Keresés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

 • barnibal

  tag

  válasz nji #4 üzenetére

  Nekem series 4-esem van 86%-os akkuval, nagyon sokat használtam edzésekre, meg amúgy sajnos eléggé izzadós vagyok, mindig úgy töltöttem, hogy kb 20%-os állapot körül raktam fel töltőre és fullra töltöttem, az izzadság miatt levállt az érzékelő/töltő gyűrű. Sehol nem csinálták meg. Mindenhol azt a választ kaptam, hogy nem éri meg megcsinálninezért nem vállalják. Igaz megszolgálta amit kellett, de találtam egy magánszervizest aki összepakolta még vízálló is lett, de azbérzékelő=EKG,…stb és a fizetés nem működik mert folyton úgy érzékeli, hogy zárolva van az óra. Kb kuka. Alkatrésznek adnám el, de még arra sem kell senkinek pedig kb új a külső és a kijelző is felhasználható lenne,… kiértinezt?! :F

  ,... pénz legyen meg térerö, a többit meg megvesszük,...

 • Tigerclaw

  nagyúr

  válasz nji #4 üzenetére

  A jelenlegi formájában az EKG funkció inkább csak showmanship mint hasznos feature a nagy többségnek (az enyémben is van). Amennyire tudom még a szimpla pulzus tracking se olyan mint egy sokkal olcsóbb fitness karperecben, mert nincs igazi 0-24 tracking valamiért. Az alvásfigyelés szintén csak porcukor, mert bármit is mutat, senki sem tud változtatni azon hogy hogyan alszik... legalábbis nem sokat. Arról nem beszélve hogy akkor mikor töltöd az órát, ha nem alvás közben. Sok feature van az okos órákban amik csak papíron néznek ki jól és persze ez nem csak az Apple óráira vonatkozik.
  Az Apple és a többiek health irányát jónak tartom, de sok funkció csak akkor érne valamit, ha folyamatos tracking lenne. Azon kellene dolgozniuk és talán teszik is, hogy pl. az EKG és a vérnyomás mérés megoldható legyen rajtuk, illetve legyen folyamatos észrevétlen, beavatkozást nem igénylő. Persze ezekhez talán még sok év kell, de remélem dolgoznak rajta. Ha lecserélem a jelenlegit, egyedül csak azért tenném, hogy legyen benne önálló 4/5G működés, de ez is csak távoli terv, nem valódi igény.

  Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

Új hozzászólás Aktív témák