Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- 1 VII Japán
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Fotók, videók mobillal
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bersekh
üzenetére
2GB ramot kezel a chipkészlet.
Legalábbis a VIA adatlapja szerint. Lehet, h többet is, de 2GB-ot biztosan.
Szerintem a meglevő mellé még egy 1gigást tegyél, (ha van rá keret), másfél giga ram azért már elég sokmindenre elég. Dual channel nincs a vezérlőben, úgyhogy felesleges két pontegyforma memóriát beszerezni.
Esetleg tegyél rá egy TinyXP oprendszert, az kevesebb erőforrást használ, ilyen régebbi gépekhez ideális. Esetleg TinyWin7-el is megpróbálkozhatsz, de az XP szerintem jobb erre.
A300- 21C:
Intel 965GM chipset, Socket P-s processzorok.
Ezek azok:
http://hu.wikipedia.org/wiki/Socket_P
De a chipkészlet csak 800MHz-es FSB-t támogat, tehát csak max. ekkora FSB-s processzorokat keress hozzá. Akár 8GB ramot is elvisz.
VGA MXM II-es, de ha jól tudom, hiába cseréljük ki, csak a tokozása szabványos, a Toshiba saját VGA-t használ, ami nem kompatibilis a normál MXM-es kártyákkal, tehát lényegében nem cserélhető.
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hobby elektronika
- World of Tanks - MMO
- Szigorúan titkos dokumentumokkal a kezében távozott az Intel egyik mérnöke
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bittorrent topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Microsoft Office és Office 365 topic
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3867, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 1TB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3939, 100% Akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3870, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Pyttawrx