- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Mobil flották
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Z Fold7 vs. Honor Magic V5 - melyik a jobb?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Firstline14
csendes tag
Üdvözletem! Van egy Hp Pavilion DV6000 typusú laptopom. régi gép, viszont ahoz képest egész tűrhető paraméterekkel rendelkezik...na most, én ezt a gépet játékra szeretném használni. 2gigabyte ram van benne, egy 256os integrált videókártya, ami a leggyengébb a gépben, és persze a proci, ami Intel Celeron M CPU 420@ 1.60 GHZ. Tudom, hogy nem fognak futni a mostani játékok, de azt el szeretném érni, hogy ami megy, az ne akadjon a proci sebessége miatt. lehetséges, hogy ezt a processzort, egy 2magos 2ghz-s processzorra cseréljem, és esetleg a ramot bővítsem? ugyanis láttam külön alkatrészként egy ilyet, egy internetes áruházban, de nem tudom, hogy be lehet-e egyáltalán rakni. tudnának nekem ebben segítséget nyújtani? üdvözlettel: Balázs
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Windows 11
- Gamescom 2025 - Az összes bejelentés egy helyen
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Battlefield 6
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest