- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- One mobilszolgáltatások
- Netfone
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zorel
senior tag
Igen én is erre tippeltem, hogy nagy a lépcső 70 és 100 között valamiért 70% felett nem emeli szépen fokozatosan hanem egyből 100%-ra teszi. Hozzáteszem régen nem volt ilyen gondom , 2-3hete csinálja...nem tudom mi lehet az oka?!
Feltettem a rivatuner-t mielőtt írtál, mert olvastam, hogy abban lehet a ventit szabályozni, frekiből nem vettem vissza csak a venti szabályozást állítottam, de érdekes a dolog ott is, mert ha úgy állítom be, hogy 70fok körül mondjuk 80% legyen a venti amikor eléri a 73fokot akkor is 100ra ugrik és szintén szaggat minden. Most beállítottam, hogy 70fok körül már 100% legyen a venti, így minden ok vele, nem szaggat semmi, csak ugye 100%-on megy...
Kipróbálom az általad ajánlott szoftvert is és meglátjuk. Köszi.
Írtad, hogy vegyek feszültségből is vissza. Milyen feszre gondoltál? -
Zorel
senior tag
Sziasztok!
Kellene egy kis help. Van egy Gigabyte 260 GTX kártyám.
Probléma az, hogy terhelésnél szinte azonnal 70fok fölé megy a mag hőmérséklete, ami nem is lenne nagy gáz, de amikor eléri a 73fokot, azt csinálja, hogy 70%-on megy a venti és hirtelen 100%-ra ugrik, majd vissza 70%-ra és ezt kb 2 másodpercenként periodikusan csinálja, jól hallhatóan és érezhetően, mert mikor felugrik 100% akad az alkalmazás, lehet ez teszt program vagy játék is. Próbáltam több driverral, sőt másik op.rendszer alatt is, de a hiba nem változik. Valakinek valami ötlet? Vagy vigyem vissza gariba?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest