- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoley3
tag
Ebben egyet értek,(olvastam a topic-ban) gondolom ilyen miatt kerülhetett sor az én esetemre is...a sok visszavitt kártyával is kell sajnos nekik valamit csinálni,efelől viszont tényleg felháborító hogy milyen panaszokkal viszek vissza kártyákat,amit meg sajnos rá próbálnak sózni másokra..tehát a kiskernek sem leányálom :S
Azért egyesek tényleg ezt az elállás dolgot full kihasználják,elhiszem hogy húzni akarják a kártyát,de akkor is na...de mind1...csak mégis a új vásárló mg szívhatja a fogát hogy mit kapottSzemély szerint engem nem zavar a coil whine
A Giga G1 is ciripelt,de az MSi is hallatja magát (nem annyira de ez is) de emiatt még sosem vittem vissza vga-t...pedig anno a 8800GTX is muzsikált eléggé és mégsem volt felkapva a ciripelés téma,a fogyasztásáról meg ne is beszéljünk
-
TTomax
félisten
Az az egyik legjobb 970...Giga G1,strix,MSI 4G...látszólag az MSI-n vannak a legjobb alkatrészek... 6+2 fázis...
(#4777) Landon
Pontosan ebben az őrlődésben vagyok én....egyesz arra gondolok egy jóbb darab 980 kéne,aztán nézegetem a teszteket,és bizony az én 1250MHz-en járó Ti-met 1400on hozza a 980,és hát 1500 felett mind elfogy gyakorlatilag nem nagyon venném észre... egy 970SLI-t viszont észrevennék az már Titan-Z/295 teljesítmény,persze csak akkor ha megy az SLI... mostanában viszont meg nagy divat lett mellőzni a multiGPU támogatást...no meg ha kijönnének a 8GB-os változatok,akkor megint eladási kényszerem lenne... -
Asbee
veterán
Giga a legjobb, bár a gyári venti profil túlzóan agresszív, így alapban hangosabb kicsit a többinél. Ezen a legnagyobb a power limit és vrm hűtés egyben van a bordával. EVGA 2.0-ról annak ellenére hogy hőcső ugyan úgy nincs teljesen a gpu-n nagyon jókat olvasta róla tegnap. Elvileg ezen is van már félpasszív venti vezérlés. Talán ő a második ezek közül. Asus- MSI kb egy szint. Ezek picikét melegebbek, viszont itt eléggé kitolt félpasszív venti vezérlés és leghalkabbak. Vrm hűtés nem a legjobb és Asus power limitje a legrosszabb. 1500 felett már vissza tud venni tesztek alapján. Összességében egyikkel sem jársz rosszul. Mindegyik hűtés jó.
(#4499) daveoff: Szerintem azt be lehet lőn simán. Ha a hang nem gond, akkor mehet.
(#4500) szasanyi: Tisztában vagyok a ref előnyeivel, a vizezés nem tudom, hogy jön ide mikor a léghűtéséről van szó. Aki vizezni készül azt ez úgysem érdekli. Egyszerűen lehet valakit meglepően érintene, hogy az alig fogyasztó ref 980 halkan deboostol még alapórajelen is. számomra kicsit furcsa miért így lőtték be.
A ref 290-en is lehet ám módosítani a venti profilt és target tempet, hogy ne legyen annyira elképesztően helikopter. Gondolom neked is van vele tapasztalatod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen egeret válasszak?
- Villanyszerelés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest