Új hozzászólás Aktív témák
-
-
BeZol
őstag
Így van, én is pontosan ezt tapasztaltam, hogy végre megszűnt a mindennapos kínlódás, mikor lecseréltem egy GTX 680asra az ati 4870+4890 cfx-emet. Aztán eltelt 2 év, eladtam a kártyámat, mert nem igazán játszottam, amivel pedig játszom, ahhoz elég a megmaradt 4870es is. Hát, most újra problémák vannak... Elkenődnek néha a betűk, ki kell jelölnöm a szöveget, hogy ne legyen olvashatatlan, már néha kékhalált kapok én is youtube alatt, meg pár játéknál a rég ismert problémák ugyanúgy megvannak, az eltelt 5 év alatt azóta sem javították ki, ami már szánalmas.
Egyelőre viszont nem érdemes váltanom, marad ez így, 1 év múlva tervezek az akkori generációra beruházni. -
BeZol
őstag
[link]
Ezt felrakod, lefuttatod minden tesztre, és mindenre kapsz egy pontszámot. 2D és 3D teszt is van, mindegyik több részből áll, és a végén ez alapján kapsz pontszámot a konfigurációdra. A kapott végeredmény általában reális képet ad a kártya erősségéről, persze játékoknál ez már driver, meg ugye egyben játékfüggő is, hogy most éppen melyik kártyán megy jobban.Nekem volt anno egy izomlaptopom (clevo d900t, akkori csúcs Geforce Go 6800 Ultra kártya volt benne, és egy Intel Pentium 660 3.6GHz 1mag+HT. (mindez 2005júniusban, augusztusban jelent meg a 7800-as kártya).
Ezzel a laptoppal mászkáltam mindenhova, és a nyári melegben egyik ismerősömnél megolvasztotta a műanyag asztalt, teljesen eltűnt egy részen a műanyag asztal mintázata. Azt hiszem 113 foknál volt a vészleállása, és 15 percenként elérte. Ha leszedtem az aljáról a borítást, akkor 45 percig is bírta, ha melléállítottam egy ventillátort, akkor 1,5 órán át. Télen a koliban a -5 fokban nyitott ablak alatt kabátban játszottamEmlékszem, hogy még így is csak max 1,5 órát bírt az akkor megjelent C&C Tiberium Wars alatt
Mielőtt lejárt volna a garancia, 3!!! hónapig szervizben volt, kapott a vga egy új biost meg kitudja mit műveltek még vele, utána már jó volt, pedig én még manuálisan is állítottam már a ventillátorát maximumra, ki is volt fújva meg minden, csak hát gyári hibás lehetett.3 éve olvastam egy cikket valamilyen csúcs laptopról, és ott a cikkíró ugyan ilyeneket írt, hogy túlhevül és lekapcsol, ezért merült fel bennem a túlmelegedéses téma, de akkor gyártója válogatja.
SLI hogy muzsikál?
Nekem crossfire-öm volt asztali gépben, de laggosabb volt a kép mint 1 kártyával, ill. ha épp nem volt jó a driver, akkor nem volt meg a közel 2xeres teljesítmény, hanem mintha csak 1 kártya lett volna, és az is csak 50%-on... Emlékszem mikor megjelent a Bad Company 2, tökéletes volt az fps, aztán rá 2-3 hónapra amik jöttek új driverek, azok már rosszak voltak, végül 1,5!!! évvel később jött olyan driver, amivel újra működött a játék alatt a crossfire, addig pedig ha kijött valami új játék, ahhoz a frissített driver, akkor lehetett telepítgetni... Soha többé nem veszek se amd procit, se amd vga-t. (amd prociknak hiába volt jó az átlagfps-e játék alatt, de nagyon rossz volt a minimum fps értékük, ami lövöldözős játék esetén agyhalál, hiszen be-beakadt. Ez egy phenom II x4 965 BE volt.)
-
Whysperer
addikt
Értem. csak azért kérdeztem mert a [link] ez szerint a 8870 erősebb mint a 750m és ezt szerint pedig [link] a 8870M 5%-cal erősebb mint ebbe a laptopba lévő 8750 és van benne egy erős I7! [link]. De akkor értem felejtős! Azért köszi a segítséget! akkor viszont elgé egy jóval gyengébb gép mert dota2 amviel játszom és ahhoz meg ekkora sem kell. 200-nál többet nem tudok kiadni érte,de 200 ért meg nincs elég teljesítmény!
-
Whysperer
addikt
Komolyan nem értem BF4 fórumon meg laptop fórumon meg 8870-es ati-t ajánlanak és azt mondják az NVIDIA-t ne vegyek laptopba BF4-hez. ez mi? Erre Te meg azt mondod 8870 meg szar . akkor most milyen kell venni?? 8) BF4 64/64-be medium is elég nem kell ultra full simítás! Bár igen a sejtettem ,hogy a 2 magos i7 kevés lesz hozzá!
-
ImI87
őstag
Hali, köszi, 2800 lett a gpu score.
Viszont egy dologra nem találok megoldást. A dedikált vga csak és kizárólag akkor hajlandó működni, ha be van dugva a töltő. Ez bármilyen program esetén így van. Az energiasémáknál hiába állítottam be mindent, akkor sem hajlandó. Teljesítménycentrikus módban sem. Erre van valami megoldás, vagy már driver szinten le van ez korlátozva? -
úgy tűnik, hogy én voltam balf.sz.
bekapcsolva maradt a "stealth mode".
hiába telepítettem újra a rendszert, benne maradt az agyában, és 250-300mhz-en engedte csak futni a videókarit/karikat... 1ghz helyett.
új gép, új sz.pások...
most jó.
ezt a 13.4-es drivert megírhatnád, hogy melyiket/honnan szedted le, mert amit én letöltöttem, az nem jó.
most 13.1-esel megy.
repsect -
Hello
Néztem kikapcsolva is, igen. Alap reflex volt az SLI után...
Az a fura, hogy akárhova állítom a grafikát, mindenhol 12-24 fps között megy.
Lefuttattam az új 3D mark-ot is, az első űrhajós 200-220fps, a második 30-40, de a lávás résznél már csak 2-3.
Tuti valami driver bugba futottam bele.
Konfig amúgy:
i7 820qm
8gb 1066os ram
meg a két 5870 lényegében.
A furcsa az, hogy a HwInfo másnak ismeri fel, mint amiNem nagyon volt ati kártyám még (egy 9600xt-t leszámítva sok éve), ezért nem tudom ezen videókari telepítési lépéseit.
friss rendszer->dx11->application profil->13.4 a sorrend? -
bRezo1
csendes tag
-
-
eszement24
aktív tag
Akkor az egész jó. Utolsó kérdés, bár erre most még nem lehet válaszolni, tudom. Szerinted egy Gta5 nek milyen gpu kéne minimum egy élvezhető mediumhoz? Az általad is nézett gtx 485m? Kerestem olyan gpuval szerelt gépet itthon, de nem is nagyon találok, hogy legalább összehasonlító árakat nézzek. Gondolkodom az ebayen, egyik ismerős most is onnan szerválta a dell gépét vacsi újonnan, de ő a 300k-s szekcióban mozgott..
-
eszement24
aktív tag
Tartok tőle, hogy ez egy költségesebb mulatság lenne. Akkor inkább úgy kérdezem, hogy mivel nem vagyok hardcore gamer, vegyük az egyik kedvenc játékom. Esetünkben a gta4. Mindig tudtam létezni elsimítás meg különböző szűrések nélkül..egy közepes grafikával egy GT630-635 gpu-n szerinted lenne esélyem? Vagy milyen gpu az amitől már ez elképzelhető? Nincs 400k egy játékos gépre, kevés játékkal játszom. Inkább a 150-180ig gondolkodom, de az már tényleg a legvége. Köszi a választ
-
bandliman
csendes tag
-
Tenken
őstag
Húzhatóság főleg azzal van összefüggésben, hogy mobil chipeket alacsonyabb kraft igényűre tervezik. Maga a felépítés ugyan úgy megy, mint asztalon, leszámítva a tápellátást.
Nyilván a nevek nem ugyanazt takarják, de azonos architektúrán belül megegyező specifikációk esetén, csak az órajel különbség ad teljesítmény különbséget. -
-
Magasabb áron nem lesz életképes. Aki 300+k-t szán egy játékos notira, annak a cél a gtx 680m...
Nekem ez a 650m elég lenne (szigorúan gddr5-tel!!! gyalázatos, hogy az összes középkategóriás vga-t visszafogja a hulladék 128-bites ddr3...) - de tavaly 200k alatt jutottam 540m+ i7 2670qm-mel szerelt samu rc530-as notihoz. Ergo a fejlődéshez/cseréhez mondjuk uennyiért kéne a 650m (gddr5!)+ 3610qm kombó.
ja, és még egy kérés a kedves nvidiától: TEGYÉK KOMPATIBILISSÉ AZ OPTIMUSOS CUCCAIKAT A 3D visionnal! "érdekes", h sehol sem írják, hogy optimusos notihoz ne vegyen az ember 3D monitort... minden mobil vga adatlapján ott virít, h 3D vision kompatibilis, aztán az apróbetű lemarad. (egyedül német leírásban találtam eddig)
-
-
solyom76
senior tag
Köszi,hát öszintén szolva többet vártam volna az ujjab kariktól,meg persze ennyiért?? inkább veszek egy olyan gépet amikben ezek alapból bennük van.Szerintem nem érné meg ennyiért fejleszteni,mert ezt eladnám és potolnák hozzá akkor azért már kapnék egy jó gépet.Még egyszer köszi.az infokat..
-
-
SLYM
veterán
300k az elég sok, ennyit nem ér most meg ez nekem, egyébként én 420-ért láttam a legolcsóbbat amiben 6970M-van, az meg ugye nyilván méginkább nem éri meg. most olvastam a legújabb "milyen gépet vegyél" PH cikket, abban írták, hogy most nagyon fent vannak az árak, szóval kénytelen lesz öcsém várni pár hónapot
-
SLYM
veterán
azt gondoltam ennél azért jóval erősebb. ez még a 4850-nél is gyengébb, ahogy olvastam a tesztet erről a kártyáról. a 4850 meg kb fele olyan erős, mint a mostani asztali gépemben az 5850. egy olyan laptop amiben a videókártya olyan erős, mint az 5850-em, az mennyire kerül? illetve abból a legolcsóbb
-
->Raizen<-
veterán
Ugyan már hagyjuk már ezt egymásnak ellentmondó eredményeket mutogatsz.
[link] 100% terhelést kapnak itt a magok ThrottleStop progival és 3 ghz alatt van minden mag kivéve az utolsót.
Itt meg bf3 alatt 94 % körül kap minden szál terhelést és 3,5 ghz majdnem minden mag hogyne. [link]
Én részemről lezártam ezt a témát saját magad hazudtolod meg. -
->Raizen<-
veterán
-
-
"Using two cores, the CPU can clock up to 3.2 GHz and using all 4 cores, 2.4 GHz is the maximum clock rate. " Ez azt jelenti, hogy 4 magot alapban 2.4GHz-re visz és pont. Ehhez jön rá még némi BIOS-os OC.
55W-os TDP/45nm-es csíkszél mellett kizártnak tartom, hogy 4magot 3.5 GHz-re tudnál húzni anélkül, hogy lyukat égetne a laptop aljába, 1 mag lesz az... Ez még aszali procinál is komoly frekvencia, pláne a 45nm-es generációnál.
írsz Aida64 eredményeket alapon és tuningolva? Abból kiderül, hányadán állnak a processzormagocskák
-
Ahogy a tesztek mutatják, a 940XM már nem mai gyerek.
A 2670QM 10-30%-kal erősebb nála, ami annak lehet köszönhető, hogy a 940xm 4magos turbón csak 2.4GHz-re képes, míg az ifjú titán 2670QM 2.8GHz-re viszi mind a 4 magját. (bocsi, az utóbbi infót csak a német verzióba írták le). Szóval a procik lassan behozták a lemaradásukat, míg a VGA-kat csak átnevezgetik (a geforce 4/5/6xx-as sorozatok közt alig van különbség, az AMD kártyái ugyan változatosabbak, de nemigazán erősebbek). Ergo az örökös "kihajtja-e" kérdésre egyre inkább "igen" a válasz.
-
thya, ezért követem én 3-4 év lemaradással a játékpiacot, illetve ezért vagyok Blizzard fan. Ők legalább eddig olyasmit dobtak a piacra, ami szélesebb néptömegek grafikáin is elfut. Vadiúj fps-eknek soha közelébe nem mentem (najó, ez ebben a formában nem igaz, az első notimon kb fél órát futott az épp aktuális Doom3).
Arra leszek kíváncsi, hogy az Anno2070 hogy fog futni egy 540m+2670qm (+6GB RAM) kombón 3D-ben. Stratégia lévén nekem elég lenne 25-30fps...
-
->Raizen<-
veterán
Jó hogy micro laggol a crossfire nem a legjobb soha se volt problémamentes és az nem a cpu miatt van hanem a 2 vga miatt ami a gépedbe van nem értesz te a számtechhez egyáltalán. A legjobb az ha van egy erős vga a pc-ben laptopban mert azzal van a legkevesebb gondja a driver íróknak.
Szerintem bújjál el valahova mielőtt mégjobban leégeted magad itt.
-
->Raizen<-
veterán
Te nem vagy teljesen komplett az 560 ti 2x aa-val 1080p-be 16x af-el ultrán minden játékot simán vitt.
Az x6 1055t procim 3,8 ghz-n ment.Még a gta 4-et icenhancer 1.25 moddal is simán vitte pedig annak brutális gépigénye van messze fölötte egy bf3 gépigényétől például.
Itt egyedül te vagy aki megpróbálja megtéveszteni csontvázat nem én.
-
-
-
->Raizen<-
veterán
Nem most jöttem le a falvédőről gazdag gyerek.
Picit régebb óta vagyok már a "szakmában" mint te. Egy gamer pc-ről váltottam (mert már nem érdekel az E-penis fitogtatás mint nálad) notira szóval tudom mi a dörgés. [x6 1055t 4 gb ddr3 1333 mhz gtx 560 ti 2 tb hdd 64 gb ssd]. Notikról is van fogalmam mert ez a mostani már a 4.
Nem kell kiselőadást tartanod nekem a 24 frame-ről amúgy nem tudom miért hoztad fel mert nem erről volt szó.
Már alátámasztottam a nevetés tárgyát. Te hardver geek.
Aa nélkül af nélkül 1080pbe a játékok 99%-a tökéletesen fog menni azon a notin amit a kolléga kinézett. -
Érdekes, mert a CPU-VGA összehasonlítóból nekem az jött le, hogy csak a legerősebb grafikák igényelnek csúcsprocit.
Lehet, hogy notebookban van vami speciális effekt, ami asztaliban nem korlátoz, memóriasávszél, bezavaró intel IGP pl?
-
-
conqver
aktív tag
Üdv!
Az átpasztázás+thermal padok 6-7 °C hoztak,viszont valami gáz lehet mert iszonyat fps ingadozásom van.Az mw2-3 eddig 90fps körül futott multiba,most jó ha van 50-60 és ez leesik néha 1-2 re.
Laggol de betyárosan!
Miért van ez?
Próbáltam más driverrel de az sem segitett! -
conqver
aktív tag
A Phobya-an is ua. igy voltak a fóliák!
Egyrészt a subcooling-ról rendeltem és Ebay-ről.
De nekem a 6990m-hez kellett még 2-4mm is.
Innen rendelve -
conqver
aktív tag
Ez nagyon fasza!
Nekem közel 3órás Bf3 vagy Metro 2033 után 86-90 fok.
Én Phobya gap padot rendeltem hozzá,remélem beválik.
A fujipoly-nak milyenek az oldalai?Volt még nekem egy darab phobya gap pad és annak az oldalai elég szárazak voltak!Ez befolyásolhatja a hűtés teljesitményét? -
bzs73
őstag
Ok.
Az biztos hogy minden márkánál vannak jó és rossz szériák. Ezért kell utána járni, és az se mindegy hogy az a széria mivel van szerelve., mert pl hűtésük ugyanaz.
PL ami most nekem van 5750G, az is ugyanazzal a hűtővel van az i7 és i3 változat is.
i7-el tuti hogy kazán lenne, de ezt olvastam is hogy azzal nagyon melegedős.
Na mindegy, nekem bőven jó az i3 2310 & gt540m páros, és így nem melegszik.
Amit viszont tapasztaltam, hogy az ismert márkáknál, nagyobb neveknél, csak a felső kategóriás szériákat szabad megvenni.Pl:sony,dell,asus,stb.
Az ilyen nagyobb nevű gyártók alsó, belépőszintű termékei, ált rosszabbak mint pl acer,stb.
Asusnál n sériától felfelé, dellnél xps,stb. Ezt már nem egyszer tapasztaltam, hogy megvettem a nagyobb név miatt valamit, persze az ólcsóbbik félét, és kuka volt. Pl ami most volt sony, az is nulla volt ehez az acerhez képest. -
bzs73
őstag
Ezt most vicces volt.
Volt mostanában 1 hibás acer, amit megjavítottak, annak volt nagy a hőmérséklete.
Én is most cseréltem le a sonyt, acer lett, és nem kicsit halkabb, és hűvösebb is.
Hihetetlen hogy 1-2 hibás gép miatt, ami minden típusnál előfordul, beskatulyázzák egyből az acert. -
conqver
aktív tag
Nem kell ide cfx
Igy is nagyon jól mennek rajta a játékok fhd-ba.
30-perc után,terhelve fölmet 90°c re.
Normál használat alatt 23-25°c szobahőmérséklet mellett 81°c fölé nem ment,lap-top hűtő nélkül.
Iduló hőfokok 44-46-45-46°c.....48°c nál kapcsol a venti ezért hangosabb is kicsivel.
Fogyasztása alapon 50W, terhelve 140W-körül van.
Teszt erről a gépről kicsit bővebben
Elolvastam a cikket és lehet,hogy idővel átpasztázom mx3-mal a gyárit.
Ha jól forditottam a cikket akkor nem ezt használják.
Érdekes,hogy van benne összehasonlito teszt az 580M-mel.Az Nvidia kártyája nem tud annyival többet mint amennyivel többe kerül. -
Gameboy77
aktív tag
Valóban 2-300 ponttal többet érne el,csak az új Ati driver feltelepítése óta nincs ilyen felbontási opció,alapból 1024*768-ban inulna a teszt.
A te géped teljesítménye irigylésre méltó,csak az árával van egy kis bajom
.
Ez a noti 155.000-Ft volt Németo.-ból,ennyi pénzért nagyon korrekt masina. -
SBMke
tag
Ez a kis gyengécske változata I5 el és GT540M el .. amilyet ennyi pénzért meg főleg nem szeretnék ... Szóval az I7 GT555M verziót egyetlen egy helyen találtam meg ott is már 370, tegnap még másik két helyen láttam 318 ért darabját ...
Nem tudom mit vegyek
Mostmár télleg a f*z kivan...
-
SBMke
tag
Szia!
Nézegettem a lehetöségeimet, én ugy nézem hogy ebböl acer lesz, valahogy elbátortalanitott engem ez nagy batár asus.
Valamint nem tudom hogy annak mennyire lehet felnyitni a fedelét, képekböl itélve lehet hogy elakad, én meg hátonfekve szoktam ágyból játszani xD
Másik ami még az acer mellett szól hogy azért sokat dobnak azok az extrák, valamint a külseje. Majd irok tapasztalatokat ha megszerzem
Ha valaki viszont elöbb jutna hozzá mint én ( nekem még 1 hónap valószínű lesz ) akkor szívesen olvasnék róla.
Köszi az eddigi helpet, ha van még valami építő jellegű ötleted, azt is szívesen fogadom
-
SBMke
tag
-
SBMke
tag
Hát én úgy igazabol azt neztem ki magamnak ár / teljesítmény szempontból.
Tesztet nem sokat láttam róla, Jutubon 1-2 t ( 5 perceset ) , notebookcheck en csak a videokarirol találtam ami ugye kevés.Nem értem miert van az hogy minden más notit 1-5 nap alatt meg lehet szerezni, erre kell várni 4-5 hetet .. és máshol sem találtam neten, seholsem.
Egyébként az tetszik még benne, hogy nem csak erröl szól a dolog, tehát van benne még ujjlenyomat, bill héttérvilágítás... stbstb.
Néztem még a lenovo idepadját, aminek a billentyüzetétöl azt hiszem hamar megörülnék.
HP kat is néztem, de valahogy félek tölük.
MSI -t azt ugye inkább kerülöm.
Asus nem volna rossz találtam egy 15.6 ost, de valahogy az olyan otromba, nem tudom hogy csak képen- e vagy hogy mennyivel lenne jobb ennél az acernél . szerinted ?
http://www.edigital.hu/Notebook/Asus_G53SX-S1143V_notebook_taska_es_eger_+_Windows_7_Home_Premium_64bit_operacios_rendszer-p270524.html erre gondolok. -
SBMke
tag
MSI-töl félek picit. De még az is lehet hogy megnézem.
ACER-nél azt észrevettem hogy melegszik, de én még egyszer sem tapasztaltam volna hogy visszavenné a teljesítményt. mondjuk ahogy hozzám kerül egy gép ami rajta van az fdisk ugye, de gondolom ezt a biosnak kéne csinálnia .. mind1.
Te mit tudsz / gondolsz az NVidida 555m röl ?
Illetve neked mi a vélményed arrol az asusrol amit linkeltem Neked ? -
SBMke
tag
Hali,
Jogos a kérés.
MSI -t mégegyszer sosem fogok venni. Multkor járt nálam egy kb 4 éve, majd 1 évet volt garanciába, mert a zsanéroknál leszakadt a teteje.Jelenleg mint feljebb is írtam ezen gondolkozom : http://www.laptop-notebook-netbook.hu/acer-laptop-termekek/acer-laptop/acer-aspire-5951g-2638g75mn-fekete-most-3-ev-garanciaval/1526/
Nem feltétlenül muszáj acer nek lennie, igazság szerint a többit nem nagyon ismerem.
Ami a lényeg a 15.6", normális videókártya amivel még ha nem is évekig, de még egy darabig menyjenek a gamék. Azt hiszem inkább ugy lennék vele, hogy nem is kell nekem full HD -s kijelzö, mert ahhoz még durvább videókari kéne, és hosszabb távon szerintem jobban járok ha 1366x os felbontásban gondolkozom. Vagy tévednék ?Acer nem lenne rossz, csak a problémám az hogy nem tudom mihez hasonlítani, jelenleg egy ACER ASPIRE 5920G -m van, 9600M GT videokarival, ehhez akármit hasonlítok az jobb lesz
Tanács ? Ötlet ?
-
"Az lesz majd az igazi áttörés ha passzív 3D és hozzá egy nagyon erős mobil VGA megszületik."
Elvileg létezik már mind2, csak durva áron. Egy 580M vagy HD6990M már a legtöbb játékot elvinné 3D-ben, csakhát ez az absz. max, ami ma létezik, horror árakon. A 30fps még elmegy, az alá nem szivesen mennék. (elvileg egy mai csúcskarinak ennyit kéne tudnia Starcraft2-ben, 3DfullHD-n).
Szemüveg nélküli 3D-s képernyő is akad, a minőségéről sokat nem tudok...A szoftveres 3D támogatás is elég gáz sajnos
.
-
Pedig nagyon jó 5let, én azzal is megelégednék, ha manuálisan kapcsolhatná az ember. Játékra benyomnám az 580M-et (LOL), word/excel-re meg marad az intel grafika, a teljes MXM modul pihen.
Amit nagyon gyerekcipősnek tartok, az a rendes 3D-támogatás. Mind2 gyártónál extra fizetni kell a 3D kompatibilitásért (AMD-nél az iz3D driverek fizetősek, nvidiánál meg egy komplett 3D vision cuccot kell venni). Ráadásul egy csomó notiról lefelejtik a HDMI 1.4 csatit és csak 1.3-variánsokat tesznek rá
. Szval röviden: igen, kivárok egyelőre.
-
-
Az ár mellett ráadásul még nehezek, keveset bírja az akksijuk (sokban nem is implementálták az optimust/switchable graphics-megoldást)
és némelyik csúnyán tud melegedni, lévén a gyártó kispórolta a normális hűtést
.
Amúgy igen, teljesítményben nekem teljesen elég lenne egy 560M vagy HD6970M, 2720QM procival párosítva. A gond ezzel, hogy egyrészt európában a legolcsóbb ilyet 1400€-ért vesztegetik, másrészt a kombó 120+W-os TDP-vel és Optimus hiányában meglehetősen sovány akksiidővel rendelkezik.
Remélhetőleg az új generáció az árat is, fogyasztást is lejjebb viszi egy kategóriával (+kihasználják az optimus-t is rendesen). A köv. generációs 22nm-es CPU-król sok jót olvasni mindenesetre, szval procioldalról meglesz az előrelépés.
-
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen program, ami...?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Sorozatok
- További aktív témák...
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest