- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VoLTE/VoWiFi
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Butcher82
senior tag
Ebben teljes mértékben egyetértünk. Viszont ha mártuning, többen kérdezték már itt, melyik fajtának milyen a hűtése, sajnos szerintem egyik sem túl acélos, főleg nem az én egy ventis Asusom, így a tuning nem volt tervben sem.
Tuninggal és hőmérséklettel kapcsolatban még megjegyezném, hogy oké, hogy a GPU nem megy mondjuk 80 fok fölé, de VRM rész hihetetlenül melegszik (nálam tuti), úgy, hogy maszek hűtőbordát tettem rá, mert ugye gyárliag nem volt rajta semmi, a bordát egy óra játék után, nem nagyon kell tapogatni... -
Butcher82
senior tag
Gyerekek!!!
Van az Aqua-nál potom 195 ezerért raktáron Gigabyte 1660 Super! Juhééé
(akinek esetleg olcsóbb kell, 70-80 környékén van 1050Ti is
)
-
Butcher82
senior tag
Nehéz ügy lesz, minden le van rabolva...
-
Butcher82
senior tag
válasz
MZsoltee #2104 üzenetére
De az, "beteg" dolog.
Az a helyzet, nemrég vettem használtan egy gépet, amiben ez a videókártya volt. Nem olvastam utána, hogy bizony tud melegedni rendesen, a gyárilag alulméretezett hűtő miatt. Felbosszantott és megoldottam "erővel" (ár/érték arányt hagyjuk..)
Passzívan is megoldja szerintem, de most azon gondolkozom, hogy rakok rá egy darab 12cm-es ventit, hogy még halkabb legyen a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest