- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Második bétánál jár a One UI 8
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bersekh #8856 üzenetére
2GB ramot kezel a chipkészlet.
Legalábbis a VIA adatlapja szerint. Lehet, h többet is, de 2GB-ot biztosan.Szerintem a meglevő mellé még egy 1gigást tegyél, (ha van rá keret), másfél giga ram azért már elég sokmindenre elég. Dual channel nincs a vezérlőben, úgyhogy felesleges két pontegyforma memóriát beszerezni.
Esetleg tegyél rá egy TinyXP oprendszert, az kevesebb erőforrást használ, ilyen régebbi gépekhez ideális. Esetleg TinyWin7-el is megpróbálkozhatsz, de az XP szerintem jobb erre.
A300- 21C:
Intel 965GM chipset, Socket P-s processzorok.
Ezek azok:
http://hu.wikipedia.org/wiki/Socket_P
De a chipkészlet csak 800MHz-es FSB-t támogat, tehát csak max. ekkora FSB-s processzorokat keress hozzá. Akár 8GB ramot is elvisz.
VGA MXM II-es, de ha jól tudom, hiába cseréljük ki, csak a tokozása szabványos, a Toshiba saját VGA-t használ, ami nem kompatibilis a normál MXM-es kártyákkal, tehát lényegében nem cserélhető.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- 100.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged