Hirdetés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Netfone
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsela
tag
Sziasztok!
Van egy FSC Pa1510-esem Mobile Sempron 3200+-al, 1 GB RAM-mal, 80GB-os vinyóval. Szeretném egy kicsit fejleszteni, ki is néztem egy Turion TL-56-os /2*1,8GHz/ procit, meg vennék bele RAM-ot is. A probléma ott kezdődik, hogy régen még volt egy adatlap az FSC honlapján, amin azt írták, hogy max 2GB 667MHz-es memóriát kezel csak a pa1510, többet és gyorsabbat nem. Én ezt nem igazán hiszem el, már csak azért sem, mert láttam már 3GB RAM-mal is ugyanilyen gépet
. Én is csapatnék bele 3-4GB-ot ha lehetne. A másik meg az, hogy a vinyóra is azt írták, hogy max 160GB mehet bele. Amiket láttam azok között is volt olyan, ami 320 GB-ossal volt szerelve, ez is érdekes 
Ilyenkor mi van?? Én értettem volna félre és az adatlapon csak az szerepelt, hogy milyeneket hoztak forgalomba és nem az, hogy miket bír el?? Vagy csak hülye a gyártó??

Ja igen, és szerintetek lehet valamit kezdeni a hűtésével?? Ha ezeket mind belepakolom biztos jobban fog melegedni és már most is elég zajos a kicsike. Mi lehet egy olcsó és hatékony megoldás??
Válaszokat előre is köszönöm mindenkinek

Új hozzászólás Aktív témák
- Deltaco laptophűtő 5x140mm 17.3-as méretig,alig használt,garis.
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- AVACOM QuickTIP 150 W Univerzális laptop adapter + 8 konnektor
- Dell WD19S USB-C Dokkoló állomás K20A001,180W Adapterrel,számla,garancia!10+ db
- 5db HP Thunderbolt Dock 120 W G2 dokkoló - töltő nélkül
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
. Én is csapatnék bele 3-4GB-ot ha lehetne. A másik meg az, hogy a vinyóra is azt írták, hogy max 160GB mehet bele. Amiket láttam azok között is volt olyan, ami 320 GB-ossal volt szerelve, ez is érdekes 
Pyttawrx