Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz0tyi
tag
sziasztok! kérlek nézzétek el, hogy nem olvastam vissza kellőképpen.
elmesélem az előzményt. van nekem egy asus a9rp z94 rp-m. az történt, hogy elküldtem garoztatni, mert volt vele pár apróság. olyan dolgokra hivatkoztam, amik apróságok voltak, de gondoltam megjegyzem őket azért. az egyetlen igazán komoly hiba az volt, hogy csapágyas a processzorhűtő, a garancia 2 éve alatt szinte megállás nélkül dolgozott.
ezután az történt, hogy az lcd. és a winchester kivételével mindent kicseréltek a gépben.
na igen, de a processzorhűtő kivételével ám!!! rinyázni ugye nem illő egy ilyen után, tekintve, hogy felújították a gépem.
szóval honnan lehet ilyesmit beszerezni? amiről szó van, az egy a hűtőbordák előtti külön kiszedhető, kb. egy gagyibb asztali chipsethűtő színvonalát alulról súroló valami. asus saját termékről szó nincs, a márkajelzése a selyem, és a pandák hazájára utaló megjegyezhetetlen szó. szóval létezhet olyan forrás, ami nem a gyártó, és forintot elfogadnak fizetésre? ja, és új cuccot árulnak. egy toshiba l40-et szedtem szét utóljára, és abban tuti ilyesmi volt, ebből arra gondoltam, hogy létezhet valami ilyesmi utángyártott. tekintve, hogy egyébként egy komolyabb fém chipsethűtő 2500 forint lehet, ennél azért nem akartam olyan sokkal többet kiadni.
most jön a vadabb rész. mennyire elmebeteg ötlet, hogy minipci nem lévén a gépben, egy usb wlan adapter nyákját kiberhelve belül összeforrasszam az egyik ubs-vel, és így pótoljam a beépített wlant? ugyanez bluetoothtal?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M27UA 27 160Hz IPS UHD 4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910, 100% Akksi
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 100% Akkumulátor
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Pyttawrx