Aktív témák
-
loxy
csendes tag
Kösz az Infót! Ha tudsz valami pontosat, légyszíves oszd meg velünk is!
Amúgy tudtok valami jó módszert, hogy hogy kell belenyúlni egy matricás notebook - ba úgy hogy ne lehessen észre venni? (Pénzem nincs sok rá, de kell a memória a fejlesztéshez(eclipse)) Ha nem akarjátok publikusan jöhet privát is!
Köszi
loxy -
loxy
csendes tag
Hát elég fáradtan számoltam! Nagy szégyen tudom, de hát ez van, tévedni emberi dolog.
Még konkrétan nincs kinézve noti, még csak keresgélek, nézegetem, de az anyagiak fognak dönteni.
Egyébként a 60000 HUF - ot, amit a Sulinet visszaad, azt mikor adja vissza?(mert ugye most az adóbevallást kitolták)
loxy -
loxy
csendes tag
Sziasztok!
Végig nyálaztam a fórumot, de nem leltem rá a következőkre.
1.) Ha sulinetben veszek egy notebookot, akkor azt meg lehet bontani? Azaz ha veszek egy 256Mb RAM - os gépet, akkor veszek hozzá 512Mb RAM - ot és beleteszem(beletetetem) s a garancia meg a sulinetes feltétel nem vész el?(Ez azért elég fontos szerintem, mert ahogy néztem 10000 Huf - ért már lehet venni + 512MB Notebook RAM - ot 169900 + 10000 = 189900 - ért van 768MB RAM - mal notebook - od).
2.)Érdemes minnél előbb belevágni a dologba vagy inkább várni? Mi várható az árak terén a piacon?(Lehet, hogy a termék szűkítés inkább leviszi az árakat, mert a bevételre csak szükségük van)
Előre is kösz az építő jellegű válaszokat!
Off : Egyetértek az előzőekkel, hogy ha már nem tudunk valamit, nem értünk hozzá, akkor ne akarjunk érteni hozzá. Ne terjesszünk téves eszméket!
Linux - ot le lehet szedni anélkül, hogy vinyót cipelnél. Ajánlom a fdisk /mbr parancs használatát, ha az XP elrontja az MBR - t(Win98 vagy ME - s boot floppy vagy cd kell hozzá és parancssorban bootolni).
Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest