- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iGO Primo
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi 9 - sok bába közt elvész a gyerek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen GPS-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsela
tag
Sziasztok!
Van egy FSC Pa1510-esem Mobile Sempron 3200+-al, 1 GB RAM-mal, 80GB-os vinyóval. Szeretném egy kicsit fejleszteni, ki is néztem egy Turion TL-56-os /2*1,8GHz/ procit, meg vennék bele RAM-ot is. A probléma ott kezdődik, hogy régen még volt egy adatlap az FSC honlapján, amin azt írták, hogy max 2GB 667MHz-es memóriát kezel csak a pa1510, többet és gyorsabbat nem. Én ezt nem igazán hiszem el, már csak azért sem, mert láttam már 3GB RAM-mal is ugyanilyen gépet
. Én is csapatnék bele 3-4GB-ot ha lehetne. A másik meg az, hogy a vinyóra is azt írták, hogy max 160GB mehet bele. Amiket láttam azok között is volt olyan, ami 320 GB-ossal volt szerelve, ez is érdekes
Ilyenkor mi van?? Én értettem volna félre és az adatlapon csak az szerepelt, hogy milyeneket hoztak forgalomba és nem az, hogy miket bír el?? Vagy csak hülye a gyártó??
Ja igen, és szerintetek lehet valamit kezdeni a hűtésével?? Ha ezeket mind belepakolom biztos jobban fog melegedni és már most is elég zajos a kicsike. Mi lehet egy olcsó és hatékony megoldás??
Válaszokat előre is köszönöm mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- BestBuy ruhás topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Spórolós topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Tőzsde és gazdaság
- Akciókamerák
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest