- Android szakmai topik
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- iPhone topik
- Újjáéled a Motorola Moto G100
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
janami
csendes tag
Hellóka
Van egy Albacomp Activa - Standard Mobil 550G laptopom
-Intel Celeron M 1,5 Ghz procival, azt hiszem 478 -as foglalatú
-512 Mb ddr2 533 Mhz memóval.A célom az, hogy win7 oprendszerrel tökéletesen működő irodai gép legyen belőle ( nem célom a játék, csak a gyors működés )
A kérdésem, milyen procival lehetne ezt bővíteni, illetve mennyi memót tudna kezelni, esetleg 2 Gigát?
( lehet hogy ezt megtudom oldani 2 db 1 Ghz-el, ha tudja kezelni akkor nekem az tökéletes, de azért kíváncsi vagyok hozzáértők véleményére ), illetve az interneten semmilyen gyári oldalt nem találtam ezzel kapcsolatban.A környékemen nincs számítógépes szakszervíz, kb olyan 80 km-re van a legközelebb, és keresetem sincs most egy újat venni, ezért érdeklődöm itt.
Válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Quectel EM05-G FRU szám: 5W10V25829 DELL WWAN DW5825e-eSIM WWAN modemek
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- HP 230W Center Pin tápegységek
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON SZÁMLA, GARANCIA
- DELL WD19S 130W új, bontatlan dokkolók eladók
- Dell Precision 5820 XL PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB HDD RX 580 GTS 8GB Win 11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest