Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pataslogeza
aktív tag
Ez az "uj" nagyon regi gepem folyton meglepetest okoz nekem
Eloszor amikor szetszedtem. Alu otvozet a vaza, minden rogzitve van csavarral, semmi sem pattintos, egyben van mint a beton.
Masodszor, amikor bedugva felejtettem a toltojet nehany napig, aztan amikor kihuztam belole csodalkoztam hogy nem allt le. Nezem az akku ikont, 73%-ot mutat. Bedugtam ujra egy napra es felment 100%-ra es birja, netezes kozben kb. 1-1,5 percenkent csokken 1%-ot, igy ovatos becsles szerint is kibir 1 orat es
2002-es a gep, 14 eves
Harmadik hogy megjott az 1gb memoria, igy most 1256mb van benne es ez jelentosen felgyorsitotta a gepet, most kb. olyan gyorsmint a 2012-es netbook-om, pedig abban ssd van. Kivancsi vagyok mostmar nagyon, hogy milyen lesz ssd-vel
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Eladó tápegység (ADP-120VH D) NUC-hoz és laptopokhoz. (több darab)
- Dell WD15 type-c dokkoló 180W-os töltővel
- HP G5 USB-C dokkoló 120W töltővel / vagy töltő nélkül, üzletből ( használt, újszerű 6 hó gari )
- ÚJ notebook kitámasztó fából
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman N4 Chieftec 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest