Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
odorgg
addikt
válasz
Laraxior #22002 üzenetére
Hát a power play nuku az már bisztos
Megnézem majd mit lehet tenni bios ügyben, de ha nemtudom életrekelteni a powerplayt, akkor marad a B terv, miszerint biost kinyirom és elküdöm garba a kártyát, és ha mákom van akkor XFX-nél kifogytak már ebből a típusból, és talán kapok egy normálisan működő példányt
A hűtőröl néztem énis képeket szétszerelt állapotban, hát tényleg elég gáz, nemértem miért nem lehet a memóriáknak, közvetlenül a bordával érintkeznie
Ebben a gumitömítéses hűtésben amugy énsem hiszek, szerintem sz@rtse ér. A GPU hőmérsékletével úgytudom nincs gáz, én úgyis úgy állítom be a venti szabályzást hogy 70C-nál már maxon tekerjen a venti
Csak azért veszem eszt, mert helybeli kisker garos igy nem kell a garanciáztatásal tökölni ha arra kerül a sor. Egyébként bisztos hogy nem eszt a típust választottam vólna, márcsak a hűtése miatt sem. 35-k lesz az ára, annyit megér nekem még 2év garral.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Gainward GeForce RTX 4080 SUPER Phoenix GS Újszerű, garanciális, dobozával és tartozékaival
- FÓLIÁS! Inno3D RTX 4080 SUPER 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK!
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- Quadro FX 570 eladó
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ViewSonic CDE4600-L 46" LED Monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest