- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
SBMke
tag
válasz
cloonee #5294 üzenetére
Haliho!
Végül IPON tol vettem egy G53 át.
Freedossal ( oprendszer nélkül )
6 GB rammal.Teljesen elégedett vagyok vele, semmi gondom nincs vele, örülök hogy rábeszéltetek erre
Tesztet még nem futtattam, csak 1-2 játékot probáltam ki rajta. Legútobb a Just Cause 2 -t toltam ami meglepően jól ment ( átlag 30-40 FPS, néha ha sok a füst adott páján akkor leesik 20-25re ) .Hangja tényleg nincs, melegedést én nem igazán tapasztaltam.
Az acer aspire 5920g ami elötte volt, az ehhez képest egy kemence és egy helikopter keveréke.3dmark még nem volt, ha lesz idöm akkor majd futtatok egyet, de gondolom ugyanaz lesz az eredménye mint másoknak.
Mellesleg, amit ajándékba adtak hozzá egeret és táskát, nem gondoltam volna hogy minöségi lesz, de a táska is jó, valamint az egér is razor.
Üdv all & mégegyszer köszi
-
SBMke
tag
válasz
GeryFlash #5282 üzenetére
Hello,
Hát nemtudom, én ahogy néztem egész pontos értékeket irnak ott ki a VGA teszthez.
Legalábbis ACER ASPIRE 5920G nél nvidia 9600GS karival egész eltalálta a játékoknál mért átlag FPS eket.Mondjuk gondolom függ a windowstol is meg hogy mennyire sok cucc fut egyszerre, stb.
Amugy szerintem ha boltból veszed, akkor 3 napon belül visszaviheted hogy nem kell, és vissza kell adniuk a pénzt, de javítsatok ki ha tévedek.
-
SBMke
tag
válasz
GeryFlash #5280 üzenetére
Szia!
Sajnos arrol a kariról nem tudok sokat, meg én a 9600XT óta már nem vagyok ATI párti.
http://www.notebookcheck.net/Computer-Games-on-Laptop-Graphic-Cards.13849.0.html
Ezt az oldalt ajánlanám neked, itt tudod egymáshoz viszonítgatni az adott kártyákat, ha kikeresed / becheckeled amiket meg akarsz nézni / össze akarsz hasonlítani. A körülbelüli játékok FPS átlagáról is kapsz infót az adott kártyánál ( kicsi angol tudás kellhet, de azért a számok azok számok
-
SBMke
tag
Hello,
Bocsi a zavarásért, még 2 db kérdésem lenne, vagyis csak 1 mert a másik az kérés
Szóval nem tudom mennyire tudnád megvalósítani, de egy képet ha csinálnál a billentyűzetről, azt megköszönném, mert magyar nyelvűt nem találtamMásik pedig hogy mennyire tünik "rossznak/kevésnek" a zsanérjai ?
Ezt azért kérdezem mert multkor 1 évet !! volt gariba a régi MSI -m mert leszakadt a monitor, a zsanéroknál elkezdett repedezni meg hasonlók, szóval mennyire tartják erösen a kijelzöt valamint mennyire "szorul" a dolog szerinted !?Üdv & Sorry,
Nemsokára már tényleg békén hagylak -
SBMke
tag
válasz
cloonee #5269 üzenetére
Köszönöm a kép érdekelne eléggé
Igazábol az hogy mennyi giga ram van benne az 4 fölött jelenleg nem számít, késöbb meg max veszek még hozzá. Jelenlegi terv az az hogy laptopot megszerzem valahogy, utána meg szerzek bele 1 ssd karit a rendszernek meg esetleg a gyakran használt programoknak, nem tul nagyot ... mondjuk ez még ráér.
Inkább szerintem IPON tól fogom venni mert az megbízható, és annyira nem is vészesen drága.
-
SBMke
tag
Azért akartam EDigitaltol venni , mert legutobb mikor néztem ott volt 0%THM re, de az csak akció volt, és már nem elérhető h b*szná meg :S
Hitelre tuti nem fogok venni semmit, szóval, vagy megvárom hogy összeszedjek annyit, vagy nemtudom
Értem, bár még mindig félek Tőle egy kicsit.
Ahogy nézegettem teszteket meg videókat róla, még mindig ott félek egy kicsit, hogy mivan ha ágyból háton fekve felhuzott lábakkal tolom a cuccot, ki lehete ugy eléggé nyitni a kijelzőt, hogy normális szögből lehessen nézni. a Videókból ez ugye nem derült ki -
SBMke
tag
válasz
cloonee #5263 üzenetére
Na utánanézegettem, lehet ezt fogom választani, 340 nél van edigitálban, bár 1900 as felbontással ami mondjuk EVE-online hoz jó lesz, de a többi játékot szerintem nem fogom natívon tolni, vagyhát majd kiderül ...
Igazabol nem nagy az a felbontás a 15.6 hoz ? Mármint az asztalon pl nem kurvaidegesítö hogy nagyon picik az ikonk ?
Játékoknál gondolom annyira nem szar, de én hozzá vagyok szokva a 1280x800 as felbontáshozhttp://www.edigital.hu/Notebook/Asus_G53SX-S1147_notebook_taska_+_eger-p270523.html?bid=&partner=10003
Ezen gondolkozom amugy.
-
SBMke
tag
válasz
cloonee #5263 üzenetére
Csak suttogva jelzem hogy mazdám van
Egyébként most megint elbizonytalanítottál .. még jó hogy nincs rá pénzem még
Bár ha EDigitaltol meg tudom szerezni kamatmentes hitelre az megint ad egy + pontot az asus javára...Igazabol az ASUS ban az nem tetszik hogy otromba igy képröl, aztán lehet élőben nem az.
Vááááááááá -
SBMke
tag
válasz
cloonee #5260 üzenetére
Hali,
Ha leírnád a véleményed azt megköszönömmém, meg a pozitiv negativ tulajdonságait ami neked eddig feltüntek.
Igazábol még lenne egy kérdésem, ha ágyban hanyatt fexel felhuzott térdekkel, akkor
1: mennyire nehéz ? mármint mennyire birod elviselni a sulyát ahogy szétnyomja a hugyholyagod ?
2: mennyire lehet kiniytni a kijelzöjét!? Mármint ahogy néztem olyan mintha a hutö cucc miatt nem lehetne eléggé kinyitni ?3: nekem kicsit otrombának tünt, aztán lehet hogy csak képről tűnik olyannak?!
Várom válaszod, köszi
-
SBMke
tag
Na közbe látom olvasgattam, nézegettem GT 555M el 1900 as felbontás esélytelen, szóval a drágábbik laptop már ki is esett
Marad az ACER - ASUS dilemma.
ASUS ellen szól a billentyűzete, valamint a subwoofer ami külön van, nekem annyira nem jön be ... ellene szól még 1 teszt szerint az iránybillentyűk minősége.
Majd írok még
de még csak a teszt első felén vagyok túl
-
SBMke
tag
Sziasztok,
találtam még valamit ami esetleg szóba jöhetne:
http://ipon.hu/webshop/product/_asus_n55sf_s1096v/187202
http://ipon.hu/webshop/product/_asus_n55sf_sx143v/187203A kettő között a különbség 4GB memória, valamint a felbontása a kijelzőben.
Az lenne a kérdésem hogy ezek közül ki mit választana és miért ?
Bár a szívem még mindig ide húz:
http://www.laptop-notebook-netbook.hu/acer-laptop-termekek/acer-laptop/acer-aspire-5951g-2638g75mn-fekete-most-3-ev-garanciaval/1526/A hosszu beszerzési idő miatt viszont lehet ASUS lesz, bár tesztet még nem olvastam róla.
Vélemények érdekelnének ?!
-
SBMke
tag
Ez a kis gyengécske változata I5 el és GT540M el .. amilyet ennyi pénzért meg főleg nem szeretnék ... Szóval az I7 GT555M verziót egyetlen egy helyen találtam meg ott is már 370, tegnap még másik két helyen láttam 318 ért darabját ...
Nem tudom mit vegyek
Mostmár télleg a f*z kivan...
-
SBMke
tag
Szia!
Nézegettem a lehetöségeimet, én ugy nézem hogy ebböl acer lesz, valahogy elbátortalanitott engem ez nagy batár asus.
Valamint nem tudom hogy annak mennyire lehet felnyitni a fedelét, képekböl itélve lehet hogy elakad, én meg hátonfekve szoktam ágyból játszani xD
Másik ami még az acer mellett szól hogy azért sokat dobnak azok az extrák, valamint a külseje. Majd irok tapasztalatokat ha megszerzem
Ha valaki viszont elöbb jutna hozzá mint én ( nekem még 1 hónap valószínű lesz ) akkor szívesen olvasnék róla.
Köszi az eddigi helpet, ha van még valami építő jellegű ötleted, azt is szívesen fogadom
-
SBMke
tag
-
SBMke
tag
Hát én úgy igazabol azt neztem ki magamnak ár / teljesítmény szempontból.
Tesztet nem sokat láttam róla, Jutubon 1-2 t ( 5 perceset ) , notebookcheck en csak a videokarirol találtam ami ugye kevés.Nem értem miert van az hogy minden más notit 1-5 nap alatt meg lehet szerezni, erre kell várni 4-5 hetet .. és máshol sem találtam neten, seholsem.
Egyébként az tetszik még benne, hogy nem csak erröl szól a dolog, tehát van benne még ujjlenyomat, bill héttérvilágítás... stbstb.
Néztem még a lenovo idepadját, aminek a billentyüzetétöl azt hiszem hamar megörülnék.
HP kat is néztem, de valahogy félek tölük.
MSI -t azt ugye inkább kerülöm.
Asus nem volna rossz találtam egy 15.6 ost, de valahogy az olyan otromba, nem tudom hogy csak képen- e vagy hogy mennyivel lenne jobb ennél az acernél . szerinted ?
http://www.edigital.hu/Notebook/Asus_G53SX-S1143V_notebook_taska_es_eger_+_Windows_7_Home_Premium_64bit_operacios_rendszer-p270524.html erre gondolok. -
SBMke
tag
MSI-töl félek picit. De még az is lehet hogy megnézem.
ACER-nél azt észrevettem hogy melegszik, de én még egyszer sem tapasztaltam volna hogy visszavenné a teljesítményt. mondjuk ahogy hozzám kerül egy gép ami rajta van az fdisk ugye, de gondolom ezt a biosnak kéne csinálnia .. mind1.
Te mit tudsz / gondolsz az NVidida 555m röl ?
Illetve neked mi a vélményed arrol az asusrol amit linkeltem Neked ? -
SBMke
tag
Hali,
Jogos a kérés.
MSI -t mégegyszer sosem fogok venni. Multkor járt nálam egy kb 4 éve, majd 1 évet volt garanciába, mert a zsanéroknál leszakadt a teteje.Jelenleg mint feljebb is írtam ezen gondolkozom : http://www.laptop-notebook-netbook.hu/acer-laptop-termekek/acer-laptop/acer-aspire-5951g-2638g75mn-fekete-most-3-ev-garanciaval/1526/
Nem feltétlenül muszáj acer nek lennie, igazság szerint a többit nem nagyon ismerem.
Ami a lényeg a 15.6", normális videókártya amivel még ha nem is évekig, de még egy darabig menyjenek a gamék. Azt hiszem inkább ugy lennék vele, hogy nem is kell nekem full HD -s kijelzö, mert ahhoz még durvább videókari kéne, és hosszabb távon szerintem jobban járok ha 1366x os felbontásban gondolkozom. Vagy tévednék ?Acer nem lenne rossz, csak a problémám az hogy nem tudom mihez hasonlítani, jelenleg egy ACER ASPIRE 5920G -m van, 9600M GT videokarival, ehhez akármit hasonlítok az jobb lesz
Tanács ? Ötlet ?
-
SBMke
tag
válasz
t72killer #5217 üzenetére
Te mit javasolnál 300-350k s árkategóriában ? 540 vagy 555 ? Mármint Valószínűleg tudom a válaszod, de esetleg ATI ennyiért jobban megérné ?
Ahogy nézegettem, nem igazan sikerült Magyarországon olyat találni ami megfelelő lenne, illetve esetleg külföldről ha rendelnék az mennyire lenne gáz ? Leszámítva a billentyűzet lokalizációt ?Szoval nekem a lényeg most az lenne mint ami annó volt az 5920G mmel, hogy egy 3-4 évig jó legyen, és azért még a játékokat is elvigye.
Üdv -
SBMke
tag
Sziasztok!
Jelenleg egy ACER Aspire 5920G m van, már elég régi laptop. Akkor anno egy 8600GT vel vettem, ( mobil verzió ugye ), de útközben cseréltem benne egy 9600GS/GT fene se tudja már melyik az. Jelenleg gondolkozom uj laptop vásárlásán, sajnos az hogy menyjenek rajta a játékok eléggé elengedhetetlen, szóval, ismét a jó kérdés előtt állok, milyen notit vegyek!?
Régebben volt MSI -m , de kevesebb mint fél év alatt letörtek a zsanérjai, majd 1 évet!!! kellett várni a garira, szóval MSI-t soha többet nem veszek. Eddig az ACER-en gondolkozom főleg, mert az 5920G az teljesen bevált. Így nézelődtem, és erre gondoltam első körben : http://www.laptop-notebook-netbook.hu/acer-laptop-termekek/acer-laptop/acer-aspire-5951g-2638g75mn-fekete-most-3-ev-garanciaval/1526/
Kíváncsi lennék a véleményetekre, vagy ha jobb ár/értékarányban tudnátok javasolni lehetőleg nagyobb (játék) teljesítményűt azt megköszönném.Lényegében az árkategória az hasonló amiben gondolkozom ahhoz mint amenyibe ez a noti kerülne.
Nem lenne utolsó szempont hogy a közeljövöben megjelenő skyrim ne diafilm legyen rajta, persze tudom, ez jó kérdés, mert még azt sem tudjuk mi kell hozzá!
Előre is köszi a segítségeteket!
Üdv
SBM -
SBMke
tag
válasz
t72killer #4851 üzenetére
Szia!
Amit adtál oldalt, már néztem, és láttam, hogy van az ati hd4670 ami elvileg tesztelve is van hozzá és 200euro. gondolkozom rajta hogy megveszem, csak még nem válaszoltak az emailra, amit küldtem nekik.
Itt azért kérdeztem rá, hátha valaki tudna hamarabb, mivel szerintem ez legalább 2-3 hét mire magyarországra érkezik!
Köszi azért!
Üdv
-
SBMke
tag
Sziasztok!
Van nekem egy MXM 2.1 es csatolos hibas VGA -s Acer Aspire 5920g laptopom!
Szeretnék bele videokártyát venni! Aki tudna segíteni, hogy melyik a legjobb ár/érték arány hozzá, az kérem szoljon, ha valakitöl efektive tudja hogy honnan lehetne hamar és nem tul drágán hozzájutni, azt is megköszönném!
Ha nem tul nagy kérés, emailben jelezzétek ha tudtok segíteni az sbm@sbm.hu cimre! Azt gyakrabban nézem!
De ide is fogok nézni!Elöre is köszi mindenkinek!
üdv
SBM
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Dell Precision 3561, 15,6" FHD, I7-11850H CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, T600 4GB VGA, WIN 11, ( olvasd
- Dell Latitude 5520, 15,6" FHD Érintőkijelző, I5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd v
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged