibuka85
senior tag
válasz Dare2Live #242 üzenetére
Hát lehet hogy az lesz majd
De először szeretnék látni pár 3090 Benchmarkot hogy mennyire gyors a kártya és tényleg lesz e 60-90% teljesítménynövekedés a 2080Ti hez képest. Amit ugye írtak is.[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz szasanyi #249 üzenetére
jövő hónapig nem akartam írni, de most kivételt teszek ( :
sokat bohóckodtam freesynces sztorival, de valahogy nem akarta meghozni azt az eredményt amit várok, forzával teszteltem sokat, de xboxhoz képest nagy érddemi változás nem történt
aztán gondoltam egyet, freesyncet elfelejtettem, és bekaccsoltam' a vsyncet, onnantól vaj sima lett a játék
sztem az a titok, hogy ha 60hz a monitor, tudjon legalább 75-öt a vga, de az sem baj ha 90-et tud, és akkor a beesések sem törik még a 60-as frame számot
különböző beállításokkal végig zongoráztam, amikor a beépített bench alapján megvolt a 60 stabilan, akkor ingame alatt sok bezuhanás volt, 75-nél ez minimálisra redukálódott, 90-nél megszűnt
freesyncnél eleve van egy fázikésés, közölnie kell a vga-nak a monitorral, hogy most éppen 50, 55, vagy x hz a frissítés, a monitornak azt le is kell reagálni, nekem nem jött be, ha tényleg megvolt a fix 60 fps az teljesen más élményt adott - pozitívabbat nyilván -
jó ez a 3080, de sokat zabál, igaz nekem már 200 is sok ( : remélem a 3070 is gurít valamit, vagy méginkább a 3060, ha az hozza 160w-ból a 2070s-2080 szintet akkor korrekt_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
szasanyi
félisten
Igen, bár én azt is annak tartom, hogy 3x8PIN tápcsati kell több kártyán. Illetve aki nem látta még, annak javaslom ezt Nvidia, you PROMISED!
-
-
szasanyi
félisten
Egyébként még az jutott eszembe, hogy itt - némi túlzással - nem is tudjuk miről beszélünk, mivel csak az NV által kiadott 3080-ról vannak tesztek és adok, ami náluk nem is kapható.
A korábban linkelt, talán ma már megvásárolható custom kártyák tulajdonságairól (hűtés, zajszint, fogysztás) semmi infó nincs... de javítsatok ki ha tévedek! -
szasanyi
félisten
Igen, ez nekem (is) a gondom. Az NV nem teljesen ezt ígérte 4K felbontásra (sőt, bár pontosan nem emlékszem de vmi 2080 2X volt emlegetve) és a sugárkövetés még mindig brutális teljesítményvesztéssel jár. Ez sem lenne nagy gond, mert én nem sokba nézem - szerintem közel sem ad hozzá annyit a vizuális élményhez, mint amibe kerül - viszont a fogysztás és az ár kombóval részemről jelenleg érdektelen. Remélem a 3070 nem csupán jobb fogyasztással, de tuningpotenciállal is rendelkezik így megvárom az mit mutat (és tápot sem kell cserélnem mellé).
-
Mumee
őstag
A 60fps játékélmény kell a népnek 4K-ban, a lényeg hogy RTX-et ne merj kapcsolni Performance DLSS nélkül.
Már ahol megvan a 60fps ugye.
Főleg, hogy minimum fps-ben sokszor nincs meg a 60, tehát ...[ Szerkesztve ]
-
szasanyi
félisten
válasz xEon1337 #248 üzenetére
Igen. Amikkel én játszottam (például FarCry New Down) Vsync nélkül volt látható képcsúszás hiába volt FPS Limiter 60-ra állítva. Valszeg ez nem minden játéknál szükséges, de mint mondtam: amikkel játszottam ott egyértelműn Freesync + Vsync együtt eredményezett tökéletesen sima képmegjelenítést. Sajnos ennek hátránya is van, mert egyes játékokban (4K-ról van szó továbbra is) nem minden esetben volt képes az RTX2080 a minimum FPS-t 42 fölött tartani (itt elsőkét az AC Odyssey ami eszembe jut, de volt más is). Persze ez ultra, esetleg magas grafikán, AA nélkül (máshogyan nem játszottam).
-
szasanyi
félisten
válasz Dare2Live #245 üzenetére
Freesync világában sztem fölös a VSync - ez így nem igaz. Ha nincs Vsync akkor Freesync mellett is létezik a vsync probléma! Plusz ha tartományon kívül eső FPS van - mondjuk 60 vagy 75Hz monitornál - és a felső határ nincs lekorlátozva mondjuk a Vsync által, akkor megint csak sz@r a helyzet. Éppen ezért én a tökéletes képmegjelenítés miatt (4K@60Hz) Freesync+Vsync együttes használatával játszok, mert nagyon zavarnak a képi anomáliák. És ha az FPS 42-60 között meg van, akkor tökéletesen sima a játék.
-
ati3x
senior tag
Én most éppencsak egy sört kérek! Igencsak érik az rx580 cseréje. Igaz nem sokat gammázok. Jó lett ez az uj nv cuccos. Igaz utoljára talán a legendás 8800 gt volt tőlük. Igazából egy gép update se lenne rossz, mert elsőgenes rizsa 1700-es csücsül a gépbe, és kéne minimum a 3700. 8/16-os proci alá már nem mennék. Ugye van pàr spec progi amit használok.. Igazából nekem a 3070 körül is bőven ok lenne.. De én még lazán kivárom az AMD-is, mit virit.. És valószínű ennek a nagy taktikázásnak az lesz a vége, hogy beleugrok egy rx 5700xt-be, ha ezek a történések lenyomják az árát olyan 85-95 ezres szintre...
-
Dare2Live
félisten
Freesync világában sztem fölös a VSync. A tesztek meg kint vannak 4Kban hozza a 60fpst. Ahol meg fontos a nem 60 de ~100 körüli fps nálam ez az fps játékok ott hozza azt is. Még egy Metro is 100fps körül fut.
Aki meg competetiv FPSt tol az úgyse vesz 4K monitort de rá lesz hörörgve a reflexre.Nálam úgy indult a 4K nagy monitort, hogy feleségemnek vettem egy 32" 4Ks monitort mert munkához kell. És hát akkor már nézzük meg játékoknál is és jött a wow érzés. Nagy + 4K = nagy élmény. Ráaádsul amivel játszok még nem zavaróan lebutítva egész jól ment az 50+fps és fresync miatt élvezhető is ha beesett 40 alát, mindezt egy 1070TI mellett. Végignéztem jópár tesztet egy 2080TI teljesítménye bőven elég lett volna, gondolkodtam 2080on is de emlékeztem a 980TI 1070 esetére, hogy egy 150Ks kártya hozza amit egy féléve megvett 300Ks kártya. Ráadásul mint írtam egy 1070TIvel elég jól el voltam 4Kban így annyia nagy érvágás nem volt a várakozás.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
szasanyi
félisten
válasz thomasvold #243 üzenetére
A magas fogyasztása miatt nem annyira (már ha nem lopja az áramot). Más kérdés, hogy ettől függetlenül is emelkedhetnek az árak (nálunk simán, mert itt bármi lehet )
-
thomasvold
őstag
1070-et váltok, de még várok 2-3 hetet, hogy normalizálódjanak az árak. Bár nem tudom mennyire valós megint ez a bányászláz.
-
csibuka85
senior tag
Sziasztok , Majd akkor lesz jó egy RTX kártya ha stabilan tartja pl. Ultrán 3440 Ben a kb. 144 fps-t de szerintem a 3090 sem fogja tudni. Én inkább a 3090 re gyúrok . Az nagyobb előrelépés mint a 3080 . Sikerült eladnom a 2080Ti met és most kivárok. Addig elvagyok egy 980 assal :)
-
- = Zk = -
félisten
nekem a v-sync hozta meg azt, ami.... odabaxott...
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
őstag
Hát lehet. Amikor a 1080p-ről 1440-re mentem nem nagyon vettem észre eskü, de amikor 144-re váltottam nagyon jó volt. Ideiglenes karival vissza kelett vegyek Siegeben a virtulis felbontásból 1080--re mert nem bírtam elviseslni 100fps alatt. AMúgy biztos szép a 4K, de a 100+fps-ből én nem engednék . Kinek mi.
-
Kicsimix
őstag
Nem tudom mi történik de ha a legnagyobb külföldi webshopok sem tudják hol vannak a karik.... Csak a FE kapható néhány helyen..
Érdekes hírek vannak..Lehet hetekre vagyunk...
...Kockázat nélkül nincs vereség... : ------------)
-
Zorel
senior tag
-
őstag
válasz Albigator #230 üzenetére
Igen lehet, hogy még most kisebb VGA is elbír minden gémmel 1080/144, de azért már most is van egy két izmos játék, lehet pár hónap és nem elég a 2080Ti stabil 144-re és akkor még ott a Ray is. Meg nem csak1920x1080 van hanem 2560x1080 és 3840x1080 is. Csak azért, hogy halmozzuk az élevezeteket. Még a 32:9 144 1080p nek is több értelmét látom mint a 4K-nak, de persze kinek ki.
-
őstag
válasz - = Zk = - #226 üzenetére
Nem csak esport szint. Már, hogy a monitorok is elérhetőek meg a VGA is olcsóbb legalább annyiran fopgnak taklán 100+Hz-re menni mint inkább 4Kzni. Szerintem mondjuk látványosabb a +Hz.
[ Szerkesztve ]
-
sehol semmi igy ejfelkor
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
- = Zk = -
félisten
értem.. tehát a 144+ Hz-hez,.....jogos... e-sport szint...igaz, ez kiment a kobakomból... bár másra nagyon nem indokolt
nah, hát a cimbim nem ilyen sztrímelget és ennyi...
bár mindegy is, őt az baxtatja, hogy elértéktelenedett a drága kártyája...(#224) unrealnoise
nekem 1440p-ben van 80-90+ fps.. (játékfüggő)... és nem ver a víz, mert nincs meg a 144+.. de jogos, vannak ilyen emberek is....A 2070 Super is egyesek szerint túl sok 1080p-re, hát én köszönöm, de örülök, hogy 60 FPS körül tudok átlagban maxon játszani a legdurvább címekkel is...
én a 2080at cseréltem Ti re mert kevés volt 1440p-re[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
unrealnoise
senior tag
válasz - = Zk = - #221 üzenetére
Mire jó? Talán 144Hz mellé? Mire lenne jó vajon... Istenem...
RDR2-ben 112 FPS-t tud átlagban a 3080-as 1080p-ben.Death Stranding: 162 FPS.
Control: 137Keressek még???
És hát ennél lesznek még durvább címek a jövőben nyilván...
Szóval simán jó FHD-re is ez a kártya, aki a magas képkockaszámot preferálja, megkapja.
A 2070 Super is egyesek szerint túl sok 1080p-re, hát én köszönöm, de örülök, hogy 60 FPS körül tudok átlagban maxon játszani a legdurvább címekkel is...
steam / trakt.tv ID: unrealnoise
-
boogie84
veterán
válasz HoaryFox #170 üzenetére
Ez túl jó lett. Most gondolkodóba estem én is. Lehet h elég lesz 3070 is.
(#221) - = Zk = -
Nem véletlen vezetik majd be a 360Hz-es monitorokat. Azok is csak 1080p-sek lesznek.(#224) unrealnoise
Egyetértek. Bár megvárnám, hogy mit tud a 3070.[ Szerkesztve ]
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
L4mie
veterán
válasz - = Zk = - #221 üzenetére
Sok Hz-es mobitorokra szerintem pl. Jó lehet.
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
- = Zk = -
félisten
aki ilyen kártyát vesz 1080p-re, az meg is érdemli, hogy....
haverom 2080Ti-t vett... és most rinyál, én is vettem, csak 1440p-re... nem rinyálok...( 1-1,5 éve vettük kb )
valami értelmes, elfogadható érvet elfogadnék, miért jó egy efféle baxü kártya 1080p-re... nem az olyanoktól, akik mondjuk X hónapon belül monitort cserélnek...[ Szerkesztve ]
-
unrealnoise
senior tag
Sorry ez Pattila97-nek akart menni.
Nekem 9700k van 2070 Super mellett, és bizony szvsz totál játékfüggő a dolog, én pl simán vennék 9700k mellé egy 3080-at. Majd lehet fogok is.Szerintem 1080p-re is simán jó egy 8700(k-s nyilván), az azért még mindig egy elég jó kis proci gamingre, sőt az egyik legjobbak közül.
[ Szerkesztve ]
steam / trakt.tv ID: unrealnoise
-
ZozzHUN
addikt
9900K @ 5GHZ sem elég neki FullHD-ban
-
Pattila97
újonc
Szerintetek mennyire jó párosítás egy i7 8700hez a 3080 1080p 144Hzre (később váltás 2k vagy 4kra ) ?
1080pn mennyire lenne bottleneck a procinak ha 144re van lockolva az FPS ? -
Chiller
őstag
Valami nem stimmel az RTX-el...
Kb. átlagban majdnem ugyanannyit esik a 3080, mint a 2080 Ti...
-
Kicsimix
őstag
Alza sem árulhatja holnap 15-ig az AIB kártyákat.. Főleg, hogy a pontos specifikációkat több gyártó meg sem osztotta így nem tudják a vevők felé kommunikálni.. Úgy meg nem sokan árulnak, hogy nem tudják mit adnak el..
-
pokers
senior tag
-
Kicsimix
őstag
Ezek régi játékok amik DXR (Directx Ray Tracing) 1.0-ra épültek.. Az ampere újabb DXR verziókra van felkészítve és ott tud előnyt kovácsolni. Az 1.1 a soron következő verzió és vélhetően a CP sem a régit használja..
Az 1.1-ben kb az egész DXR alajait újragondolták..Szerk;
1.1 még nincs implementálva sehol mert nem volt hozzá hw.[ Szerkesztve ]
-
pokers
senior tag
Srácok, mi a baj a Control játékkal, hogy még a 3080 se hozza 4K-ba a stabil 60fps-t?
Nem ismerem a játékot, de yt videók alapján számomra nem egy nagy durranás látványilag.
Meg azért látni egy-két tesztben, hogy Metro Exodus is 42fps itt-ott 4K-ba
Ha hasonló lesz a CP2077, necces lehet ez a kártya oda -
hun1997
csendes tag
Szerintetek járni fog majd Alzán ezekhez az ingyen watch dogs?
-
Tengri
senior tag
válasz szasanyi #204 üzenetére
Az alza-nál ennyit írnak ha ráklikkelsz az elérhetőségre.
"Aki tud és tudja, hogy tud, az veszélyes, attól óvakodjatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos azt tanítsátok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, azt hagyjátok békén..."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Sony VAIO notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy ruhás topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- ASUS Radeon RX 580 OC 8GB GDDR5 256bit (ROG-STRIX-RX580-O8G-GAMING) Videokártya
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Asus Tuf 3080ti 12gb
- Fair Áron / NVIDIA GeForce Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- AKCIÓ! ZOTAC Trinity RTX 3070 Ti OC 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest