- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Yettel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, van egy majdnem 4 éves msi gx600-as laptopom, amiben egy intel wireless 3945abg wifi kártya van.
Ezt szeretném lecserélni egy n wifi kompatibilissel.
Garancia már úgysincs rajta, szétszedni is szétszedtem már újrapasztázás végett, szóval elméleti akadálya nincs.
Azért szeretném a belsőt lecserélni a külső stick helyett, mert nem szeretném, hogy "kilógjon" belőle a vevő.Körbenéztem ebay-en, és az lenne a kérdésem, hogy ez vajon megfelelne-e nekem?
A leírás alapján jó, még az én modellemet is megemlítik, mint cserére alkalmas.Viszont ennek 3 antenna csatlakozója van, az enyémnek pedig ha jól emlékszem csak kettő.
Itt egy két a legutolsó szétszedéséről.A kérdés tehát az, hogy be lehet-e szerelni a gépembe, működne rendesen és hogy menne-e utána teljes sebességgel (tehát gyorsabban, mint a jelenlegi g kapcsolat, a router az már n kompatibilis, egy 1043nd modell) a net?
Szerk:
Közben megtaláltam a "harmadik" antenna csatlakozót ebayen.Ezt vajon milyen nehéz beépíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- AM4 procik! Kèszleten több db! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő