- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
SGC
tag
válasz
parandroid #539 üzenetére
Szarban lehet a PH!, ha már zöld, foltos, csigaszarvú földönkívüliek is modok lehetnek.
Felcserélted az ok-okozatot. Most már szarban is van, hogy az lettem.
De no off plíz, arra ott az off-topic. - peterkeT -
SGC
tag
AquaMark 3 Commercial Plus
1024x768x32 felbontás
12.563 pont
(az ámítógép adatai a személyi lapomon megtalálhatóak)
Ati Mobility Radeon 9000 64 MB RadLinkerrel felhúzva:
Mag: 266 MHz
Memória: 240 MHz
[ezzel a beállítással stabilan műxik már jó ideje]
[Szerkesztve] -
SGC
tag
-
SGC
tag
Srácok, ha 1 gép hangos, az direkt jó!
Vagy nem hallottatok még az un. hanghullám-hűtésről? Sokkal 6ékonyabb bármi másnál. -
SGC
tag
válasz
atomin13 #383 üzenetére
Ha huzamosabb ideig hálózatról használod, jobb, ha kiveszed.
A laptopok nem úgy működnek, mint pl. a mobiltelefonok, amik folyamatosan élik fel az akku elektronjaithanem időnként jó nagyokat ''harapnak'' belőle (főleg CD/DVD felpörgetésnél vagy a megjelenített kép gyors változásainál).
Az akkutöltés sem hasonlítható máshoz: a külső táp bizonyos időközönként küld egy nagyfrekvenciás jelet az akkuba - ilyenkor villan fel a töltésjelző LED.
Olyan a munkám, hogy napokig itthon dolgozom rajta (ilyenkor mindig kiveszem a feltöltött akkut), majd a hónom alá kapom a gépet, és elvándlizok vele valahová.
Az ősi arab kultúrkörben az a hiedelem járta, hogy egy ember megszületésekor Allah kiméri azt az ételmennyiséget, amit élete során elfogyaszthat. Ergo a falánk ember korábban hal, mint a mértékletes.
Ez a gondolatmenet alkalmazható a szívre és az akkumulátorokra is -
SGC
tag
Srácok, tök mind1, mennyit fogyaszt a gépünk. Legfeljebb csak 39 évig lesz elég a Föld szénhidrogén alapú energiaforrás készlete, és nem 40-ig
A gyermekeink/unokáink majd csak napos időben tudnak játszani a Need for Speed 2050-el a napelemek miattEz nekünk most szívás lenne, nekik majd természetes lesz...
[Szerkesztve] -
SGC
tag
válasz
parandroid #333 üzenetére
Ha a kedvesed is olyan internetfüggő, mint Te vagy én, vagy a nejem, akkor Ti nem buliztok, csak webkamerán keresztül
Bocsi...
-
SGC
tag
Én még dolgoztam akkora ''floppy-lemezzel'', ami kb. akkora volt, mint bakelit-lemez; a kapacitása meg olyan 720 kB körül volt. A hozzá tartozó gép nem férne be a 13 nm-es hálónkba
Nem is volt oly rég...
-
SGC
tag
Ez mind rendben, amit leírtál, de a 75 C állandóan 75 C, nem változik, 1/10 fokot sem, ezért lett gyanús a dolog. Csak ez az 1 ablak volt nyitva, és hagytam a progit futni kb. 3 percig... Azután megnyitottam 1-2 ablakot, és még mindig 75 C. Az Everest értékei viszont változnak...
-
SGC
tag
[Szerkesztve] -
-
SGC
tag
Köszönöm a linket. Letöltöttem, elindítottam.
De!
Bp.-en lakom, régi bérházban. A 40 cm-es téglafalak alaposan kihűltek, egész pontosan 20 C van a lakásban, vagyis az egész éjjel kikapcsolt laptopnak is e környékén kéne lennie...
Ám bekapcsoláskor a MobileMeter szerint a CPU már 75 C, és nem változik!!! (Az Everest Home szerint csak 40 C). Ez ÓRIÁSI különbség!!!
Szerintetek? -
SGC
tag
Bocs, az előbb csak 6331 volt a pontszámom.
Most felhúztam az órajeleket szinkron 249,75-re:
3DMark 2001 SE: 6603 pont
3DMark03: 1153 pont -
SGC
tag
FS Amilo D7830 (2,8 GHz Celeron; 512 MB RAM; Ati mobility Radeon 9000 /64 MB RAM/):
3DMark 2001 SE: 6631 pont
3DMark03: 1090 pont
Default órajellel: 238,5 a mag, 220,5 a memória órajele
Omega 2.6.25 (Catalyst 5.4) driverrel; XP Professionallal
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Videó stream letöltése
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen autót vegyek?
- AI-aranykort jósolnak, tarol az NVIDIA
- További aktív témák...
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- P16s Gen2 16" 4K+ OLED Ryzen 7 PRO 7840U 64GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Legion gamer laptop szép állapotban (RTX 3060, Ryzen 5 5600H)
- Asus Tuf Gamer Laptop i7, GTX 1660 Ti, 24GB RAM!
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged