- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Netfone
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezeket a processzorokat fogadja:
http://hu.wikipedia.org/wiki/Socket_PA legmagasabb órajelű a már linkelt T9900, de őszintén szólva én nem nyúlnék ahhoz a konfighoz, eléggé fullos kialakítása van már most is.
Ha 2×2GB ram van benne, akkor pl. nem árt ha tudod, h DDR2-es 4GB-os modulok egyáltalán nincsenek olyan ársávban, h megérje a 2×2GB-ot 2×4GB-ra cserélni. Nem véletlen, h DDR2-ből 4GB az a mennyiség, amit tenni szoktak ezekbe a gépekbe.A processzort esetleg "P" betűvel kezdődőre lenne érdemes kicserélni, a "P" betűseknek kábé 1/3-al kevesebb a hőtermelésük, ami igen jótékonyan hat a gép hűtésére (kevesebbet kell dolgoznia), de teljesítményük megegyezik a T szériás processzorokkal.
Ettől függetlenül a benne levő T9400 már nyugodtan nevezhető a Core 2 Duo mobil szekcióján belül az egyik csúcsprocesszornak; még ha találsz is hozzá T9900-at, max arra jó, h elkölts rá pártízezret, de ha ennyi pénzt szánnál rá, akkor már bőven megérné pár generációval frissebb konfig beszerzése is, mint ennek a tuningolgatása. Ez a gép így már pont tökéletes.Az egyetlen amit cserélnék én abban a gépben, az a merevlemez.
Ami a mostani teljesítményt visszafogja, az az 5400RPM-es merevlemez. leginkább egy SSD kellene bele, de ha az túl drága, akkor egy 7200RPM-es merevlemez is megteszi (lehetőleg egytányéros).Videokártya MXM II-es, itt tudsz hozzá másikat keresni.
De én se vennék ebbe pártízezerért másikat, mivel szerintem akármilyet veszel bele, MXM II-esek közül már csak olyanok vannak, amik gyakorlatilag elavultnak tekinthetők.
Én is eGPU-t használok/használtam, inkább abba az irányba gondolkodj, ha notebookal akarsz játszani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Elfelejtettem a film címét
- Vezetékes FEJhallgatók
- eBay
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged