Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Srácok! Jól gondolom azt, hogy ezek az "Atomos" csodák és társai. Valójában noti bőrbe varrt mobil telefonok, Win10-el?
Alapesetben egy "rendes" noti működik közvetlen tápról, ha kivesszük az akksit. Ugye?
A mobil telók, tabletek meg nem ( már amelyikből kivehető az akksi)?
Gyártói leírás szerint pirosan kéne világítani a power lednek ha adapterről üzemeltetem.
Elvileg akkor tölt is és ha full az akksi, akkor zöldre vált.Kiktattam az akksit, el sem indult a noti. Akksi vissza és azt látom, ha megmozgatom a töltő jack-jét néha felvillan a zöld led.
Arra tudok gondolni, hogy csutkára le van merülve. Feltettem töltőre és várok jó pár órát.
A csutkára lemerült telót sem lehet elindítani egy bizonyos töltöttségi szint alatt.
Jó irányban gondolkodom?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Konzol Screenshot
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Konteó topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- OLED TV topic
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB NZXT H710I Be Quiet 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest