- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Krisztianby #15163 üzenetére
Igen ilyen gyenge vacak..
Az a trükje hogy álltalában vagy befelé vagy ovatosan kicsit kifelé és meg kell nyomni a takaró lemezt ,hogy a fül kiakadjon.
Lehet az elötted lévő már széttörte és egy-egy csepp pillanatragsztóval a füleknél rakta össze.. avagy mivel már rommá volt törve a laptop ,már azok is töröttek voltak ,csak a megszokás tartotta össze...... Én is amikor szedek szét valami ilyen csodát ,utánna kirázom mert csak ugy hullanak ki belöle a műanyag darabok... elötte úgy szoktam ,hogy kikapcsolva megrázom a notit... ha csörög akkor felkészülök lélekben arra ,hogy legó lessz... 2 komponensű ragasztó előkészit.... mond meg nyugodtan ,hogy szépen össze tudod ragasztani és ez volt az utolsó javítás/tisztitás ... vagy új burkolat... 30k ...vagy venni egy donor-t... szintén hasonló összeg... itt nincs mit tenni
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asrock Challanger B580 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged