Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Thunderzolee

veterán

válasz vomir1 #8485 üzenetére

Ezeket a processzorokat fogadja:
    http://hu.wikipedia.org/wiki/Socket_P

A legmagasabb órajelű a már linkelt T9900, de őszintén szólva én nem nyúlnék ahhoz a konfighoz, eléggé fullos kialakítása van már most is.
    Ha 2×2GB ram van benne, akkor pl. nem árt ha tudod, h DDR2-es 4GB-os modulok egyáltalán nincsenek olyan ársávban, h megérje a 2×2GB-ot 2×4GB-ra cserélni. Nem véletlen, h DDR2-ből 4GB az a mennyiség, amit tenni szoktak ezekbe a gépekbe.

A processzort esetleg "P" betűvel kezdődőre lenne érdemes kicserélni, a "P" betűseknek kábé 1/3-al kevesebb a hőtermelésük, ami igen jótékonyan hat a gép hűtésére (kevesebbet kell dolgoznia), de teljesítményük megegyezik a T szériás processzorokkal.
    Ettől függetlenül a benne levő T9400 már nyugodtan nevezhető a Core 2 Duo mobil szekcióján belül az egyik csúcsprocesszornak; még ha találsz is hozzá T9900-at, max arra jó, h elkölts rá pártízezret, de ha ennyi pénzt szánnál rá, akkor már bőven megérné pár generációval frissebb konfig beszerzése is, mint ennek a tuningolgatása. Ez a gép így már pont tökéletes.

Az egyetlen amit cserélnék én abban a gépben, az a merevlemez.
    Ami a mostani teljesítményt visszafogja, az az 5400RPM-es merevlemez. leginkább egy SSD kellene bele, de ha az túl drága, akkor egy 7200RPM-es merevlemez is megteszi (lehetőleg egytányéros).

Videokártya MXM II-es, itt tudsz hozzá másikat keresni.
    De én se vennék ebbe pártízezerért másikat, mivel szerintem akármilyet veszel bele, MXM II-esek közül már csak olyanok vannak, amik gyakorlatilag elavultnak tekinthetők.
    Én is eGPU-t használok/használtam, inkább abba az irányba gondolkodj, ha notebookal akarsz játszani.

Új hozzászólás Aktív témák