- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorgonka
aktív tag
Remélem nem számít reklámnak. Én egy webes boltban vettem i-vel kezdődik és pon-al végződik a nevük (.hu)
Lett volna olcsóbb is, de monitorral és VGA-val együtt vettem, szóval amit spóroltam volna a másik bolton, azt vitte volna a postaköltség, ha több boltból rendelem meg.
Teljes film csak Blue-ray létezik? Hogyan keressem? Nem baj ha meg kell venni, majd megvárom míg olcsóbb lesz az adott film -
Gorgonka
aktív tag
Sziasztok
Időközben megérkezett az Nvidia 3D Vision kitem. Szó se róla, merőben más így játszani :-)
Sajnos volt egy kis malőr a video karival, ezért azt vissza kellett küldenem, így csak régebbi játékokkal tudtam kipróbálni, de már azok is jó látványt nyújtottak. Gondolom Crysis az erdőben vagy Far Cry 2 még komolyabb lesz majd. Első használatkor kicsit bántotta a szemem, de hamar hozzászoktam és onnantól nem volt gond. A szemüveg kicsit sötétít, de nem vészes, még World of Warcraftban is kényelmesen olvasható volt a chat ablak anélkül, hogy hozzá kellett volna nyúlni bármilyen beállításhoz.
Kipróbáltam néhány film trailerrel is (sajnos teljes filmet nem találtam még, ha valaki tud, írjon nekem légyszi). Volt ahol inkább a mélység látszott, de voltak jelenetek, ahol kiugrott a monitor síkjából az adott figura. Egyik videóban például "bele tudtam nyúlni" a teknős fejébe
A Samsung 2233RZ monitorral tapasztaltam némi szellem képet a távoli dolgoknál, de ha kicsit vissza vettem a mélységből akkor megszűnt. Nem tudom, hogy ez miképpen működik, de remélem ez a későbbiekben, mikor már többet használtam a szemüveget megszűnik és akkor jobban fel lehet majd húzni a mélységet.
Mindent egybevetve, nekem tetszik a szemüveg. Aki szeret játszani és tudja, spórolja össze az árát, nagyon megéri.
-
Gorgonka
aktív tag
válasz
BullKoxa #150 üzenetére
Igen, ezt már én is végigböngésztem. Láttam már amúgy NV-s szemüveget 40-ért is, de ez még mindig több mint az edimensional 3D szemüveg. Ráadásul ahhoz nem kell 120 hz-es monitor sem.
Valaki linkelte az edimensional honlapját feljebb, de eléggé angol és nem tudtam kihámozni, hogy az mire is képes tulajdonképpen. Esetleg valakinek nincs tapasztalata vele? Mert annak az ára töredéke az Nvidiásnak. -
Gorgonka
aktív tag
Sziasztok
Olvasgattam sokat a 3D megoldásokról, mert nagyon megtetszett a dolog, de annyi féle megoldás, szemüveg létezik, hogy most már nem vágom mi is a helyzet.
Konkrétan az érdekelne, hogy mennyivel jobb az Nvidia 3D Vision megoldása, mint mondjuk az edimensional 3D Glass. Mert míg az utóbbit meg lehetne úszni mondjuk 30K Ft-ból (nem kell speckó monitor), addig az Nvidia megoldásához minimum 40-50 Ft-ot kell költeni (ennyibe kerül maga a szemüveg). Az edimensional ezek szerint nem nyújtja ugyan azt a 3D hatást?Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest