- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Milyen okostelefont vegyek?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
JackFeryll
őstag
válasz
Ren Hoek #24935 üzenetére
A régi szép idők amikor még nem kellett 200+ ezres kártyákat venned a max beállításokhoz 60FPS-hez egy átlagos egymonitoros rendszerhez.
A 970-em középkategóriának érzem és (gamer igények mellett) az is, pedig nem olcsó.
Persze nem volt ilyen szintű konfigolásra lehetőség mint ma, de akkor is. -
-
pkornel
aktív tag
válasz
Ren Hoek #24912 üzenetére
Én őszintén ajánlom a Gtx 970-et, volt R9 280x,290, 290x kártyám és a 970 az első amit nem bántam meg!
AMD-t csak felső árkategóriában érdemes várni mert csak az lesz új kártya , de az meg 200-250e...
Alatta meg a mosatni kártyák lesznek átnevezve , és ahogy egyre közelebb a Dx12 úgy néz ki mégsem lesz akkor előnyük abban sem. -
Crytek
nagyúr
válasz
Ren Hoek #24907 üzenetére
Én nem cserélgetem a gépem alkatrészeit fél évente.
Amit most veszek majd megint kiszolgál 6-7 évre!Eladni meg azért nem adom el, mert engem ne anyázzon meg parasztozzon senki ha nála romlik el.... inkább odaadom valamelyik ismerősömnek úgyis mindig elkérik ami nekem már nem kell.
"Na ezért kell garisan eladni. Akár 2-3 hó bolti gari is ha marad rajta, már nem tud anyázni, mert gariba cserélik neki, ha akár már másnap el is romlik. Problem solved
"
6-7 évre veszem..... szóval azt nehéz lesz eladni garival
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
-
balint107
aktív tag
válasz
Ren Hoek #24457 üzenetére
Helló
A Sapphire R9 290X csak hangosabb és rosszabb hűtésű lehet. Ráadásul egy 970 minden szemponból jobb kártya. Nincs semmi korábbi kártya olyan jó, mint a GTX 970-ek (giga és állítólag az MSI) Ebbe beleértem a GTX 780 TI-t is, még ha 1-2%-al erősebb is helyenként. Nem beszélve arról,ha kicsit emelsz az órajelent egy lényegesen jobb kártyát kapsz (még a sima oc-nál is)
Nekem a Skyrim modoknál (170 mod, ENB 2K, textúrák stb.) inkább alapvető optimalizálási problémák vannak. Az, hogy nincs meg mindenhol messze a 60 FPS GTX 970-el, az független a 3,5 memónak 4 helyett. Ezen az sem segítene.
A cicergés viszont baromi nagy szívás. Eddig két GTX 970-em volt. Az első Gigabyte GTX 970 OC, semmi cicergés nem volt, de gondoltam beváltom egy G1-es változatba, ami azért csak igényesebb darab a sima OC-nál. Az anyaga is jobb, nem műanyagból van a hűtő rajta, több hővezető cső, még jobb hűtés, nekem a led is fontos volt a kártyán, mert szeretem annyira a Gigabyte-ot, hogy szépen világítson rajta a Windforce felirat.
Viszont ez meg olyan gyönyörűen cicergett, hogy mutogatni kellett volna, hogy látjátok emberek, ezt nevezzük a 970-ek esetében cicergésnek...
Nem tudom ki, hogy van vele, de engem baromira irritált. Egy olyan kártyánál, aminek ezen kívül akkor sem hallod a hangját, ha fülelsz, leveszed a hangot és csak a gép hangját figyeled. A cicergés, máskor meg nyekergés, mikor hogy, olyan szinten jelen volt, hogy már akkor hallani lehetett terhelésen, ha beléptem a szobába. Azt nem tudom egyformán ciceregnek-e a cicergős kártyák, de ez nekem bőven túl tett hosszútávon a tolerancia szinten, bár az is igaz én fokozottan allergiás vagyok a gépzajra....Most visszaküldtem gariba, remélem kicserélik, mert ha nem balhét csapok. 110 ezer forintért nekem nem ilyenek az elvárásaim. De még a feléért sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows 10
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gitáros topic
- Autós kamerák
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Macbook White 13" unibody
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest