- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Akciófigyelő: Féláron nyit az Ulefone új mindenese
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hatalmas kamerasziget emelkedik ki a Z Fold7 vékony házából
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agostino
addikt
Üdv.
Remélem beleférek a topicba. Van nekem egy Compaq Evo n1020v notebookom. Második tulaj vagyok, selejtezett darab, de flottul megy, nem is ez a gond. A bibi az, hogy egyszer közel tették egy asztali lámpához, ezért a monitor tetején megolvadt a műanyag fedlap. Ez ugye két részből áll, a külső és a belső műanyag keretből. Na, ezeket kellene cserélni, mert iszonyatosan zavaró esztétikai hiba. Nekem ez megér akár 10-20k-t is, amúgy is fel akarom újítani itt-ott, némi ram sem ártana bele. Van szerintetek, vagy tudtok Magyarországon olyan bontóról, ahol érdemes lenne próbálkozni? Körbenéztem külföldi oldalakon, találtam is külső részt, de belső keretet nem, amellett ott lenne még a szállítási díj miegymás, szóval szeretnék itthon, esetleg Ausztiában vagy Németországon próbálkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Amatőr csillagászat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Elektromos cigaretta 🔞
- AliExpress tapasztalatok
- Goddess of Victory:Nikke
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- Notebook bontás (Asus, Acer, HP, Dell, Lenovo)
- EXP GDC Beast V8.5c eGPU dokkoló
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 Dock Gen 2 40AN dokkoló
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged