Keresés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

 • nji

  aktív tag

  Nekem egy apple watch 7 van megjelenéstől kezdve, jelenleg 81 %-os akkuval. Most akartam ultra 2-re váltani, gondoltam kicseréltetem az akkut a 7-esben és eladom. A hivatalos szerviz nem vállal akkucserét, gondolom amiatt, hogy a vízállóság nem biztosítható. Nem hivatalos szervizben 40 eFt körül van az akkucsere. Ezek miatt azt fontolgatom, hogy megveszem a legolcsóbb SE modellt, mert sem az EKG-ra sem a véroxigén mérésre nincs nagy szükségem, a fényerő különbség sem zavar. Eddig abban a tudatban voltam, hogy hivatalosan is lehet akkut cseréltetni, de akkor ezek kvázi "eldobható órák". 380 eFt-ot nem fogok adni egy eldobható óráért. Ti mit tennétek?

 • nji

  aktív tag

  válasz barnibal #6 üzenetére

  Én is csak most jöttem rá, hogy ezek eldobható órák. A hivatalos szerviz "minőségbiztosítási okokból" nem vállalja, mert akkucsere után nem lesz vízálló. A garancia utáni egyéb szervizek 40 ezerért vállalnak akkucserét, de nem lesz vízálló, pedig én rengeteget úsztam is az órát használva. Amire jó volt ez a "megvilágosodás": ultrát semmi esetre nem veszek, mert így kidobott pénz. Évente közel 200 eFt lenne kuka. Az apple szerint az a környezetvédelem, hogy dobd el, vegyél újat, a régit add oda ingyen, majd ők profitálnak belőle. Lehetne valami csereprogram vagy adhatnának érte 10-20 ezer forint kedvezményt
  Ingyen nem fogom odaadni senkinek. Nem tudom miért jó az, hogy nem biztosítják az akkucserét? Még úgy is vállalnám, hogy nem lesz vízálló. Hiába ez a fogyasztói társadalom menthetetlen.

Új hozzászólás Aktív témák