- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz
Beowulf_78 #12062 üzenetére
TN ide vagy oda..ez nagyon jó monitor
Új map a Snakes Harbor Hell szerveren!!
-
Laraxior
titán
5-6ms-nál el lehet felejteni hogy valaha is megnézitek a kártya BIOSát a gép bekapcsolásakor
Nálam a 3ms-es Viewsonicnál sima ügy volt..ennél még egyiknél sem láttam
-
Laraxior
titán
válasz
Beowulf_78 #12053 üzenetére
1600x1200
1920x1080 -
Laraxior
titán
válasz
Beowulf_78 #12050 üzenetére
véletlenül se vedd lejjebb
-
Laraxior
titán
válasz
Beowulf_78 #12048 üzenetére
az enyém nem tudja...a többit nemtudom...
-
Laraxior
titán
válasz
Beowulf_78 #12045 üzenetére
miért nem olyat ami nekem van?
Az is 100 alatt van
-
Laraxior
titán
Gyerekek...nagyon durván megy a GTXem
megnéztem már hogy mi a vége a GPUnak (810MHz) rápillantottam már a shaderre is (1620MHz) de a memóriát még nagyon nem vettem tanulmányozásba...csak most.
Hát.. eléggé meglepő eremény sületett...de még nem tapasztaltam csikozódást..szemetelést,tehát mehetek feljebb. Semmi extra hűtés,csak 24/7 téma
Igen...GDDR3@2700MHz
-
Laraxior
titán
Olvastátok a hírt? Teszek inkább képet..hátha módosítják
Az új iChill GTX280at 12GB rammal hozzák forgalombaDede..Visiontól vettem..mind a kettőt
az egyiket el is adtam...vettem tőle másikat
-
Laraxior
titán
Vettem is volna...csak éppen nem volt SLi-s lapom..mire meglett a lap arra nem volt videokari
de nem is baj...jó ez igy is
Nem tudom mikor jönnek..nem vagyok én senkije a Zotacnak
a legszimpatikusabb gyártó eddig az eVGA volt..mondjuk BFG-m még nem volt... Volt ASUSom is..inno3d is, abból meg verhetetlen volt a 6600GT-m
A Leadteket is szerettem
-
Laraxior
titán
válasz
laragirl83 #11999 üzenetére
ha 13al megtoldod akkor most van egy GTX280 AMP!od
-
Laraxior
titán
jujjujj...de tuningidő van
-
Laraxior
titán
válasz
Beowulf_78 #11903 üzenetére
miért?
-
Laraxior
titán
Huhh..feltettem ezt a Furmark progit... bakke,épphogy elindítom jön a fánk a GPU máris 50 fokon van....Crysis alatt se volt ennyin még
Egyelőre csak a memóriát emeltem meg jobban
756/1566/2592MHznagyon megy vízzel
-
Laraxior
titán
Ződet a boldog népnek
-
Laraxior
titán
válasz
Sziszifeca #11754 üzenetére
Hát..csak most kezdődik el a négymagot kihasználó játékok gyártása... (NFSU,GTA4)
később jól jöhet,de arra meg már eléggé elavult lesz a Q6600...ha jó áron be tudod szerezni akkor mindenképpen. Meg az sem baj ha két magot használ a game,kettő marad pluszban. A vantól nem kell félni -
Laraxior
titán
dehogy...ideköltöztem pár hete az ablak mellé/alá. Elég csak résnyire mgnyitnom az ablakot 5 perc alatt 7 fokos vizem van
így jött össze a 810MHz-es GPU órajel is
és mi lesz még éjjel
Remélem sikerült 3-5 fokos vizet varázsolnom a rendszerbe,addig dobok egy XP-t,aztán 3dmarkolok
5GHz-es E8400el meg egy vizes GTX280al csak összejön valami
'gyanis szorongatják a "tökömet" a 06 topikba. Mondjuk nem sok esélyt látok egy E8400el egy Q9550el szemben...de igyekszem
-
Laraxior
titán
válasz
Szuperboci #11735 üzenetére
meséld el ezt a piros topikban is
-
Laraxior
titán
Jó idő van nem srácok? -
Laraxior
titán
-
Laraxior
titán
a végleges verzión úgyis rajta lesz a dobozán minden szükséges információ... ha meg nem hát meg kell kérdezni a boltban ahol veszed...vagy éppen ha Te 216ost akarsz de 192est kaptál..3 napon belül kötelesek kicserélni,mert nem olyat kaptál amit akartál
felesleges ezen lovagolni
-
Laraxior
titán
eddig ezek a beták nem voltak éppen nyerők...
-
Laraxior
titán
válasz
Ottoka #11274 üzenetére
az a baj hogy nem így kellene nézni a TOP10 eladási listát.... ez így rendben is volna..eg hónapra..de nézni kellene egy olyat is amikor kijöttek a 4850/70 kártyák...szerintem tényleg több fogyott el belőlük... nézzük csak a 4870 vs. mittomén melyik az 2ellenfele" GTX260/280at..lehet hogy mostanában a GTXek fogynak..de elég sok idő kell hogy beérjék a 4870et...mert azok mentek mint a cukor
-
Laraxior
titán
Leginkább szerintem senkisem ..odahánytak pár vonalat a zöldből magasabbat aztán kész.
Iponos téma meg tiszta hülyeség..olyan mindegy hogy magyarul vagy angolul vagy éppen hieroglifául írnak alá vakert... a zöld és a piros csík minden nyelven egyforma
A GTX285öt inkább megvárom amíg pár emberke megveszi...kíváncsi vagyok mennyire lehet pumpálni az órajeleket feljebb -
Laraxior
titán
válasz
Sziszifeca #11203 üzenetére
Riva Tuner a legjobb erre...mindig a legújabbat használd. Monitoroz...tuningol.. mindent csinál amit kell
-
Laraxior
titán
jobb lesz ha összekapja magát az nV,mert mindjárt itt van az RV775...mondjuk egy GPU-s lesz..problémát nem okozhat
-
Laraxior
titán
válasz
TazLeacher #11116 üzenetére
egyedül a TV kártya miatt tettem Vistát...
De az NFSU-val kell valamit kezdenem.. 93%nál ne fagyogassonegyébként nem lassabb a játék..
-
Laraxior
titán
-
Laraxior
titán
Zotac GTX280 AMP! edition:
2D:1.04V
3D:1.06V
3DPerf:1.19V -
Laraxior
titán
válasz
Sziszifeca #11021 üzenetére
olvass vissza.. minden oldalon le van írva... csak referencia kártya van..ugyanaz a hűtés,csak a matrica más..ennyi.
-
Laraxior
titán
miért ne lenne? Anno csináltam tesztet... Te is láthattad hogy 16%os OCvel mennyi gyorsulást értem el
Próbáld meg..csinálj egy teljesen default órajeles (CPU,mem,Videokari) majd csinálj egy olyat amit használsz 24/7.... és ott nem csak a videokari órajelnövelése dobja meg az FPS-t
-
Laraxior
titán
válasz
sniper elite #11000 üzenetére
ugyanolyan lesz mint a GX2... szvsz
-
Laraxior
titán
válasz
sniper elite #10896 üzenetére
8-10 darab csavart igazán nem nagy dolog kicsavarozni, mert más teendő nincsen gyárihűtő levételénél...vizesblokkot feltenni pedig ugyanennyi.
-
Laraxior
titán
Most mondjam hogy lehetne azom is? De nem látom értelmét...meg ihlet sincsen,hogy moccanjak a cuccra
nem szimpatikus az i7
Legközelebb amit a gépbe veszek az a GT300-as nV lesz... esetleg a ramjaimat cserélem le 4x2GB-osra
winyocsere..meghasonlók. Egy E8400et teszek bele..elég szépen megy 4500MHz-en elbohóckodok vele... vagy eladom azt és marad a Q6600..nem tudom még
-
Laraxior
titán
srácok jó hogy nV..meg hogy zöld...de azért nyissuk ki a szemünket
subaru jó arc..nem köll itt a feszkó
béke legyen...mert lecserélem a GTX280amat X2re
mindenkinek úgy fut a game ahogy... szuszá... ne legyünk már gyerekek... játszunk..videokártya az is...csak éppen piros a nyákja és nem fekete... amúgy tök ugyanaz -
Laraxior
titán
A GTX260on 2x 6 pines tápcsati van..aszittem ugyanolyan mint a GTX280on
-
Laraxior
titán
jönnek már a hitetlen Tamás atisok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Lèpj be a jövőbe! Kamatmentes rèszletre is!
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest