Új hozzászólás Aktív témák
-
Amik a kezeim közt megfordultak Optiplexek, azokban cseréltem már ramot, merevlemezt, processzort, esetleg VGA-t. Ezek Pentium 4, Pentium D alapú, régebbi Optiplexek voltak egyedi, kereskedelmi forgalomba nem került alaplapokkal.
Ezért mondtam, h nem tapasztaltam.
Egy kintről behozott gépekkel foglalkozó sztech üzletbe szoktam besegíteni, ahol ilyen régebbi gépekből néha hegyek állnak, ezekből szoktunk használható gépeket faragni, de ezeken kívül a többi brand gépeit nem ismerem a Dellnek.
A memória az amúgy is más tészta, mint egy winchester, ott előfordulhat inkompatibilitás bármilyen gépnél; a processzornál meg ugye vagy tartalmazza a BIOS a CPU mikrokódot, vagy nem.
De a merevlemeznél nincs ilyesmi, csak a SATA csati a lényeg, meg, h a merevlemez vastagsága megfelelő legyen, vagyis ne legyen vastagabb a kinézett merevlemez, mint ami a gépben van.Mindenesetre a laptopok nem ebbe a kategóriába tartoznak.
Főleg nem a merevlemez csere.
Nyugodtan átcserélheted, a Dell Inspiron notebook sorozat az nem olyan brand gépnek tekinthető, mint az asztali katalógus gépek.
A merevlemez cseréhez még kis fiókot is kialakítottak a gépen:
http://www.youtube.com/watch?v=T5vBdOW7jCQ
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple Watch
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
- HP G5 USB-C dokkoló 120W töltővel / vagy töltő nélkül, üzletből ( használt, újszerű 6 hó gari )
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON SZÁMLA, GARANCIA
- ÁRCSÖKKENTÉS AlzaPower M7503CA Fast Charge 100W
- Thinkpad 12 V - 9 V DCDC autós töltő
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 /16GB/256GB - Éjfekete - (2025) - mw1l3mg/a - MAGYAR - 3 év garancia
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest