- Magisk
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- A Mate 70 Pro+ és Mate 70 RS a Huawei titánjai
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Amikor bejelöltem a 970-emet értesítésre, folyamatosan ment fel az ára (pedig pont akkor derült ki a hiba, és szinte senki nem akart venni). Amikor megvettem drágábban, lement (10k bukó volt, végül 4-et ment le, és azóta is ott van). Nem szabad bejelölni semmit, de még gyakran megnézni sem. Ki lehet próbálni, csak lehetőleg ne a megvásárolni kívánt cuccon.
Minél több az érdeklődő valami iránt, annál feljebb megy az ár. Tegnap megnéztem egy telót, ránéztem este, már drágább volt, ma megrendeltem, még feljebb ment (szerencsére csak pár 100Ft), míg egy másik színű, de azonos modell ára ezzel párhuzamosan csökkent. Nyilván ez a többszöri tapasztalat merő véletlen, és csak peches vagyok, mert pont így ingadozik az árfolyam napjában többször.
Amúgy az érdeklődők kedvéért elmondom: sikerült tesztelnem a kártyát a Shadow Of Mordor c. játékkal, HD textúrákat feltelepítve, ezúttal is Ultra beállításokkal, 2560x1080-ban. Semmi lag, a RAM-használat 3600MB-nál megáll, mintha elvágták volna. Szóval lehet kismillió topikot teleírni hülyeségekkel, hogy szarok a 970-ek, nincs és nem is lesz semmiféle javítás RAM-problémát illetően, de a gyakorlatban megint itt egy ellenpélda.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- SzoftverPremium.hu
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest