- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- eSIM, a kártyamentes szabadság
-
Mobilarena
Modst3R fórumtársunk részletes cikke: [link]
2016 májusában az nVidia bemutatta a(z) GeForce GTX-1080 és GTX-1070-es újgenerációs termékét, ami már a Pascal architektúrára épül. A GP104-es maggal van dolgunk, ami fölfogható a GP102 kistestvérének, erre épül majd a Quadro P5000-es termékük is.
A teljes GP104 2560 CUDA maggal rendelkezik, azonban ennyi csak a GTX-1080-ban aktív, a GTX-1070-nek 1920 aktív egységgel kell gazdálkodnia. A lapka mérete: 314 mm², TSMC gyártja 16nm FF+ -on.
Figyelem! Ezek az órajelek csak a Founder's Edition-re vonatkoznak, ettől a különböző gyártói, ún. custom kártyák eltérnek, a fogyasztás szintén eltérhet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolee0307
őstag
válasz milszab #38017 üzenetére
Hwinfoban 188 W-ot láttam, alapfesszel 168 W, hogy ez mennyire valós, passz. Eddig egy játék alatt néztem, ott kb. hozza azt a pluszt, mint a benchmarkban.
svensson: Alapfessznél a mostani a beállítások nem mentek, kitolva igen. az a 12 mV nem olyan sok, a hőmérsékletek rendben vannak. Hogy megéri, vagy nem, jó kérdés. Ebből legalább kitudtam hozni egy kis pluszt (ami játékokkal játszom, ott jól jön ez a kis plusz is), előtte rx 590-em volt, azt visszább kellett venni 10 %-al, mert rohadtul melegedett.
g@norbert: Tegnap még játszottam vagy 1,5 órát, ahogy néztem az msi afterburnert, az alapján szépen tartotta a gpu és a ram is mhz-et, nem ugrált össze vissza. A hőfok 44 volt.
///\\\ Már a jövő sem a régi ///\\\ Magyar égre magyar UFO-t ///\\\ Sose nyomjá full kretént - Kirk Lazarus (Tropic Thunder) ///\\\
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- BestBuy ruhás topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gyúrósok ide!
- Asszociációs játék. :)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...