- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
xedos
addikt
99%-ig biztos vagyok benne, hogy MSI
Ezt a notit is lehet egy csomó néven kapni - az enyém pl.TARGA...
DNS_65
Alapesetben a egész gép max langyos, játék alatt a jobb oldala forróvá válik -de nem annyira, hogy bántsa a kezed
A kifújt levegő az forró, de 20cm-re már nem zavaró
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
A Geforce Go MX4xx-eket elhagyja, kb a mobility r7000 és r7500 között van. Valszeg az integrált x300 kicsivel gyrsabb nála, de nem hiszem, hogy van jelentős különbség. Ez utóbbit óvatosan mondom, mert még nem láttam tesztet.
Ha konkrét pontszámra vagy kíváncsi, akkor 3k pont fölött valahol 3DMark2001-ben.
p -
Ben Cseng
tag
Nézd, inkább úgy fogalmaznék, hogy nem életszerű a SuperPI, hanem olyan mint egy verseny. Ebből pl csak nagyon halvány következtetéseket tudok levonni arra vonatkozóan, hogy milyen gyorsan teljesít alkalmazásokban vagy vmilyen adatbázis-kezelést végző rendszerben.
Ha megnézed a Fless által készített teszteket, láthatod, hogy igencsak életszerű feladatokat végeztetnek a különböző rendszerekkel. -
Sz. Péter
csendes tag
Hy! Köszi a választ!
Szóval az IEG2 jobb. A SiS-es Mirage 2 kb hány pontot tud 3DMark2001-ben?
Nagyon gáz az a Mirage 2? Mert az van, hogy két gép között vacillálok..
ASUS A3L 5010 és
ASUS A6U 5040
Annyi pénzem van rá, hogy az 5040-eset pont ki tudnám fizetni. Nomármost az 5010-es az olcsóbb is kicsit, meg IEG2-es... viszont kevesebbet tud, mint az 5040. 5040-en pölö van TV-out is, meg DVD írós. Szóval ez jobban megérné... DE ez SiS-es... elsősorban nem játrékra kell, mer' nincs pénzem egy olyan notira amivel nagyon lehetne játszani, de azért szeretném hogy ez-az eldöcögjön rajta...
Hm, egy nagyon hülye kérdés... olyan gondolom nem létezik, hogy egy notiba lehessen utólag rakni vmi normálisabb VGA-t? Nincs bennük semmiféle ilyen bővítőhely ugye? -
atomin13
aktív tag
Nah, hát nemtom mit csinálnak , nekem tegnap előtt csinálta ezt , nagyon feledékenyek lehetnek hogy azóta ne mcsináltak vele semmit,
nem mintha annyira számítana, nem járok minden nap a szinvába netezni (it van a 3Mbyte-os net), de hát jó lett volna kipróbálni milyen is az az ingyen Wlan...... -
atomin13
aktív tag
teljesen véletlen nem próbáltál még itt miskolcon Hotsopra csatlakozni?????
Ha igen akkor mondthatnál valamit, mit tapasztaltál
Bővebben: link -
Nand_i
tag
-
parandroid
félisten
Miért, mi ez a charge rate?
Szerk1: amúgy most is annyi (mármint 97% a charge rate). A gép azóta is megy, most már 40 fokos a proci, 50 a case és 42 a HDD. Ugyanazok az alkalmazások futnak azóta is, venti továbbra sem kapcsolt be azóta. Úgy látszik egy idő után megreked a hő.
Szerk2: Arra gondolsz, hogy 1 óra alatt 100%-on kellene lennie a töltöttségnek? Ez a charge rate? Akkor lásd szerk1...
Szerk3: Vazze, most látom, azt írtam akkuról megy!!!Mekkora láma vagyok!
Természetesen hálózatról van szó...
így már értem. Bocsánat.
p
[Szerkesztve] -
Nand_i
tag
Az addig ok, hogy nem megy a hűtés, de akkor mikor az intelesek szapulják az AMD-t, mindenki csak azt írja h az hű de nagyon melegszik, közben peidg átlag használat mellett nem nagyon mászik 60 fölé /a64 3000+/, videókódolásnál ment eddig 74re. Átlag használat mellett meg 40 és 55 között ingázik.
Az a másik gép egyébként szintén a64 volt, és bios frissítés miatt másztak el az értékek. -
SGC
tag
Ez mind rendben, amit leírtál, de a 75 C állandóan 75 C, nem változik, 1/10 fokot sem, ezért lett gyanús a dolog. Csak ez az 1 ablak volt nyitva, és hagytam a progit futni kb. 3 percig... Azután megnyitottam 1-2 ablakot, és még mindig 75 C. Az Everest értékei viszont változnak...
-
SGC
tag
Köszönöm a linket. Letöltöttem, elindítottam.
De!
Bp.-en lakom, régi bérházban. A 40 cm-es téglafalak alaposan kihűltek, egész pontosan 20 C van a lakásban, vagyis az egész éjjel kikapcsolt laptopnak is e környékén kéne lennie...
Ám bekapcsoláskor a MobileMeter szerint a CPU már 75 C, és nem változik!!! (Az Everest Home szerint csak 40 C). Ez ÓRIÁSI különbség!!!
Szerintetek? -
Emitel
tag
McLaca!
Légyszi rakd be a linket az említett programra..Engem nagyon is érdekel. Köszi szépen.
Más. Jelenleg 256MB Ram van a gépembe- 32-öt levesz az Intel VGA. Marha lassú így a gép.Ha veszek bele 1Gb RAM-ot, akkor ki lehet kapcsolni a swap-ot?
Tervezői és jétékprogramok nem futnak a gépen.
Szerinte maz 512Mb RAM se túl sok. A legtöbb időt a za fránya swap vesz el a géptől.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ZBook Firefly 14 G11 14" FHD+ IPS Ultra 7 155H 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti 6GB / 16GB / 500GB SSD
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged