- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Extra erő egy gombnyomásra - Engwe EP-2 Boost
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
Nagyon köszi a helpet! Most megcsináltam, és sokkal jobb!
Eredetileg alapjáraton 70 fok körül voltak a magok, Orthos-szal elkezdtem terhelni, mikor 90 fölé emelkedtek, nem vártam meg, leállítottam, kikapcs, akksi ki, és nekiláttam, olyan vonzónak tűnt az alulról eltávolítható burkolat, gondoltam ez még menni fog. 7 csavar és kis kipattintósdi, kifújtam a dolgokat, meg ilyen kefével belátogattam a lamellák közé, ami ugye hátul van a kivezetésnél, igen megint ott voltak megrekedve dolgok... a ventit is kiszedtem, megtisztogattam, aztán minden vissza és most megnéztem, 3/4 óráig ment az Orthos (Prime), de nem mentek a magok 60 fok fölé.
Egy darabig jó lesz, és ráadásul csak pár perces meló... viszont ha egyszer majd újra kell pasztázni a procit, akkor az megint új dolog lesz számomra (hangsúlyozom, desktopnál van tapasztalatom bőven), ahogy láttam, ott is csavarozgatni kell majd lefelé a hűtőt és alatta van a proci... érdekes dolgok ezek a "kis helyre berakunk mindent" dolgok...
Még1x köszi!szerk.: gondoltam arra, hogy esetleg valami vékony kis porszűrőt lehetne barkácsolni a szívó venti alá, a rácsos részre... bár ezt ki kéne tesztelni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Subaru topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Konteó topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- Dell D3100 USB 3.0 Ultra HD Triple Video Dokkoló Állomás
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Baseus laptop állvány 11-17" állítható ezüst (LUJS000012)
- StarTech USB C Dock - 4K 60Hz Quad Monitor - DK31C4DPPDUE
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- DELL T40 EMC Szerver
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest