- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shifty01
aktív tag
válasz
szabonagyur #9414 üzenetére
Mielott ssdt vennek veszek 1 optibayt es belerakom a mostani ssdt es meglatjuk mi tortenik.
Esetleg a mostani hddm-nek a bajara tudtok valamit? A 750 gb usbrol mukodore gondolok. Gyakori hogy szinte hasznalhatatlanul lassu sot 1 filmet nem lehet megnezni rajta mert lefagy a vlc es ahol megakadt addig a pontig ismetel 1 bizonyos reszt gondolom ami bevolt toltve ramba(20-30s kb)
Vegyek uj kabelt? Formazzam le?
Vagy talan driver baja van?
Elvileg usb3 a csatlakozo es a laptop bemenete is. Megsem megy valami gyorsan...(kb mint 1 pendrive abbol isa lassu)Szerk: Mobilrol vagyok
2. Ssd pedig nekem azert lenne jo mert a mostani 120 kicsi es melleraknek 1 250eset. Video felvetelre convertalasra stb miatt nem lenne hatrany. A mostanin nem tudok csak kissebb anyaggal dolgozni kb 40 gb- vel.
A felvetelkor. Alig veszitek frame-t amikor ssdre mentem. Ssd elott hddn kb 50-60%os csokk volt fpsben. Most 50-60 al megy fraps nelkul pedig 70-90 korul.
Hdd lassu az en igenyeimnek ezert minimum sshd de ssd lenne legjobb. Ezt csak magyarazatkepp irtam
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Villanyszerelés
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- CES 2025: Naya, az igazán egyedi billentyűzet
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 735 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Eladó iPhone 13 Pro Max 128GB független alaplap tesztelt
- Szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest