- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
nji
aktív tag
Én is csak most jöttem rá, hogy ezek eldobható órák. A hivatalos szerviz "minőségbiztosítási okokból" nem vállalja, mert akkucsere után nem lesz vízálló. A garancia utáni egyéb szervizek 40 ezerért vállalnak akkucserét, de nem lesz vízálló, pedig én rengeteget úsztam is az órát használva. Amire jó volt ez a "megvilágosodás": ultrát semmi esetre nem veszek, mert így kidobott pénz. Évente közel 200 eFt lenne kuka. Az apple szerint az a környezetvédelem, hogy dobd el, vegyél újat, a régit add oda ingyen, majd ők profitálnak belőle. Lehetne valami csereprogram vagy adhatnának érte 10-20 ezer forint kedvezményt
Ingyen nem fogom odaadni senkinek. Nem tudom miért jó az, hogy nem biztosítják az akkucserét? Még úgy is vállalnám, hogy nem lesz vízálló. Hiába ez a fogyasztói társadalom menthetetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple MacBook
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Dacia topic
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Formula-1
- PlayStation 3
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 9 Celluláros
- Eladó Garmin Venu 3 okosóra homokkő színben, újszerű állapotban, hivatalos magyar garanciával
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2281, 100% AKKUMULÁTOR
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2280, 100% AKKUMULÁTOR
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2279, 100% AKKUMULÁTOR
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest