- Yettel topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- One mobilszolgáltatások
- Magyarított Android alkalmazások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Második bétánál jár a One UI 8
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
janami
csendes tag
Hellóka
Van egy Albacomp Activa - Standard Mobil 550G laptopom
-Intel Celeron M 1,5 Ghz procival, azt hiszem 478 -as foglalatú
-512 Mb ddr2 533 Mhz memóval.A célom az, hogy win7 oprendszerrel tökéletesen működő irodai gép legyen belőle ( nem célom a játék, csak a gyors működés )
A kérdésem, milyen procival lehetne ezt bővíteni, illetve mennyi memót tudna kezelni, esetleg 2 Gigát?
( lehet hogy ezt megtudom oldani 2 db 1 Ghz-el, ha tudja kezelni akkor nekem az tökéletes, de azért kíváncsi vagyok hozzáértők véleményére ), illetve az interneten semmilyen gyári oldalt nem találtam ezzel kapcsolatban.A környékemen nincs számítógépes szakszervíz, kb olyan 80 km-re van a legközelebb, és keresetem sincs most egy újat venni, ezért érdeklődöm itt.
Válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux haladóknak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Robogó, kismotor
- BestBuy ruhás topik
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- További aktív témák...
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
- HP Alkatrészek eladók!
- ÚJ Lenovo ThinkPad világítós MAGYAR billentyűzet X280 A285 X390 X395 L13 Yoga S2 5th S2 Yoga 5th X13
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged