Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Új fülhallgatót is hoz a Motorola Európába
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsela
tag
Sziasztok!
Van egy FSC Pa1510-esem Mobile Sempron 3200+-al, 1 GB RAM-mal, 80GB-os vinyóval. Szeretném egy kicsit fejleszteni, ki is néztem egy Turion TL-56-os /2*1,8GHz/ procit, meg vennék bele RAM-ot is. A probléma ott kezdődik, hogy régen még volt egy adatlap az FSC honlapján, amin azt írták, hogy max 2GB 667MHz-es memóriát kezel csak a pa1510, többet és gyorsabbat nem. Én ezt nem igazán hiszem el, már csak azért sem, mert láttam már 3GB RAM-mal is ugyanilyen gépet
. Én is csapatnék bele 3-4GB-ot ha lehetne. A másik meg az, hogy a vinyóra is azt írták, hogy max 160GB mehet bele. Amiket láttam azok között is volt olyan, ami 320 GB-ossal volt szerelve, ez is érdekes 
Ilyenkor mi van?? Én értettem volna félre és az adatlapon csak az szerepelt, hogy milyeneket hoztak forgalomba és nem az, hogy miket bír el?? Vagy csak hülye a gyártó??

Ja igen, és szerintetek lehet valamit kezdeni a hűtésével?? Ha ezeket mind belepakolom biztos jobban fog melegedni és már most is elég zajos a kicsike. Mi lehet egy olcsó és hatékony megoldás??
Válaszokat előre is köszönöm mindenkinek

Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Milyen routert?
- Arc Raiders
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Filmvilág
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mesterséges intelligencia topik
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004,100 % Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
. Én is csapatnék bele 3-4GB-ot ha lehetne. A másik meg az, hogy a vinyóra is azt írták, hogy max 160GB mehet bele. Amiket láttam azok között is volt olyan, ami 320 GB-ossal volt szerelve, ez is érdekes 
Pyttawrx