- Netfone
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kovsol
titán
válasz
DonLaca@ #19349 üzenetére
Most kíváncsiságból indítottam egy Heaven tesztet ablakban és néztem közben a hőmérséklet és a gpu órajelet.
Fix 16% venti sebességet adtam meg neki ez alá nem tudom vinni, így beállt 74-75 fokra. Furmarkolni nem szoktam.
1501Mhz ről 64 foknál visszavett 1489Mhz-re, és utána már nem csökkent a 75 fokig már jobban.
Temp target 91 re van belőve nálam.Szóval az én esetbemben az a -12Mhz miatt nem látom értemét esetleg egy agresszívabb venti profilnak mindennapi használatra. Inkább rádobok +12MHz-t aztán így is meglesz az 1500.
Nálad mennyit vesz vissza?
-
törölt tag
-
nagy.matyika
aktív tag
válasz
DonLaca@ #18750 üzenetére
A ventilátort vissza lehet már venni vele a minimum 34%-ról? Most bombáztam éppen a hülyéket, hogy csináljanak vele valamit. Erre olyan triviális választ írtak, hogy már inkább kikértem magamnak, hogy hagyjuk az egész beszélgetést. (Ha hangos a kártya, akkor küldjem vissza gariztatni). Nem érti meg az eszetlen diszpécser, hogy nem úgy hangos, hogy hangos, hanem lehetne sokkal halkabb is. Fölöslegesen megy 34%-on, amikor a 980 is lemegy 10%-ra gyárilag, a 960 meg egyenesen passzív úgy tudom. Komolyan mondom, mintha nem lenne néha eszük, a saját fórumuk meg ezzel van tele, hogy mindenki bios-ért könyörög.
Tudom 10 perc lenne átírnom a BIOS-t de egyenlőre még nem tettem meg, mert nem legális eljárás, valamint minek én dolgozzak vele?
-
Murty
csendes tag
válasz
DonLaca@ #18732 üzenetére
Hát jó neked, én felhívtam az üzletet és közöltem hogy nincs mire ők majd küldik az email címemre, hmm aham persze..., majd hétfőn is hívhatom mert azt úgyse fogják, nyaggatni kell!
Jah és ennyi erővel akár ki felhívhatja az aqua kanyuból hogy vett GTX 970/960/980 kártyát és nem kapta meg a kódot, mert még a megrendelési azonosítómat sem kérte el, sőt még a nevemet se mondtam, ennyit erről!Szóval ennyire komolyan veszik!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Netfone
- Kerékpársportok
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- BIOS topic
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- GIGABYTE GTX 1050 OC 2GB videókártya
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest