- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
pacni120
tag
válasz
Melorin #13277 üzenetére
Fura ez nekem... Én azért térek mindig vissza az Nvidia karikhoz, mert ezek plug'n'play karik. Ha egy AMD karival kéne mókolni a driverrel azt megérteném, de ez így bűzlik. Valami nagyon össze van ott kócolódva neked... Töltsd le a DDU-t, csökkentett módban csupaszítsd le a drivert, újraindítás, hagyod a Win10-et felismerni a karit, esetleg még egy restart, aztán telepíted az Nvidia drivert majd frissíted a legújabb verzióra.
-
Melorin
addikt
válasz
Melorin #13276 üzenetére
Leszedtem a drivert, a win10 feltett egyet automatikusan. Na mondom rápróbálok. És nem akadt a játék egyszer sem! Mondjuk a Corsair iCue beszólt, hogy hiányzik valami OpenCL vagy mi, úgyhogy kipróbáltam egy régi Nvidia drivert amikor még tuti hogy jó volt minden, valami 2019-es verziót. És azzal sem akad.
Úgyhogy most nem tudom mit tegyek. Kisérletezzek, hogy melyik verzióig jó még vagy hagyjam ezt a régit fent. -
hackeeeee
Jómunkásember
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan,Alza Garancia)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest