- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
Új hozzászólás Aktív témák
-
eszement24
aktív tag
Akkor az egész jó. Utolsó kérdés, bár erre most még nem lehet válaszolni, tudom. Szerinted egy Gta5 nek milyen gpu kéne minimum egy élvezhető mediumhoz? Az általad is nézett gtx 485m? Kerestem olyan gpuval szerelt gépet itthon, de nem is nagyon találok, hogy legalább összehasonlító árakat nézzek. Gondolkodom az ebayen, egyik ismerős most is onnan szerválta a dell gépét vacsi újonnan, de ő a 300k-s szekcióban mozgott..
-
eszement24
aktív tag
Tartok tőle, hogy ez egy költségesebb mulatság lenne. Akkor inkább úgy kérdezem, hogy mivel nem vagyok hardcore gamer, vegyük az egyik kedvenc játékom. Esetünkben a gta4. Mindig tudtam létezni elsimítás meg különböző szűrések nélkül..egy közepes grafikával egy GT630-635 gpu-n szerinted lenne esélyem? Vagy milyen gpu az amitől már ez elképzelhető? Nincs 400k egy játékos gépre, kevés játékkal játszom. Inkább a 150-180ig gondolkodom, de az már tényleg a legvége. Köszi a választ
-
eszement24
aktív tag
Sziasztok! Remélem, hogy jó helyre írok
A kérdés az lenne, hogy tudtok-e olyan mobil GPU-t, ami megközelíti, esetleg eléri egy asztali Gtx 460 teljesítményét? Nvidia és Ati megoldás egyaránt érdekelne
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Horgász topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest