- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Chrystall #8008 üzenetére
Na, ez egy jó jel.
Találkoztunk már a topicban olyan HP termékkel, ami csak azokat a processzorokat kezelte, ami a kézikönyvében is szerepelt (BIOS szinten nem volt benne a CPU-mikrokódja), pedig a chipset vitte volna a többit is.
Remélhetőleg a felsorolt egyetlen P szériás processzor támogatása nem merül ki abban az egy típusban, hanem az összes P szériást megeszi a géped.Azért nem mondtam eddig, mert bíztam benne, h menni fog benne anélkül, h bonyolítsam a helyzetet. Ilyenkor amúgy is csak azt lehet meglépni, h olyan embertől veszed meg, akinél belepróbálhatod, és ha netán nem kezeli, akkor nem kell megvenned.
Ha netán mégsem fog menni benne, szívesen átveszem a processzort tőled, hiszen én adtam a rossz tanácsot, h ne legyen sértődés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Jövedelem
- Autós töltők 2025: tényleg megvan a 200 W?
- Mini-ITX
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- További aktív témák...
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 13 Mini 128GB /Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 99% akku
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3673, 97% Akksi
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest