- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz0tyi
tag
sziasztok! kérlek nézzétek el, hogy nem olvastam vissza kellőképpen.
elmesélem az előzményt. van nekem egy asus a9rp z94 rp-m. az történt, hogy elküldtem garoztatni, mert volt vele pár apróság. olyan dolgokra hivatkoztam, amik apróságok voltak, de gondoltam megjegyzem őket azért. az egyetlen igazán komoly hiba az volt, hogy csapágyas a processzorhűtő, a garancia 2 éve alatt szinte megállás nélkül dolgozott.
ezután az történt, hogy az lcd. és a winchester kivételével mindent kicseréltek a gépben.
na igen, de a processzorhűtő kivételével ám!!! rinyázni ugye nem illő egy ilyen után, tekintve, hogy felújították a gépem.
szóval honnan lehet ilyesmit beszerezni? amiről szó van, az egy a hűtőbordák előtti külön kiszedhető, kb. egy gagyibb asztali chipsethűtő színvonalát alulról súroló valami. asus saját termékről szó nincs, a márkajelzése a selyem, és a pandák hazájára utaló megjegyezhetetlen szó. szóval létezhet olyan forrás, ami nem a gyártó, és forintot elfogadnak fizetésre? ja, és új cuccot árulnak. egy toshiba l40-et szedtem szét utóljára, és abban tuti ilyesmi volt, ebből arra gondoltam, hogy létezhet valami ilyesmi utángyártott. tekintve, hogy egyébként egy komolyabb fém chipsethűtő 2500 forint lehet, ennél azért nem akartam olyan sokkal többet kiadni.
most jön a vadabb rész. mennyire elmebeteg ötlet, hogy minipci nem lévén a gépben, egy usb wlan adapter nyákját kiberhelve belül összeforrasszam az egyik ubs-vel, és így pótoljam a beépített wlant? ugyanez bluetoothtal?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó gyári Lenovo laptop töltők és töltőfej átalakítók
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- ÚJ Lenovo ThinkPad világítós MAGYAR billentyűzet X280 A285 X390 X395 L13 Yoga S2 5th S2 Yoga 5th X13
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged