- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- iPhone topik
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
kem
addikt
válasz
proof88 #2615 üzenetére
Sima Zalman paszta tökéletes. Azt kapsz ha veszel mondjuk egy north bridge hűtőt. Gyártó függő, de én fél-1 évnél tovább nem hagynék rajta gyári pasztát... Ha kitakarítod és normális hőmérsékleteket produkál akkor még ráér.
Igen általában ott van a legtöbb por ahol kifele megy a levegő a házból és a bordák lamellái közt, amik ugye a hőt próbálnák leadni. Én is meg szoktam mutatni amikor hoznak egy halott laptopot, hogy tessék ez az 1*5*50mm-es "vattapamacs" ami macskaszőr, haj, pokróc, meg egyéb finomságok keveréke, ez ölte meg az alaplapodat. Pasztázással azon is segíthetsz, hogy jobban leadja a hőt->kevésbé melegszik föl a mag->nem hajtja mindig magas fordulatszámon a processzorhűtő ventilátort a gép.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fül nélküli új/N173QHM NZ1 120Hz-240Hz/5.6"QHD IPS 40 pin/ LQ170N1JW42-1920x1200 16:10
- Lenovo Thinkpad Universal és Hybrid USB-C dokkoló, töltővel + USB-C kábellel!
- Újszerű dupla külső/hordozható 14" FHD IPS monitor Laptopra
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- HP 19.5V 3.34 A 65W center-pin, 7.4mm x 5mm
- Eladó Apple iPhone Xs Max 256GB / 12 hó jótállással
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest