- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android szakmai topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ice&Lime #160 üzenetére
Nem értem,mit hasogatsz ezen.
Ha érdekel,minden gyártó más szempont szerint határozza meg termékei TDP értékét. Általában igyekeznek egy igencsak extrém esetet meghatározni TDP-nek( ami valós esetek közt nem történik meg),de a videókártya konfig szerint eltérhet 1-1W-al.Ezen nincs mit témázgatni.És hogy elkerüljük a további,felesleges kérdéseket,ajánlom a teszt elolvasását,ezek mind-mind le voltak írva. Ha olyan eset,vagy lehetőség érdekelne,amivel nem találkoztál,akkor érdemes kérdezni!Hátha járt más is ugyanúgy,ahogy te. -
Eagle16
addikt
válasz
Ice&Lime #160 üzenetére
Amúgy így utólag utánaolvasva, a TDP nem azt mutatja meg, hogy mennyi áramot fogyaszt az adott hardver maximálisan, hanem azt a teljesítményt jelenti, amit a hűtésnek el kell oszlatnia ahhoz, hogy a GPU a maximális, vagy az alatti hőmérsékleten dolgozzon. Szóval nem olyan egyszerű ez.
-
-
Lordus
senior tag
válasz
Ice&Lime #103 üzenetére
ém is ugyanígy vagyok ezzel, szívem szerint nvidia-t vennék.
bár... 3,5 éve az nvidia nem tudott kiadni egy normális drivert, ami az lcd tv-t meghajtotta (normálisan)
na, az amd már ekkor tuti drivert csinált a 4850/lcd tv pároshoz
De ne menjünk vissza 3 évet, mert MA van, és nem abból kell kiindulni, mi volt régen)
szóval a 650ti messze a legjobb, a sima 650 meg a leggyengébb. a 7770 meg az aranyközépút (ár/érték arányt, nem pedig lapkakészítőt tekintve)
Még egy nagy baj van, mindhárommal: 128 bitesek. a 650 ti-re is ezért haragszom, mert ha hagyták volna 256 biten, akkor igazi csúcs lett volna.
persze akkor ki vett volna 660-ast dupla áron? -
Lordus
senior tag
én azt veszek
mármint GB.
a sapphire-rel sincs semmi gond, de arra csak 24 hó gari van, a GB-re meg 36!
Most sapphire 4850 van az egyik gépben, a másikban meg GB 9800GT.
korábban több GB kártyám volt, probléma nélkül.
sőt, az előző vga-m (már nem emlékszem mi volt) sima Gigabyte kártya volt, és alapból Zahlman hűtéssel adták!
Szóval szvsz ne aggódj a gb miatt, semmivel semm jobb az asus-msi-sapphire... (azért említettem ezeket, mert általában ezek elérhető árú kártyák) És a GB általában nagyon jó áron van! -
Lordus
senior tag
én is vívódok, teszteket néztem, haverokat kérdeztem, és a sima 650-ről lebeszéltek, mondván, hogy gyenge. Jobbanmondva a 7770 kb. 2-3000 ft-tal több, és ehhez képest bőven erősebb általában.
A 7770 ár/érték arányban a legjobb talán, de ha van még egy kis pénz a tárcában, megéri a 650TI-t venni, mert ez ugye nem a 650 alapjaira épül, valójában a 660 "butított" változata, és erősebb a 7770-nél, valamint nagyobb jövőt jósolnak neki.
A baj csak az, hogy 8000 ft különbség van a 7770 és a 650ti között, de valszeg nem fogja tudni hozni a 20%-kal jobb eredményeket...Hát, mivel két gép is van, lehet, hogy egyikbe 7770-et, másikba 650ti-t veszünk, meglátjuk, mi a különbség.
(viszont a két gép sajna elég régi, c2d e7500, tehát a 650ti-t nem fogjuk tudni kiaknázni, gyanítom) -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android szakmai topik
- Honda topik
- PlayStation 3
- Nintendo Switch 2
- DOOM - The Dark Ages
- Több mint 500 millió dollárt spórolt az AI a Microsoftnak
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest