Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Joco_77

senior tag

válasz Lord Myn #1840 üzenetére

Szia Lord Myn!

Na akkor énis írom mivan azóta! Nos nekem mint kiderült a legújabb driver 457.30 még a lejátszóknál (Media player classic home cinema + madvr példának okáért) a Vsyncet is elb**zta tehát az mp4(1080p 24fps) filmek a másodlagos kijelzőn (plazmatv) szaggattak...hálistennek régesrégen gtx 980al volt hasonló problémám ezért emlékeztem, hogy "vsync" off igaz ott win7 alatt egy "témaváltás" oldotta meg. Persze ezt sehol nem látod, hogy ki van kapcsolva, hiszen nvidia control panelen belül ott virít, hogy alkalmazásvezérelt.
    Most visszaraktam a 457.09 et és anélkül hogy bármihez nyúltam volna folyamatos a videólejátszás semmi akadás.
    Ellentétben veled én nem vagyok biztos benne, hogy az 1-4 napon belüli 1 vagy 2 3másodperc fekete kép nem fog visszajönni netezés közbe mivel kicsit mélyreásva a 456.71 et írják a fórumok az utolsó hibátlan drivernek de nem érdekel megvárom mostmár az új drivert addig marad a 457.09.
    Kijelenthetjük, hogy a legújabb driver 457.30 nem sikerült túl acélosra...Persze nyilván sokaknak semmi baja vele de valamit nagyon elbaltáztak nvidiánál az új driverrel kapcsolatban.

Új hozzászólás Aktív témák