Hirdetés
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
dehecked
tag
RAM kérdése: szerintem ilyen régi konfignál nem sokat számít, hogy egy vagy két csatornás módban üzemelteted, de azt pláne nem tudom elképzelni, hogy lassabb lenne a két különálló modul még akkor sem, ha egycsatornásként kezeli őket a rendszer.
Az SSD-t még mindig nem azért érzed gyorsnak, mert annyival jobb a szekvenciális írásban/olvasásban, hanem mert sokkal alacsonyabb az elérési ideje (0,1ms körül a hdd 10-20 ms közti értékéhez képest).
Ez azért van, mert memória alapú tároló, és bár ezt biztosra nem mondom, de szerintem IDE esetén is hasonló gyorsulást éreznél a rendszereddel kapcsolatban. Azonban nem árt odafigyelni, mert WinXPnél még nem működik a TRIM ha jól rémlik, szóval jobban oda kell figyelned, ennek a két SSD fórumtopikban tudsz utánajárni, biztosan segít majd valaki, ha más nem, hát én nézek utána ott is
CPU-hoz nem szólok inkább hozzá, ebben majd más kisegít, ennyire nem vagyok szaki

Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Microsoft Excel topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gumi és felni topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen monitort vegyek?
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4182, 94% Akkumulátor
- MacBook Pro 14 2024 M4 Pro, 24 GB RAM, 1 TB SSD Space Black 27% Áfás
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Pyttawrx