- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
válasz
Fr3eWar #32882 üzenetére
Köszi Neked is!
És is szeretem a csendet, de talán ennyire nem vagyok rá érzékeny. (Azért a hűtő ajtót nyitva hagytam volna...
)
Az MSI csak akkor jöhet szóba, ha házat is cserélek, különben nem fér be.
Viszont erre jó esély van, mert erre: Zalman H1 eléggé rákattantam... -
Fr3eWar
őstag
válasz
Fr3eWar #32631 üzenetére
Nos, meg is lett az MSI 970 Gaming, cicergést nem tapasztaltam Valley alatt sem, illetve játékok alatt sem.
Halkabb mint 670em volt, szóval nagyon elégedett vagyok. (a 290X-hez hasonlítani sem lehet.)
Tápom egy Enermax Modu87+ 500W-os (gold minősítés), a gépem leghangosabb pontja jelenleg a procin levő Scythe GlideStream 140 PWM venti (460-as fordulaton).
Nagyon hasznos volt elolvasni a fórum utólsó 200hsz-ét, mert ez alapján tudtam én is modellt választani. Ha nem olvasom biztos vakon egy Strix-re repülök rá, és lehet hogy meg is bántam volna. -
-
Grave_444
nagyúr
válasz
Fr3eWar #32601 üzenetére
Gigabyte WF3 - G1 ajánlott. (alapjáraton egy kicsivel talán hangosabb a ventije, mint az előző szériáknak.
Nem zavaró egyáltalán, ha nem vagy csendmániás nem fog idegesíteni..MSI-nek idle leáll a ventije 60 fokig. Ezek közül kisebb az esély, hogy cicergőst kapsz, bár ez táptól is függ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Nintendo Switch Pro Controller (16000 Ft / db)
- Eladó megkímélt állapotban levő Apple iPhone 13 Pro Max 128GB / AKKU 84% / 12 hónap jótállás
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest