- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muerte
addikt
Mindegy,a pont számít az meg nem rossz,bár úgy hivatalos ha a teszt alatt kikapcsolod a Physx-et a program menüjében mert bekapcsolva többet kap az miatt,de még úgy se rossz tényleg.Vinni fog az minden játékot.FHD lett a kijelző vagy 1366x768?
cloonee A 3DMark teszteket performance-ben kell futtatni 1280x1024-be.Ez ad hivatalos értékeket.
-
GeryFlash
veterán
elég lehangoló, sztem ezek a tesztek mindig nagyképűek
haveromnak 1,8Ghz-es cerka egy magos 768Mb rammal 64Mbos mx4-es vgaval megy a wow:wotlk, ami ugye lehetetlen elvileg... és nem hiszem, h a 4250-en nem menne a sims3 szal eléggé leszarták ezt a kártyát ezen az oldalon... személyes tapasztalatokra lennék kívácsi, de azért nagyon köszi
mondom amit linkeltem fórumot, az uccsó kommentelő szerint az ac2 is megy rajta... csak sürgős lenne, mert még visszalehet mondani...
-
cloonee
tag
Szia! Sajnos a billentyűzet kiosztása francia, én külső bill. használok. Az asztalon van ritkán csukom be, olyan mint egy új gépé, de inkább picit lágy mint szoros, szerintem strapabíró. Mint írtam neked ez nagyon jó anyagokból van csinálva, nyúzásra tervezték az egész gépet. Sok pénz a 300 ezer, lehet én sem adnék érte annyit, 200 környékén már vannak jó gamer gépek. Én az enyémet ajándékba kaptam, gondolkoztam eladjam , vagy ne, 200-ért vitték volna, de inkább megtartottam. Ha sokat fogod használni, és 3-4 évig nem akarod lecserélni akkor G szériás ASUSt vegyél, szerintem évek múlva is megállja a helyét. Üdv.
-
SBMke
tag
Hello,
Bocsi a zavarásért, még 2 db kérdésem lenne, vagyis csak 1 mert a másik az kérés
Szóval nem tudom mennyire tudnád megvalósítani, de egy képet ha csinálnál a billentyűzetről, azt megköszönném, mert magyar nyelvűt nem találtamMásik pedig hogy mennyire tünik "rossznak/kevésnek" a zsanérjai ?
Ezt azért kérdezem mert multkor 1 évet !! volt gariba a régi MSI -m mert leszakadt a monitor, a zsanéroknál elkezdett repedezni meg hasonlók, szóval mennyire tartják erösen a kijelzöt valamint mennyire "szorul" a dolog szerinted !?Üdv & Sorry,
Nemsokára már tényleg békén hagylak -
cloonee
tag
-
_core
aktív tag
Kinyitni talan kitudod a kijelzot de arra figyelj, hogy hatul tolja ki a meleget a gep a terdeid fele es nem oldalt igy szerintem nem eppen ideallis a fekve hasznalathoz (terheles alatt) de lehet, hogy tevedek (nem volt ilyen tipusu notebookom).A sulya miatt szerintem lehet fekve hasznalni mert a labaid is felvesznek belole valamit.Nekem 2.7 Kg-os a gepem (N53SN) de azt nem is erzem mikor agybol gepelek igy gondolom, hogy a +1Kg sem lehet olyan veszes
-
_core
aktív tag
Nagyon jo a Full HD kijelzo 15-os meretben, gyonyoru eles kepe van.A jatekok nagyon szepek kisebb felbontason is mivel sokkal kisebb pontokbol all a kijelzoje
mint az 1366x768-os modelleke: [link] (A kepek ugyan olyan tavolsagbol keszultek.)Az asztali ikonok merete miatt ne aggodj... ikonra ramesz es Ctrl+eger gorgo kombinacioval (vagy Ctrl es + - gomb) pillanatok alatt akkorara allitod amekkorara csak szeretned.(Kulonben alapbol nem tul kicsik szerintem) Netezesnel ha kicsinek talalnad a szoveget akkor ugyan ezzel a modszerrel tudod allitani a betumeretet.En mar nem vennek 15-os meretben 1366-os kijelzos modelt, mert nagyon pixel-es a kepuk Full HD utan
Ipon-ban olcsobb a masina: [link] de nem tudom reszletre, hogy jon ki az ara...
-
cloonee
tag
Szia! Kb négy kiló, de elviselhető a súlya, nem meleg, hátra fújja a levegőt. Kinyitni nem lehet 180fokra csak 170-re, de az bőven elég. Ezt a gépet meg kell fogni és beleszeretsz, fincsi anyagok, gumis az egész külsö, és a belső is, kényelmes a kartámasz, precízek a gombok. Olyan mint egy hangtalan asztali gép, csak nekem picit kicsi a kijelzője. A teljesítménye lenyűgöző, a ventillátor csak 80 fok fölött kapcsol magasabb fokazatra, kemény játékok, ultra beállításoknál, ill. csak a proci éri el néha a 90-et, a vidikártya 80 foknál nem megy fentébb. Azt tapasztaltam hogy a GTX 560-as lazán hozza a feladatát, minden játék hibátlanul megy, a proci 50% fölé soha nem megy, viszont kéri a ventillátor fordulatot, a 8 giga ram is kb 50%-os kihasználtsággal fut.Szumma: Kicsit tul van tolva az egész, nem tudom kihasználni a tudását, .Valószínüleg még évekig elég lesz a teljesítménye. Ha azt nézzük, már 300 ezer alatt is lehet kapni, és egy nagyon jó minőségü, megbízható gép, az ár-érték versenyt magasan veri a többivel szemben. Ennek szemüveg nélküli 3D-s kijelzője van-ami még elég ritka ebben az árkategóriában is-, ill. ez a gép játékra és grafikára lett tervezve, nem egy felturbózott kommersz gép, Tehát veszel egy mercedest, vagy egy tunningolt japán csodát?
-
SBMke
tag
Na közbe látom olvasgattam, nézegettem GT 555M el 1900 as felbontás esélytelen, szóval a drágábbik laptop már ki is esett
Marad az ACER - ASUS dilemma.
ASUS ellen szól a billentyűzete, valamint a subwoofer ami külön van, nekem annyira nem jön be ... ellene szól még 1 teszt szerint az iránybillentyűk minősége.
Majd írok még
de még csak a teszt első felén vagyok túl
-
SBMke
tag
Sziasztok,
találtam még valamit ami esetleg szóba jöhetne:
http://ipon.hu/webshop/product/_asus_n55sf_s1096v/187202
http://ipon.hu/webshop/product/_asus_n55sf_sx143v/187203A kettő között a különbség 4GB memória, valamint a felbontása a kijelzőben.
Az lenne a kérdésem hogy ezek közül ki mit választana és miért ?
Bár a szívem még mindig ide húz:
http://www.laptop-notebook-netbook.hu/acer-laptop-termekek/acer-laptop/acer-aspire-5951g-2638g75mn-fekete-most-3-ev-garanciaval/1526/A hosszu beszerzési idő miatt viszont lehet ASUS lesz, bár tesztet még nem olvastam róla.
Vélemények érdekelnének ?!
-
Muerte
addikt
Hát az én saját véleményem,(bár biztos sokan megköveznek érte majd) de szemkímélőbbnek tartom 15,6"-on az 1366x768-at mint a FHD-t,de ez egyénfüggő is.
Játékoknál viszont később is meg most is le lehet venni a a natívtól 2 fokozattal is lejjebb számottevő képromlás nélkül.Pl.Ha én leveszem a sajátomat 1920x1200-ról 1680x1050-re nincs minőségben romlás de van +20 FPS kb.Ezt neked kell eldöntened mik azok a tényezők amik fontosabbak és amik eldönthetik h melyiket válaszd.Mégegyszer mondom számomra azért az Acer hűtése kérdéses. -
Muerte
addikt
Hát igen az acer szebb és elegánsabb,viszont az asus sokkal komolyabb teljesítményben de igen kicsit otrombább is,vszínű pont azért h hatékonyabb legyen a hűtése jóval vastagabb.Ja és az asus fullhd.Még mindig azt mondom utána kéne olvasni mind a kettőnek tesztekben.Egyébként nekem gyanúsan vékony az acer ami számomra megkérdőjelezi azt hogy hatékony a hűtése.
-
Muerte
addikt
Ha az acer-re gondolsz,az a vga teljesen jó (sőt) az 1366x768-hoz. Bírni fogja a játékokat.De amit csak találsz tesztet olvass el róla és az elsődleges szempont a hűtés.
Ha az is jó,akkor jó választás szerintem.
Bár ha jó lenne 17"-os akkor az asust venném a gtx560-al,de ez a Te döntésed. -
Muerte
addikt
Hát nem tudom a GX660 pl.nekem bejön első ránézésre, látszik hogy ott hűtés is van de sose volt msi-m úgyhogy nem tudok mit mondani róla.
Én Angliából vettem tavaly az enyémet hivatalos dell kereskedőtől ebay-ről.
Annyit tudok h az acerek melegednek nagyon,de ezt gondolom Te is tapasztaltad.
Ha játékra kell laptop az első és legfontosabb szempont szerintem hogy jó-e a hűtése? vagy csak dísznek van benne a venti,mert az a legbosszantóbb mikor 20 perc után szépen bemelegszik ,visszaveszi az órajeleket és kezdődik a "dia film vetítés" -
Muerte
addikt
Nekem is volt 9600mGt-vel acer-em
Hát szétnéztem egy kicsit...Az itthoni helyzet az hogy abban az árban és 15,6"-ba amit írtál csak msi-be találtam erősebb vga-val szerelteket.
Gondolom új géphez ragaszkodsz,mert használtba már azért lennének sokkal komolyabbak is 350-ért. -
-
Milyen felszereltségű pontosan az a noti?
8600M GT volt benne eredetileg?Itt az aprók közt már nézted az MXM-es VGA-kat?
hardverapro.hu/aprok/hardver/notebook/tartozekok_alkatreszek/listaz.php
és
hardverapro.hu/aprok/hardver/videokartyak/egyeb_videokartyak/listaz.phpMég az is lehet, a hibás VGA is megjavítható.
-
nincsmit
200€-s ár mellett azért elgondolkoznék énis, mert kb ez a harmada egy HD 4650-nel szerelt új noti árának. Ha a mostani alkatrészeit (RAM, CPU, memória, winyó) el tudod adni, akkor érdemesebb újat venni.
#4852: én HD 4650/5650 illetve Geforce 240/330 (=48 shader) alá nem adnám, ha játékról van szó. Amiket linkeltél, induló kategóriás grafikák, amik a régi játékokat elviszik ugyan, de pl egy Starcraft 2 már nem megy rajtuk. (a quadro FX570m-en, ami gyakorlatilag azonos a geforce 320m-mel 30%-os tuning mellett is akadozik közepes grafikán)
-
Nem akarlak kiábrándítani, de nem sok esély van értelmes áron hozzájutni egy passzoló MXM modulhoz
ITT nézz körül mindenesetre. Sajnos az MXM sem szabvány "eléggé", előfordulhat, hogy a drágán beszerzett modul adott noti hűtéséhez/elrendezéséhez nem passzol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AliExpress tapasztalatok
- Hardcore café
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Milyen autót vegyek?
- Skoda topik (Favorit és visszafelé)
- További aktív témák...
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Gombászkönyvek egyben
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest