Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- 1 VII Japán
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
Új hozzászólás Aktív témák
-
janami
csendes tag
Hellóka
Van egy Albacomp Activa - Standard Mobil 550G laptopom
-Intel Celeron M 1,5 Ghz procival, azt hiszem 478 -as foglalatú
-512 Mb ddr2 533 Mhz memóval.A célom az, hogy win7 oprendszerrel tökéletesen működő irodai gép legyen belőle ( nem célom a játék, csak a gyors működés )
A kérdésem, milyen procival lehetne ezt bővíteni, illetve mennyi memót tudna kezelni, esetleg 2 Gigát?
( lehet hogy ezt megtudom oldani 2 db 1 Ghz-el, ha tudja kezelni akkor nekem az tökéletes, de azért kíváncsi vagyok hozzáértők véleményére ), illetve az interneten semmilyen gyári oldalt nem találtam ezzel kapcsolatban.A környékemen nincs számítógépes szakszervíz, kb olyan 80 km-re van a legközelebb, és keresetem sincs most egy újat venni, ezért érdeklődöm itt.
Válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Mobile Workstation - i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- Samsung UE75DU7172U 189 cm / 75 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pyttawrx