- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
Dobi 562 #41144 üzenetére
SSD-HDD telepítés - olvasgattam utána, ha nem extrém lassú a HDD akkor nem jelent komoly előrelépést, maga a pályák betöltése, a játék indulása stb. gyorsabb de maga a játék már memóriából megy. Néztem anno teszteket 1 esetleg 2 FPS-t jelentett az SSD de sokkal gyorsabban indult a játék vagy a pályák közötti váltásra is jótékony hatást gyakorolt.
Persze remélhetőleg 5-10 év és már csak NAS-okba kell majd SSD. A HDD lassú és hangos is.
-
CSB29
aktív tag
válasz
Dobi 562 #41084 üzenetére
Egy 3 gigás agyonturbózott 1060 azért jobbacska a legtöbb új játékban. Ahogy nézegettem, körbeverik egymást sok helyen, de azért egy szaftos 1900-2000mhz-en a 3gigás 1060 elég tehetséges. Az MSI gaming x verziót néztem ki itt aprón, ma megyek érte.
szerk. + arra számítok, hogy jobb lesz a driveres támogatása a 10-es szériának, maxwellt meg elhanyagolják..
-
yodamester10
őstag
válasz
Dobi 562 #15362 üzenetére
Én ilyet vennék csak még nem találtam itthon,vagy msi-t a ventilátor leállítás nekem fontos lenne.Limkeltem hang tesztet pár oldallal előrébb nézd meg.Gigát még véletlenül se vegyél.
Megkerestem GTX 970 HANG teszt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Autós topik
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tőzsde és gazdaság
- Filmvilág
- OLED TV topic
- Óra topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest