- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Android szakmai topik
- Kínában Robotaxisodott a Model Y
- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
snecy20
nagyúr
válasz ScomComputer #101999 üzenetére
Erdei88
Szerintem sima GDDR6 nem egy extra melegedős, de ez csak tipp...
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
snecy20
nagyúr
válasz AsakuraDave #101996 üzenetére
Gainward Phoenix 3070-en pl. nincs is erre szenzor. Így tényleg igaz, hogy amiről nem tudok, az nem fáj.
-
AsakuraDave
őstag
válasz ScomComputer #101990 üzenetére
Ehhez azért kellene, hogy valami szenzor is legyen ott a kártyán, nem?
There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
Erdei88
veterán
Nekem is ennyit ír
-
Devid_81
félisten
-
Devid_81
félisten
Hullani fognak ezek nyaron mint a fos.
Kellett a 350-400Wattnyi fogyasztas......
-
PitLee
őstag
válasz ScomComputer #101988 üzenetére
Németbe már csillogott volna az örömtől a zsaruk szeme, mert az egész állomány elmehetett volna a bünti összegéből a Bahamákra.
linkMég az átkosba "Isten nyugosztalja" munkatársam buliba nem kellőképpen válaszolt a szervnek, aki olyat rávert a gumibottal a vele szembe állóra, hogy a háta közepén ért véget a vörös csík
-
ScomComputer
veterán
No azért kell türelem a rendőröknek, én már úgy vágtam volna szájon,hogy mentet vág a takony a nyakán... [link]
-
Devid_81
félisten
Erdemes benezni a Zen3 topikba, ma mindenki is megkapja a magaet
Ugy latom mar mindenkinek hianyzik egy kis napfeny az eletebol...
-
-=RelakS=-
veterán
válasz AsakuraDave #101977 üzenetére
alzánál egyre több olyan drop van, amit itthon nem értékesítenek
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
AsakuraDave
őstag
Alza megelégeli az itthoni állapotokat? Egyre több 3070/3080/3090 kerül le, nincs már listázva. Most is volt egy kisebb 3090 drop de már aprón van a Suprim +80.000,- -ért.
There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
Devid_81
félisten
-
Erdei88
veterán
Végre valaki helyreteszi a Ryzen 5xxx topikot
-
ScomComputer
veterán
No a B.Front II. is elveszett, mivel ingyenes volt,megjelentek a csalók,itt vannak már a 80/0 kd-s majmok,hogy a covid vigye ki őket a temetőbe...
-
snecy20
nagyúr
válasz AsakuraDave #101968 üzenetére
Hát.... megnyugodhat mindenki, de egy 'üzérkedő' sem azért folytatja ezt a tevékenységet, mert szociális alapon a rászorulókon akar segíteni. Láttam eddig pár nagyon korrekt embert, akit a segítő szándék vezérelt (név szerint is meg tudnám nevezni őket, kb. 3-4 ember), de a döntő többség csak a gyors megtérülést látja benne, és koxx is ez utóbbi kategória.
[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
válasz snecy20 #101967 üzenetére
Problémásnak érzem ezt...
A scalperkedés feszültséget szül.
Egy moderátor meg ilyen tevékenységet folytat.
Idő kérdése, de mindig lesz ebből konfliktus(a).
Egy házigazda erre simán ránézhetne.
Mert szerintem vagy ez, vagy az, de a kettő együtt nem fog menni.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
AsakuraDave
őstag
válasz snecy20 #101967 üzenetére
Hát szerintem is van különbség a scalper és az aktuális helyzetet "kihasználó" user között.
Az egyik csak berendeli a bolti készletet és van, hogy amúgy meg se veszi csak tartja a rendelését és felteszi ide apróra kis haszonnal majdnem egyidőben azzal ahogy amúgy a boltba kikerült a termék.(Nah imo ezt kéne tiltani aprón) A másik meg aki megvette saját használatra már egy ideje de látva, hogy most X profittal kitud szállni a kártyából megpróbálja eladni használtan. De ez is olyan, hogy pl adja el a 3070 -es kártyáját olyan áron amiből ma már egy 3060Ti se jön ki?There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
snecy20
nagyúr
válasz Erdei88 #101966 üzenetére
Azzal minden el van intézve.
Úgy vesztem észre nagyon kikérik maguknak egyesek azt, amikor szembesítik őket a tevékenységükkel. Sőőőt... még meg is ideologizálják, hogy miért helyénvaló leszívni nullára a bolti készleteket, majd átpakolni minden vga-t egy az egyben hardverapróra.Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
snecy20
nagyúr
moderátori stílus, 2021. [link]
Masold be legyszives a privatot. Tanulj meg olvasni te idiota, azt irtam alza aron megkapod. Nem eltel vele, igy jartal. - koxx
[ Szerkesztve ]
-
ÁdiBá
veterán
[link]
Miért NINCS PS5, XSX, vagy videókártya a boltban?ÁdiBá
-
Devid_81
félisten
válasz cyberkind #101959 üzenetére
Clevo gepet mar tok regen lattam, anno nem voltak rossz gepek.
Viszont az MSI olcsobb kategoria az kuka sokszor, alulmeretezett hutessel.Most ha nullarol epitenek...kb nem epitenek semmit szerintem.
Lehet en is inkabb laptopot vennek, mert se CPU se VGA-t nem lehet kapni
Plusz az alaplapok ara is kezd elborulni rendesen, mert mar a "2 magos Celeronhoz" is kell a 16 phase vrm a gyartok szerint...Majd kivancsi leszek mikor borul ki a bili a ramoknal es az SSD-knel, utana fog kovetkezni a szamitogephaz valsag es a billentyuzet+eger valsag
[ Szerkesztve ]
...
-
Devid_81
félisten
válasz cyberkind #101953 üzenetére
Vigyazni kell a laposokkal mert konkretan barmi lehet a bennuk, MSI pl sz@rik megmondani azt, hogy milyen agyon korlatozott verzios 3070 van a gepben.
...
-
TTomax
félisten
-
cyberkind
félisten
válasz keIdor #101954 üzenetére
De ha nem is ilyet néz az ember, vannak cserélhető komponensű laposok, azokban is van több kategória, de mondjuk amiben a cpu cserélhető meg asztali, az nem sokkal drágább, és a cpu letudva hosszú évekre előre. Ha valaki belemenne ebbe jobban, akkor érdemes ránézni a Clevo gépekre, ott minden asztali vagy szinte asztali teljesítményű, brutál hűtéssel meg persze árazással, de ez egy laptop még mindig.
[ Szerkesztve ]
-
-
keIdor
titán
Az Intel szeptemberben mutatja be az LGA1700-as Alder Lake-et. Tényleg PCI-E 5.0 és DDR5, Z690.
Aki viszont sokallja a mostani árakat, annak ez sem fog tetszeni, szerintem jelentősen drágább lesz, plusz csak a memória is lesz szerintem 200-300k.Aktuális VGA-val majd 2 millió lesz egy ilyen gépecske...
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Devid_81
félisten
-
ScomComputer
veterán
Ha valakinek kell egy G-Force Now akkor írjon rám egy pü-t...csak saját használatra,nem eladásra, ingyen odaadom...régi off topikosok előnyben !
[ Szerkesztve ]
-
stratova
veterán
Érdekes csavarokat hoz néha az élet. Nem rég itt ment eszmecsere a német prémiumokról, erre a hétvégén, párommal a boltból kisétálva egy tompa fémes puffadást hallottunk, hátrafordulva látom, hogy egy 2017/18-as 3-as bömbi felhasalt a parkolóöböl elválasztó padkájára se előre se hátra. Mivel szerintem egyedül előbb töröm össze a lökös műanyag veséit, mint az megmoccan, némi kérdezősködés után kerítettünk segéderőt és ketten letoltuk a járgányt.
Remélem nem fáj majd sokba.
Annyiból tényleg gonosz az a parkoló, hogy az áruházlánc legtöbb pontján, nincsen ilyen elválasztó (lassan néha én is átgurulok, ha úgy könnyebb kiállni és nincs ott járda kialakítva, csak a helyeket festik fel).[ Szerkesztve ]
-
ScomComputer
veterán
Becarok ezen a Ricky-n sírok a videóin...
[link] -
Devid_81
félisten
válasz keIdor #101940 üzenetére
5G-s GPS nyomkoveto+taviranyitas meg minden IS van benne
Az a durva, hogy "borzalmas" dolgokat kombinalnak am ki az otthonulo raeros facebook kamu cikk megosztok...
Sajnos a csaladban is van olyan aki mar teljesen beleasta magat ezekbe, igy mar a gyikembertol kezdve a gyilkos covid vaccine-ig bezarolag mindenrol hallottam
Hogy a sz@rba lehet ilyeneket kitalalni es meg hinni is benne?!
Es raadasul egy komplett csorda van mar ezekbol akik ezt terjesztik...
-
cyberkind
félisten
válasz ScomComputer #101937 üzenetére
Én már mehetek nyugodtan bárhova is, mondjuk itt kint a vad nyugaton alapból is.
-
Devid_81
félisten
válasz ScomComputer #101937 üzenetére
Este 8 utan nem is latjak a kis kartyat a sotetben, vagy ez valami speci RGB-s cucc lesz?
[ Szerkesztve ]
...
-
ScomComputer
veterán
Most ezt jól olvastam?
"A vakcinaútlevél a védettséget igazoló okirat lesz. Plasztikkártya fogja igazolni az oltottságot. Akinek lesz ilyen dokumentuma, arra nem fog vonatkozni a kijárási tilalom, így este 8 után is kimehet az utcára."[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
Londonban megrendezik a nagyon ritka Han Yolo találkozót=esik a hó, téli gumi nincs, tapasztalat és képesség meg pláne, de jogsi meg kocsi az nyilván több is.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz -=RelakS=- #101934 üzenetére
fuleseknel is ez van. nekem par honapja lett "totalkaros" a Beyerdynamic DT990 editionom, mert lehet mindent ki lehetett volna rajta cserelni, de 5000+ oranal egyszerubb es olcsobb volt ujat venni.
FollowTheORI: a C30 egy sportkocsi volt. vagy megcsinalod szepre, vagy minek vetted meg mert egyebkent nem fogja tudni a celjat? a V40 szinten ilyen.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
-=RelakS=-
veterán
válasz FollowTheORI #101932 üzenetére
Ez kb olyan, mint a kerékpár. Ha vennél egyet, és összeadnád a rajta lévő cuccok árát, több jönne ki alkatrészenként, mind amennyiért a bringát vetted.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Erdei88 #101929 üzenetére
itt van egy felfuggetlen Volvo markaszerviz, ok mindig nagyon jol dolgoznak. nem olcso amit csinalnak, de nagyon segitokeszek, gyorsak (ertsd en meg szoktam varni ott az eves szervizt a muhelyben) es ha siman csak egy adott alkatresz kell (pl tudtok hozni egy E123012ot?) akkor megoldjak, es hozzafernek a teljes regi katalogushoz, szoval a regebbi modelleket is lehet gyari allapoton tartani
a Volvonal siman magadnak tudod frissiteni a terkepet.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz -=RelakS=- #101928 üzenetére
Szerintem ezis tipikusan az, hogy megvenni kocsival még "olcsó" (relative), de majd ha netán cserélni kell... na akkor fogja az ember kapkodni a levegőt picit.
Mármint ezeket a csoda mátrix fényszórókat.Kíváncsi leszek a Rio-ba mennyi lesz majd a LED-es cucc, ha "elfárad".
Ez a térképes buzulás nagyon gáz, nem is vennék már olyan kocsit amiben nincs carplay meg android autó. Szerencsére a többség már ilyen. A gyárit meg kenjék a hajukra.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
nagyúr
válasz proci985 #101926 üzenetére
Sima egyszerű szenzormentes alap autóknál is horribilis összegek ezek néha.
Bár tény, hogy ezis egyre kevesebb, mert a szabályok miatt már tényleg minden irányból mindennel tele kell lassan pakolni a kocsit. Ami amúgy nem baj, csak hát "ára" is van/lesz.
Úgy ahogy mondod, ma már használt kocsira is úgy érdemes tekinteni, hogy csak a bekerülési érték kisebb, a fenntartás semmivel sem másabb, mint egy új kocsinál. Csak persze ezt sokan nem értik/fogják még fel. Főleg magyarisztánba, meg hasonló országokba.
Sőt ha valaki ilyen 3-4 év körül veszi a még egész tűrhető állapotú "racionális döntéses" kocsikat, azok pont az ilyen nagyobb szervizekbe/csereperiódusokba esnek bele. Aztán lehet fizetni, mint a katonatiszt. Már ha tisztességesen megcsináltatja az ember.[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Raymond
félisten
válasz -=RelakS=- #101928 üzenetére
Ja, az egy rohadt lehuzas. Az enyemben a gyarto 240 vagy 250EUR-ert frissitene a terkepet de guglimapsz azt mondja jovanazugy Azert lehet egyszer meglepem hogy komplett legyen a rendszer de eddig nem kenyszeritett ra semmi. Persze nem jarok vele annyit hogy sok problemaba belefuthattam volna.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
-
-=RelakS=-
veterán
válasz FollowTheORI #101927 üzenetére
Nekem az Opel Astrába kb félmillás felárat jelentett, bár ebben a 8"-os GPS is benne van.
Mondjuk a térképet nem frissíttettem, mert nem szánok rá pénzt, így már újkorában is elavult volt XDItt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
nagyúr
válasz -=RelakS=- #101925 üzenetére
Mondjuk annak a mátrix izének, ha törik, az árát inkább nem is akarom tudni. Lehet tényeg jobb lízingelni.
Mondjuk magyarországon, pl egy UK-hez képest sehol nincs a lízing kultúra privát emberek és banki oldalon se.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz FollowTheORI #101924 üzenetére
az a muanyag elem tele van szenzorokkal, amiket utana validalni kell, hogy tenyleg, mind mukodnek es nem ment tonkre a vezerles is.
pl egy tarcsacsere egy Volvon se lesz dragabb.
-
-=RelakS=-
veterán
válasz FollowTheORI #101922 üzenetére
Valamelyik nap Audival kapcsolatban láttam videót, hogy az E-Tron-on már nem kell megvenned a mátrix fényszórót. Ha sokat tervezel járni sötétben pár hónapig, akkor arra az időre bérled a funkciót
-
nagyúr
válasz proci985 #101923 üzenetére
Jó hát mondjuk bizonyos elemeknél ezt még értem is, én inkább arra gondolok, hogy egy sima műanyag lökös is horribilis összeg. Értem én hogy festeni kell stb, de akkoris.
Meg mindenféle biszem baszom alkatrészek is, amik amúgy tényleg egy kicsit magasabb minőségi követelményes egyszerű műanyag vagy fém apróságok, elemek, modulok.Nekem semmi bajom azzal hogy bizonyos értelmes dolgokért fizetni kell, pl nemrég cseréltettem 250 ezerért tárcsákat és betéteket a Rio-m on, márkaszervízben, gyári alkatrészekkel (miközben tudom hogy "kendácsolva" fele ennyiért is lehet meglenne).
Vagy vettem téli meg nyári "prémium" gumiszettet kb ugyanilyen nagyságrendben.De van ami viszont felháborító és érthetetlen (felesleges) lenyúlás ettől még.
Aminél tényleg úgy érzi az ember hogy tisztán látszik, hogy csak azért van mert nincs választásod és beszoptad tövig.És én attól félek hogy a kezdeti elektromos hurráoptimizmus pl a szervizköltségekben, amint összemérhető mennyiség lesz az ICE kocsikkal, szépen el fog tűnni.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz FollowTheORI #101922 üzenetére
ez ennel bonyolultabb.
a markaszerviz gyari allapotra allitja vissza az autot. tehat ha serul egy elem, akkor vesznek egy uj, festetlen elemet, lefujjak a gyari szintre (ami gyartosor nelkul dragabb), majd felrakjak es onnantol gyari garancia van, mintha az adott resz most kerult volna le a gyartosorrol.
tehat egy rozsdafoltnal kendacsolas helyett fogja az alkatreszt es csereli, ujra. emiatt lesz nagyon draga.
innentol az a baj, hogy mondjuk egy 5 es 20 eves premium gyari szinten tartasa ugyanannyi penzbe kerul. emiatt olyan olcsok a regi premiumok. ha valaki nagyon fillereskedik, persze le lehet rohasztani, de ha elfarad a gumi, egy sportkocsira egy rendes nyari szet az meg mindig 1000 euro folott van. ami adott esetben az auto hasznaltpiaci aranal is tobb. ld amikor az 10+eves X5oson csontig van kopva a gumi, mert a tulajnak egyszeruen nincs penze az auto aranak a felet meg egyszer elkolteni csak erre.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz proci985 #101921 üzenetére
Jah, ez a másik gáz dolog mostanában, hogy szemetek az autógyártók, minden kis biszem baszom gyári alkatrészért iszonyat pénzeket nyúlnak le.
Érdekes, hogy ügye egyre gyakoribb téma, hogy majd jönnek ezek a szoftveres csomagos előfizetéses dolgok (amiért egyelőre a Tesla-t szidják főleg most). És hogy ez mekkora pénzlenyúlás csak, stb.
Miközben ebben semmi új nincs, ezt már most is csinálják csak a hiperárazott alkatrészekkel, meg kiegészítőkkel.[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Erdei88 #101919 üzenetére
aki belemjott, annal serult az elso lokharito. ha cserelni kell, akkor itt legalabb 1500 eurorol beszelunk.
ha nekem a hatso lokharitom szakad be, akkor itt meg egyszer legalabb 1500 eurorol beszelnenk, foleg ha pl beletalal a parkoloradarba.
es gyurodozona vagy struktura itt meg nem serul.
emiatt erdemes a nyugati autokat osszeszedni es utana "rendberakni", mert visszaallitani a gyari allapotba nagyon hamar gazdasagi totalkar. mondjuk itt fiatal autokrol beszelunk, kb 40ezer euronyi osszertekkel.
[ Szerkesztve ]
-
Erdei88
veterán
válasz FollowTheORI #101916 üzenetére
Egyik ismerősöm 30-al ért utol egy álló Lada Nivat, amin volt vonóhorog.
Csak egy kis karcolás, gondolta...
280 ezer volt a kár.
A vonóhorgot betolta a Niva alá, és az tolt maga előtt mindent. -
proci985
MODERÁTOR
válasz FollowTheORI #101916 üzenetére
ja, nekem is ez volt a reakciom, hogy nekialltam a tartoelemeket / torzulasokat nezni.
Raymond: [kép]problem?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz ÁdiBá #101914 üzenetére
Én azért nem örülnék ha a horog miatt lenne a kocsim hátúlja menthetetlen, mert torzul a főtartó elem, ahelyett hogy a gyűrődő zóna sérül, ami esetleg még cserélhető.
Ez úgy van hogy egy nagyon-nagyon limitált kis sebességű koccanásnál segíthet, minden felette meg csak a kárt növeli. Szerintem az utóbbi nagyobb kockázat.
Ha meg te tolatsz vagy leszel hibás valamiben, csak a kár mértékét nőveli a másikban is.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz ÁdiBá #101914 üzenetére
ez fullos, gyari / markaszervizes fix vontatos, tehat teljesen legalis es hivatalos. itt orulok is, mert a C30amon is volt, de ott leszerelheto volt es csak bent volt a csomagtartomban.
ezen kellett, svedeknel ossze butorboltnal lehet berelni utanfutot, illetve ahol lakom ott is van ket kozos. egyebkent ez jo, nekem megesett, hogy nem fert be a kertibutor a kocsiba, es el tudtam hozni. egyetlen baj, hogy a szokasos <6 liter helyett kb 16ot eszik az auto fouton.
van az auton parkoloradar elol-hatul, szoval nem azert lett ra felrakva, hanem tenyleg neha kell. pl elvinni a nyesedeket vagy butorok miatt, illetve biciklitarto van hatra.
egyebkent valamennyire vicces a dolog. tudni kell, hogy anno csaladban egy idoben egy bazinagy Mitsubishink volt, meg kellett a ket auto es lett egy (akkoriban full extras) Suzuki, metalfennyel, ablakemelovel meg mindennel anyamnak. fel even belul 2szer jottek belenk hatulrol (mindketszer bent ultem), utana anyam kiakadt es lett meg egy szep nagy Mitsubishink (a fel Volvo, mert normalis S40et nem talaltak a szuleim), immar nekunk is. azota anyamnak mindig van vonohorga, ami foleg vontatni es kerekpart szallitani kell, de azert van egy extra szintje a sztorinak. anyam azota is nagyon explicit, hogy kell az a vonohorog. ugy is, hogy jelenleg az osszes autoban a kozeli csaladban elol-hatul van parkoloradar.
a Suzuki Swiftet azota is ugy emlegetjuk, mint a 90es evek Trabantja (volt azunk is, 601 es 1100 is).
[ Szerkesztve ]
-
ÁdiBá
veterán
válasz proci985 #101911 üzenetére
Jó is az a vonohorog ilyenkor, Pesti közlekedésnél mindig felrakom. Jó távolságtartó!
Bár az enyém csak sima vontatós, tehát nem vonós. (Nincs külön elektronika beépitve stb.)
Csak autót tudok huzni magam után azt kész, futót nem.
Vagyis gondolom de őszintén nem nagyon néztem meg...
Azt olvastam, hogy külföldön többországban megbüntetnek érte ha fent hagyod, illetve a gallytörő se lehet már fent a magyar autókon...
Az persze picit érthető, sok esetben kiküldték az elötted lévő autóst a picsába...[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
proci985
MODERÁTOR
válasz ÁdiBá #101877 üzenetére
mondjuk tegnap pont egy BMWs fiatal srac csuszott belem (csak itt egy hetedik generaciosrol van szo, szoval max 2 eves, mondjuk enyem is 5). hala egnek lepesben es a vonohorgon levo par karcon kivul az enyemnek nem lett baja. a BMWnek lett egy 5x2 centis lekopasa ahol elkapta a vonohorgot (talan megussza az elso lokharito csereje nelkul), meg letort egy resz a kopoltyubol ami mint kiderult muanyag.
olyan erzes, mintha hatulrol tudon es vesenrugtak volna, de hala egnek telen ludtoll kabatban es hoodieban szoktam vezetni (rendes pozicioban), de kb a vonohorog es en fogtam fel az energiat.
bonusz: traktor ment elottem a ho miatt, amit a belathatatlan ut miatt nem akartam elozni, mert ugyis jon a korforgalom 100 meter mulva. erre a korforgalomnal belemjott mert elvakitottak .
[ Szerkesztve ]
-
Erdei88
veterán
válasz KillerL4dy #101902 üzenetére
Nekem a klánokban vonuló játékosokkal nagyobb problémám, ők tönkre tudják tenni a játékot. De ez az eddig összes részre igaz volt
-
Devid_81
félisten
-
KillerL4dy
csendes tag
válasz FollowTheORI #101906 üzenetére
Mikor 32 vagytok azt a 95% a világát sem tudja, te meg a járművekkel nem igazán tudsz mit kezdeni egyedül. A statisztikám [link] nem egy 0.9 K/D-val rendelkező mondja a problémáit. BF1-ben több a játékos az elmond sok mindent ott ban balance. Ha jön a BF6 akkor legyen 100%, ne pedig olyan mind BF5 a sok fuserálgatással.
"The more GPUs you buy, the more you save"
-
nagyúr
válasz KillerL4dy #101905 üzenetére
Meg lehet mindent oldani, ez csapatjáték.
Egy közepes jó csapattal, már nem fog senki dominálni semmivel.[ Szerkesztve ]
-
KillerL4dy
csendes tag
válasz FollowTheORI #101903 üzenetére
Mikor meglövöd a tankor rakétavetővel és 3 vagy van hogy 1 sebez, a legjobb eset a 14 sebzés, az szerinted jó? A Repülőket büntetni sem tudod szárazföldről.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz KillerL4dy #101902 üzenetére
Szerintem meg nem, de hát ki hogy játszik ügye...
-
KillerL4dy
csendes tag
válasz Erdei88 #101900 üzenetére
A BF5-ben az a sz@r hogy a tankok és repülők túl erősek, az az a rakétavetők, légvédelmek gyengék. Nincs balanc a pályák felépítésében sem. A TTK változásokat nem is említem. HA ezeket orvosolják BF6-ban akkor fasza.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Torrent meghívó kunyeráló
- Opel topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- Külpolitika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Látásjavító szemműtét