Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Kapható a strapamobil, aminek kikapcsolása nélkül lehet kicserélni az aksiját
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- November 24-én jön a Honor 500, itt az első kép róla
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krisztianby
tag
Sziasztok. Ingyen szoktam hobbiból laptopokat néha javítgatni nemrégiben egy LCD szalagkábel hibás laptop került hozzám ASUS X501A lassan 10 éves laptop.
Szegény nem volt túl jó állapotban kijelző keret elvolt törve. Laptop burkolata több helyen megvolt repedve néhol tördelve. Takaró zsanérok is el voltak törve. Nagy keret nem volt a tulajtól a így csak a kábelt cseréltem és kitakarítottam és törött elemeket össze ragasztottam és szikszalaggal megerősítettem. És valószínű laptop már előttem biztos szétvolt szedve.Viszont nem tudom én vagyok ilyen béna?
3-4 szétszedő és összeszerelő videót megnéztem először a laptopról és szerelés közben is néha néha belenéztem hogy biztosra menjek. Nem saját cuccokkal mindig nagyon óvatosan bánok. Viszont így is sikerült a burkolatot össze tartó elemeket(azok a kis pöckök amik egymásba akadnak nyomás hatására) néhol eltörnöm.
Nagyon finoman megszoktam nyitni a burkolatot majd pengetővel kis nyomással "szétpattintani" a burkolatot. Sehol se feszegetem. Ahol nem akar szétjönni ott nem erőltettem hanem megpróbálok másik oldalról megbontani.
És nem tudom mit csinálok egyszerűen rosszul.

Nem volt képem úgy vissza adnom a laptopot hogy itt ott rés van a burkolat között mert nincs ami fogja így körbe ragasztottam a biztonság kedvéért. És úgy raktam össze. Nem lett túl esztétikus viszont biztos hogy nem esik szét a laptop.
Egyszerűen ezekkel a pöckökkel mit lehet kezdeni? Vagy komolyan ilyen gyengék?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- sziku69: Szólánc.
- Gyúrósok ide!
- iPhone topik
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- További aktív témák...
- Lenovo Quectel EM05-G FRU szám: 5W10V25829 DELL WWAN DW5825e-eSIM WWAN modemek
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Laptop kijelző FullHD IPS 15,6" eladó 6db
- Lenovo Legion Booststation RTX2060 6GB videokártyával
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- STANDARD Setup! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U / 8GB DDR Refurbished
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Pyttawrx